Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jestem tylko ciekawy jakby to wygladalo wszystko
> gdyby mial do dyspozycji ze dwoch naprawde dobrych
> stoperow.
>
> Rezerwy miałyby solidną obronę :)
haha.
Szczerze , to wszystko wina tego że WS jest zabardzo zapatrzony w siebie i uważa sie za nieomylnego.
Pozatym czy tylko ja zauważyłem że od Oresta do Kafarskiego zawsze mieliśmy "w miarę" dobrą obrone i potrzebowaliśmy napastnika a teraz sytuacja sie odwróciła ? Przód mamy niczego sobie , ale obrona to piach...
-
-
Wojciech Stawowy musi odejść!!!!!!!!
a najgorsze jest to, że już do końca internetu to forum będzie areną przepychanek anty i pro.
frakcja anty będzie przypisywała wszelkie porażki przez następnych 10 lat WSowi, a frakcja pro będzie twierdziła, że "jakby został, to gralibyśmy w LM".
Stawowy jest do zwolnienia ale jeszcze nie teraz. Drużyna jest z nim zżyta i zmiana trenera pogorszy sprawę. Zwolnić się go powinno w przypadku braku zwycięstwa z Zagłębiem i przegranej z Legią. Zresztą jak ma przyjść Hajto to możemy się szykować na 1 ligę bo to nie trener.
byl ktos dzis na treningu ? dzis maja byc 2 zajecia , zobaczcie kto prowadzi i mam nadzieje ze zakonczy sie dalsza plota
Rano prowadził Górecki
no to robi sie nieciekawie, zobaczymy kto bedzie popoludniu....
Jeśli za Stawowego sprowadza Hajtę to znaczy że cały Zarząd Klubu ma ostro nasrane do głów.
Ja obstawiam, że zmiany nie będzie, a kluczowy może być mecz z Zagłębiem.
jezeli pilkarze tak kochaja trenera to nie pozwola na odejscie udowadniajac to na boisku w lubinie
na wp podają ze na 99% Stawowy odchodzi ma przyjsc Tomek od fajek lub Hapal
dedi67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na wp podają ze na 99% Stawowy odchodzi ma
> przyjsc Tomek od fajek lub Hapal
wp.pl jest tak wiarygodne jak Fuckt lub strony o "historii" gts.
Dam sobie ręke uciąć, że powrócimy do tego marazmu co kiedyś po zwolnieniu Stawowego.Połowa drużyna jest do odstrzału, a dalej grają:
1.Marián Jarabica
2.Andraž Struna -statysta który jak dla mnie nigdy nic nie dał ciekawego, oprócz 2 meczy za Szatałowa)
3.Marek Wasiluk-no jak można kogoś takiego ponownie kupować, oczywiste jest, że w Cracovii będzie kopał się po czole, może w innym klubie zagra na jakimś tam poziomie
4.Mateusz Żytko-z całym szacunkiem dla niego, ale ile błędów popełnił?
5.Adam Marciniak-gra jak kaleka, nawet na jesień nie zachwycił mnie w 100%
6.Saidi Ntibazonkiza- coś nam tam dał, ale za takie pieniądze więcej od niego oczekiwałem, co mecz w niego wierze i prawie zawsze czuje nie smak..Nie rozumiem jak w swoim debiucie ze Śląskiem potrafił tak pięknie zagrać i nagle tak zniżył loty- wiem wiem kontuzja no ale bez jaj.
7.Sławomir Szeliga- ile jeszcze tych piłek, no ile?
8.Łukasz Zejdler- nic ciekawego nie zagrał, no moze w debiucie.
9.Marcin Budziński-może mi ktoś przypomnieć kilka meczów w których naprawdę dobrze zagrał?
10.Vladimir Bojlevic-nic ciekawego oprócz tych bramek z dystansu.
11.Bartłomiej Dudzic-pomocnik, napastnik jeden chuj 10 goli na 132897128937meczów.
I przyjdzie następny który, zrobi z nich drużyne i znowu postawi na mine w którą wdepnie Szeliga Dudzic Żytko.
Cały ten szum to propaganda przed jutrzejszym sparingiem z Niepołomicami. Zwłaszcza jeśli uwzględnić, że informacja o biletach jest stale aktualnością nr 1 na oficjalnej:)
Ja się i tak wybieram, bo to pożegnalny mecz szkolnego wychowawcy mojego syna:)
na wp pisza to co mateusz z orange sport cwierkal
wiec info takie same
zobaczymy kto poprowadzi trening popoludniowy.
Mateusz Święcicki z orange sport pisze na swoim twitterze że info jest na 99% pewne i ma je od piłkarza Cracovii.
Jeśli to prawda to chciałbym widzieć Leszka Ojrzyńskiego, i nic poza tym.
pisac to se moze, sa osoby ktore temu zaprzeczaja
sekciarze jak Kmita sie nie licza :P
Jak zmienią trenera to będzie gwóźdź do trumny czyli powrót z ubiegłych lat i tyle w temacie...
Nie wiem już co o tym myśleć.
Właśnie przeczytałem na FB pewnej osoby, która jest mega blisko trenera i drużyny, że to co piszą to "nie prawda"...
ale medialnie znowu będziemy wysoko;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)