Dobra, ale może qrwa bez mojego nazwiska, please.
Poza tym jest już 2 kwietnia, proponuję więc wątek skasować, bo się o pólnocy zdezaktualizował.
-
-
PILNE. PROSZĘ NIE KASOWAĆ
Myślisz, że każdy w tym kraju nosi Twoje nazwisko? :D
Kurde, a jednak ktoś się nabrał :-)
Sorry, ale lata pracy w charakterze tajnego wspołópracownika w aparacie SB spowodowały, że jestem po prostu przewrażliwiony i wszędzie węszę podstęp. Po prostu skrzywienie zawodowe.
AKUSTYK ,CZEMU ROBISZ SOBIE JAJA ZE STAREGO PASIAKA?????
kolejny :D
Ostro jest :D
Grubo :)
Nigdy bym się nie spodziewał tego po nim. A tak dobrze tą osobę znam.
Akustyk jesteś "miszcz"! :D
Nie wierzę, że on mógł to zrobić... Usuwam go ze znajomych na fejsie :D a tyle co się z nim wódki wypiło...
Jest mi niezmiernie głupio, że dałem się nabrać. Tak nawiasem mówiąc kiedyś już spotkałem się z podobną zabawą, ale o niej zupełnie zapomniałem. Pozwolę sobie jednak na kilka sentencji komentarza:
1. Jestem jedną z najoryginalniejszych postaci piszących na niniejszym Forum, że się tak wyrażę postacią, nie zawaham się użyć tego słowa, qltową. Gdyby więc ktoś wpadł na RZECZYWISTY, a więc niesmaczny i głupi pomysł upubliczniania czyiś danych, to uważam, że właśnie JA nadawałbym się najbardziej na przedmiot takiej zabawy. Na donosiciela na Cracovię najbardziej nadaje się forumowicz, który jak sam nick wskazuje kibicuje innej drużynie, a poza tym w wielu kwestiach, w tym politycznych ma poglądy radykalnie różne od innych forumowiczów.
2. Ponieważ zarzucono mi kiedyś współpracę z SB niczego nie potwierdzając żadnymi dowodami, a żaden Admin nie wziął mnie w obronę, co jak mi się wydaje jest jego moralnym obowiązkiem, mam chyba prawo mieć wątpliwość co do typu chwytów jakie mogą mnie tu spotkać. Historia magisterką życia. Tak czy nie?
3. Wszedłem na Forum po jakimś tygodniu nieobecności po powrocie z Ustronia we wtorek późnym wieczorem, mocno skacowany długim piciem piwa z teściem i innymi qracjuszami Muflona, gdy nagle zobaczyłem text. Gdybym go otworzył na trzeźwo w poniedziałek, zareagowałbym zapewne inaczej.
Powyższe nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Lojalnie przyznaję: wyszedłem na durnia.
Przypomniało mi się do pewnego stopnia podobne wydarzenie. Kiedyś napisałem kilka postów na forum Wisły, zapewne nie więcej niż 6-8, pod tym samym nickiem pod jakim piszę tu, żeby mnie o jakąś partyzantkę nie podejrzewali. (Dementor mnie opierniczył za to.) Zupełnie o tym zapomniałem. Po jakimś czasie, po pół roq Wisła Kraqw przesyła mi życzenia urodzinowe. Po roq sytuacja się powtarza. Ponieważ nie zdawałem sobie sprawy ze źródła tych życzeń, podejrzewałem, że ktoś sobie robi ze mnie jaja. Najprawdopodobniej ktoś stąd, może ktoś z Wodzia lub skądkolwiek. Gdy tak myślałem nad źródłem tych życzeń doznałem olśnienia i uderzyłem się otwartą dłonią w czoło: oni każdemu z użytkowniqw wysyłają życzenia. Z tym, że jak się już nie pisze, to ten mechanizm wygasa. Więcej już życzeń nie o3małem.
p.erdolisz Geo - teksty o rzekomej współpracy z SB były częścią szerszej żenującej przedłużającej się pyskówki, która była w dużej mierze wycinana, potem zaowocowała "zakazem zbliżania się" na forum dla pewnych forumowiczów, a zakończyła banami. więc chyba za dużo tego piwska z Edkiem Macurą spowodowało problemy z pamięcią, skoro piszesz o braku reakcji adminów.
Dobra Knur. Symbolicznie dałem sobie w ryja. Sprawa zamknięta. Ja po prostu lubię mieć skomplikowany życiorys. Pozdro z Gliwic.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)