Z bardzo dobrego źródła dostałem info że w klubie mówi się o Piotrze Stokowcu. Nie wiem co o tym sądzić ale Stawowemu już nie wierzę
-
-
Wojciech Stawowy musi odejść!!!!!!!!
Ja się z awansu cieszę, ale okoliczności są żenujące , awansowaliśmy pomimo tego,że mieliśmy trenera nieudacznika
W związku z tym powinno się wypłacić Stawowemu połowę premii za awans i zatrudnić trenera.
Żadnego śmiesznego zapatrzonego w siebie buca Stokowca.
Cracovie do ekstraklasy poniekąd wprowadza zwolniony przed sezonem Kafarski... Sposób w jaki stracił u nas prace nie obligował go wcale by nam pomagać w tym awansie (wręcz przeciwnie, 9/10 zachowało by sie wręcz odwrotnie! fakt faktem że ich rywal zwyczajnie również nie chciał wygrać...).
Najwyższa pora spojrzec na styl w jaki dochodzi do awansu... kilka druzyn zdobywa od nas duzo wiecej goli i traci duzo mniej niz my... Nikogo w przeciagu calego sezonu nie potrafilismy zwyczajnie zdeklasowac... Kazde punkty byly umeczone przez pilkarzy... Temat wogóle by nie istniał gdyby awans przychodzil w stylu Widzewa który potrafił z hukiem dwa lata pod rząd go osiągnąć! Z piłkarzami faworyzowanymi z różnych wzgledów przez wąsatego pinokia mozemy co najwyzej wygrac jakąś lige orlikową! Transfery na które miał decydujacy wplyw byly krótko mówiąc klapą i to w dodatku totalną. Jak można z dwójki zielinski - Kowalczyk wybrac tego pierwszego??? Nazwisko owego obywatela napisane specjalnie z małej litery bo to jest zwyczajne lekceważenie tego sportu przez owego typa... Śmiały sie Kielce z naszego wyboru jak bardziej kumaci od nas z transferu Klicha do Wolfsburga! Koniec mydlenia oczu przez oszusta ktory do dzis pluje sobie w brode ze nie objal rzeki kiedy mial taka opcje....a wielce udaje ze wie co oznacza pasiasta koszulka! Popatrzmy na naszą kadre po zeszlym sezonie na nasz budżet i na wiele innych czynnikow ktore za nami przemawialy! kto kolwiek by nie byl na stanowisku wuefisty ten awans musial osiagnac a nam nie wiele braklo bysmy sie przeszli smakiem... Koniec!!! Inaczej obudzimy sie w grudniu z tego snu w ktory na szczescie nie wszyscy zapadli z 5 pkt i 7 kopaczami pokroju w/w zielinskiego...
south man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żadnego śmiesznego zapatrzonego w siebie buca
> Stokowca.
No jasne - lepiej zapatrzony w siebie Stawowy, który poza wszystkimi wadami Stokowca nie ma jeszcze warsztatu
jest tu jakis cwaniak?
http://www.weszlo.com/news/15217-Dariusz_Pawlusinski_-_Szkoda_ze_ktos_nie_powie_mi_tego_w_twarz_Przyszedlby_to_dostalby_w_ryj
tylko nie Stokowiec !
juz mielismy swojego ulatowskiego !!!!!
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tylko nie Stokowiec !
> juz mielismy swojego ulatowskiego !!!!!
.......................................................
Spokojnie, nie dostał licencji.
pluton Napisał(a):
------------------------------------------------------
> Napiszę krótko: Żeby domagać się zwolnienia
> trenera po wywalczeniu awansu, to trzeba być
> pierd#lniętym.
> Dziękuję.
Wyjales mi to z ust. Ja sie tylko ugryzlem w jezyk bo nie chcialem kogokolwiek obrazic.
PS. Jak niektorzy mysla ze Don Felippe zatrudni kogos lepszego, a nie kolejnego Dyzme, ktory będzie marionetka to pozostaje mi zyczyc powodzenia.
Ja tam jestem kurwa od lat.
głosy że piłkarzyki chcą pozostania Stawowego ? Owszem chcą ,bo wiedza ze im Wojtek krzywdy nie zrobi i nie odstrzeli. A wiadomo ,ze jak przyjdzie PRAWDZIWY TRENER np klasy Radolskiego , czy Okuki;) to z całej kadry może zostawi z max 7 grajków ,a reszte wy.pierdoli ,bo oni sie ledwo na I ligę nadają!!! Stokowiec to drugi Dyzma Ulatowski!!! Mam nadzieje ze w klubie nie popełnią tego samego błędu !!!
jest awans ;) więc dziękuje, grzecznościowo pa i powodzenia w dalszej pracy, a Cracovia niech znajdzie w końcu kumatego trenera!
DEV nadzieje zawsze mozna miec. Powtarzam jeszcze raz Don Felippe przy zatrudnianiu jakiego kolwiek trenera nie przeskoczy pewnego poziomu, wystarczy spojrzec na nazwiska, ktore nawet trzezwego powala z nog:
Platek - ktory okazal sie sloniem w skladzie porcelany
Bialas
Majewski - doktor laptop
Lenczyk - tutaj nazwisko jest ale rozstal sie z Klubem zanim przeskoczyl poziom wyznaczony przez Don Felippe
Ulatowski - Dyzma
Szatalow - trener jednej rundy
Pasieka - vel. Macie Wolne
Kafarski - Dyzma 2,
Jesli zmiana trenera okaze sie faktem to az sie boje nastepnego wynalazku.
Edit.
Forum nie spi, juz poprawilem, jest i Lenczyk
bedzie to samo co przez ostatnie lata !! trenerzy maja w cipie los klubu, im chodzi o dobry kontrakt,kase
tyle lat wyjebanej kasy w bloto i w koncu spadlismy!
Nesta, ja myślę, że to głownie wina piłkarzy, tooni grają.
Gdyby nie Dyzma 2 to bylibyśmy w pochwie nie w ekstraklasie.Oddał to co stracił.
Szatałow idzie do Jagi...
To w takim razie Stokowiec do nas?
Przesłuchałem całego wywiadu na TP. Trochę się przeraziłem. Jeśli Stawowy do tej pory jawił mi się jako osobnik nie mający zbytniej styczności z gruntem, to teraz Wojtek siedzi na orbicie.
Intieligentna gra, intieligentni piłkarze, intieligentny trener, intieligentny awans....
PS Czy Filipiak na pewno płaci Stawowemu za emocjonujący, "dobrze smakujący" awans, czy za jak najszybszy i pewny powrót do ekstraklasy? Ech..
Panowie, ten wątek jest typowym mieleniem. Ocena pracy trenera Stawowego i decyzja o pozostawieniu/zwolnieniu należy w tym momencie do Profesora. Analiza sezonu, tego co było dobre i tego, co nie najlepsze, zarówno w rundzie jesiennej, jak i wiosenej.
Wczoraj na Rynku zapanowała wśród niektorych histeria, wywołana wypowiedziami dla PAP:
"Jak powiedział w sobotni wieczór PAP prezes Cracovii prof. Janusz Filipiak, wcale nie jest pewne, że to Stawowy poprowadzi zespół w ekstraklasie. Przed rozpoczęciem przygotowań do nowego sezonu zespół czeka przebudowa, w tym być może sztabu szkoleniowego.
- Wcale nie mówię teraz, że trener Stawowy na pewno odejdzie - zaznaczył jednak sternik krakowskiego klubu."
A to nie jest przecież nic nadzwyczajnego, normalna sytuacja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)