raf_jedynka nie zaśmiecaj tematu.
-
-
Wojciech Stawowy musi odejść!!!!!!!!
raf_jedynka nie zaśmieca tematu.
Czytając Rafa mam wrażenie że niestety większość nie rozumie tego co Raf pisze.
raf_jedynka 100% poparcia.
Człowiek z żelaza to wytłumacz mi zdanie:
"jakby mi bardziej pasowało to bym napisał
a jako że mi nie pasowało to nie napisałem"
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Człowiek z żelaza to wytłumacz mi zdanie:
> "jakby mi bardziej pasowało to bym napisał
> a jako że mi nie pasowało to nie napisałem"
Czego nie zrozumiałeś?
Widze jakiś filozof z Ciebie, napisz mi co to zdanie wnosi do tematu odejścia Wojciecha Stawowego_
Nic nie wnosi! Chyba że musi :-)
Tak człowieku musi, bo to temat o odejściu Stawowego. Po ostatnim wpisie widać doskonale że możesz rozumieć tylko Rafa.
wygraliśmy z beznadziejnie słabym Ruchem, ale gra Nasza jest po prostu katastrofalna. WS chyba już nic nowego z Cracovią nie wymyśli, więc jedyne rozwiązanie szukajmy nowego trenera.
Archaiczny trener , archaiczna gra ,archaiczna taktyka -szczytem wszystkiego był ten niby " rzut różny" w 1 poł.z którego poszła kontra .
Masz szczęście panie trenerze że Ci dzisiaj Nowak z Saidim du.pe uratowali bo już by Cię nie było.
Na razie i tak za bardzo nie ma kogo, niestety ale pozwoliliśmy w lecie, żeby zarówno Radolsky jak i Stokowiec poszli do innych klubów, a jeśli ma przyjść Hajto, to ja dziękuję. Faktycznie niestety gra wygląda tragicznie... Też prawdę mówiąc ciężko mi wierzyć, by z trenerem Stawowym ten zespół zaczął wreszcie grać dobrze, ale na razie jest zwycięstwo, nie ważne jak ważne że 3punkty, za tydzień nie będziemy pamiętać, że graliśmy katastrofalnie. Tylko jednak w klubie powinni się szykować, że opcja zmiany trenera jeszcze na jesieni jest bardzo prawdopodobna.
Fenix widzialeś statystyki?
Lepiej oglądać taka grę niż np. ,,ofensywny styl" Ulatowskiego.
20 strzałów oddali nasi zawodnicy a Ruch tylko 6.
3 punkty są? Są.
Zwycięzców sie nie sądzi :D
fenix Napisał(a):
> wygraliśmy z beznadziejnie słabym Ruchem, ale
> gra Nasza jest po prostu katastrofalna. WS chyba
> już nic nowego z Cracovią nie wymyśli, więc
> jedyne rozwiązanie szukajmy nowego trenera.
Za przeproszeniem mam w dupie czy wygrywamy z beznajdziejnie słabym Ruchem, czy wygrywamy z Ruchem, który jest mistrzem Polski. Dla mnie ważne są trzy punkty. I nie obchodzi mnie też styl, wole wygrać po słabym meczu niż przegrywać po "świetnych" spotkaniach za Pasjonata
Oczywiście punkty są ważne...
Jednak dzisiejszy mecz dowiódł że trener się nie sprawdza... Wygrali mecz tylko dlatego że się zaczęło palić pod nogami, myslę że zawodnicy wzięli sprawy w swoje ręce...
A i pytanie.. Czemu twierdzicie że Szeliga zagrał słaby mecz? Grał to to mu kazali, grać między stoperami i klepać piłkę między nimi.. (Piłka od stopera, obrót i oddanie do drugiego przy linii).
A ja chce podkreslic ze trener Stawowy dobrze zareagowal na wydarzenia na boisku. Szybko zdjal slabo grajacych Szelige i Dudzica, a Saidi i Edgar obaj pokazali sie z dobrej strony. Wykazal sie tez trenerskim nosem, wprowadzajac Nowaka. Brawo!
zostawil najslabszego zatem jak dla mnie srednio zareagowal, czy sciagnal najslabszych? wpuscil przede wszystkim najlepszych ...
A ja żałuję że nie wpuścił Zejdlera bo by pewnie strzelił ze 3 bramki a nie tylko dwie :)
winiak1 Napisał(a):
> Fenix widzialeś statystyki?
> Lepiej oglądać taka grę niż np. ,,ofensywny
> styl" Ulatowskiego.
> 20 strzałów oddali nasi zawodnicy a Ruch tylko
> 6.
> 3 punkty są? Są.
> Zwycięzców sie nie sądzi :D
Sęk w tym, że te 3 punkty zawdzięczamy zawodnikowi, który wyłamał się z założeń taktycznych :D
Wierzę,że jak przyjdzie dobry trener to nauczy grać w piłkę Żytkę , Kosanovica, Wasiluka , Szeligę, Kusia , Marciniaka , Dudzica i w końcu nadejdą tłuste lata dla Cracovii o których wspominał sternik Janusz.
Jeśli miałby być za niego Hajto (dziś ponoć widziany u nas na stadionie) to NIE, NIE i jeszcze raz NIE (to znaczy jestem przeciw zmianie na Hajtę). A poza tym, ogólnie uważam, że należy dac ludziom popracować a nie po paru meczach w nowych warunkach zmiana...
Aston1906 Napisał(a):
> winiak1 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Fenix widzialeś statystyki?
> > Lepiej oglądać taka grę niż np. ,,ofensywny
> > styl" Ulatowskiego.
> > 20 strzałów oddali nasi zawodnicy a Ruch
> tylko
> > 6.
> > 3 punkty są? Są.
> > Zwycięzców sie nie sądzi :D
>
> Sęk w tym, że te 3 punkty zawdzięczamy
> zawodnikowi, który wyłamał się z założeń
> taktycznych :D
Bo?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)