Pobudka do Urwy nedzy!
Zacznijcie grac a nie po czolach sie kopac!!!!!
Ostrodzie sie skonczylo babce sranie!!!!
Grac i zapier dalac a jak nie wiecie co to znaczy to poogladajcie hokeistow w finalowych meczch!!!!!
!!!!!!!WALCZYC PASY WALCZYC!!!!!!!!
-
-
Cracovia - Dolcan Ząbki 0 : 2
takie małe memento:
nasz najbliższy rywal - z ulubieńcem kolegi pottera w bramce - nie stracił w tej rundzie ani jednego punktu ni ani jednej bramki
my straciliśmy już 5 punktów i 4 bramki
prawdopodobnie pałając żądzą rehabilitacji wymęczymy 1:0 z Ząbkami.
ale potem będzie wyjazd. Już na samo słowo "mecz wyjazdowy pod batutą Stawowego" dostaję dreszczy. A tu dodatkowo rywalem będzie nie neutralny Stomil tylko cięty o coś na nas ŁKS. Ci to dopiero będą gryźli trawę
Ze Stomilem obrona solidarnie się nie popisała. Zagrali bardzo delikatnie i bez werwy. Odpuścili. Wszystkie 3 bramki poszły od strony Marciniaka, Wszystkie 3 bramki padły po strzałach stomilowców nie pokrytych przez Kosanovica i przede wszystkim Żytkę (bramka nr 1, 2), oraz Strunę (bramka nr 3). Jak dla mnie jeśli Stawowy będzie konsekwentny obrona wystapi w składzie : Marciniak, Kosanovic, Latic ( jak nie teraz to kiedy?) , Żytko (wreszcie tam gdzie powinien - na boku). Struna ława. Stawowy : 3 mecze 9 punktów albo pa, pa....
I żadnych wywiadów przed meczem. Nie widzę potrzeby konferencji przedmeczowych na których zawodnik z trenerem kadzą sobie nawzajem, by po chwili na boisku zaprzeczyć sobie w sposób karygodny. Najpierw walka na boisku - później media.
Nie obchodzi mnie to czy w sobotę gramy z Ząbakami czy z Barceloną,
ja mam zobaczyć [b]CRACOVIĘ WALCZĄCĄ[/b] o każdą piłkę, aut, róg
Jak tego nie zobaczę, to znaczy że nie zasługujemy na awans...
[b]PRZYJMUJE W SOBOTĘ DO WIADOMOŚCI TYLKO ZWYCIESTWO[/b]
Po Ostródzie ja też nie akceptuję drużyny odpuszczajacej jakakolwiek piłkę jakąkolwiek akcję.
Mamy potencjalnie straty : 2 pkt. do Zawiszy , 3pkt do Floty , 4 pkt. do Termaliki...
i silną grupe pościgowa...
Wojtek! Każdy od komentatorów , poprzez telewidzów aż po prezesa 100milu widział ,że drużyna Stawowego nie wiedziała
co ma robić na boisku w tej anormalnej sytuacji. Przykro mi ale to tylko i wyłacznie wina trenera :(
dobra, dosc zali i marudzenia. trzeba zaczac grac! od tego wlasnie meczu az do szczesliwego konca!
Perdijić za Pilarza Puzigacza za Marciniaka i będzie przynajmniej w obronie spokój.
Marciniak nie gra wcale zle, tylko przy takim ustawieniu jest skazany na zajechanie, ale co ja tam sie znam...
Puzigaca i bedzie spokoj w obronie? To nie wina obroncow szczegolnie tych bocznych ale i stoperow ze musza wykonywac zupelnie nie spotykana na polskich boiskach taktyke, temat juz byl szeroko opisywany, cala piatka wraz z Szeliga ktory laduje na srodku obronu ma lekko przerabane a ze pilkarskie umiejetnosci srednie to efekt widac odrazu, byle cienias moze Nam wjechac z szybka pilka w pole karne i w powstalych dziurach wpakowac bramke, trener oczywiscie nie widzi w tym nic zlego zatem w Ostrodzie dostal 3 strzaly i jak dla mnie jest sam sobie winny, tylko na Cracovii mozna z pod pola karnego przeciwnika wycofac pilke do swojego bramkarza w szeroko pojetej taktyce zameczenia przeciwnika, nota bene przeciwnika ktora albo nie chce sie zameczyc albo jesli pojdzie z presingiem (oby nie) to ma wiecej kontr z naszej nieudolnosci niz sam by stworzyl
Haha Puzigaca za Marciniaka i będzie spokój - najlepszy prima aprillisowy żart dzisiaj :D
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Haha Puzigaca za Marciniaka i będzie spokój -
> najlepszy prima aprillisowy żart dzisiaj :D
Marciniak nic nie gra, więc trzeba próbować różnych wariantów. Na chwilę obecną obronę bym widział: Pszenica-Kosa-Mate-Bojan
Piłkarze mają 10 pierwszym minut na rozładownie napięcia na trybunach. Jak w tym czasie nie strzelą bramy albo przynajmniej nie będą jeździć na dupskach to szybko im się odechce grać przy własnych trybunach.
Rock Napisał(a):
> Piłkarze mają 10 pierwszym minut na rozładownie
> napięcia na trybunach. Jak w tym czasie nie
> strzelą bramy albo przynajmniej nie będą
> jeździć na dupskach to szybko im się odechce
> grać przy własnych trybunach.
A dyć kumie Rocku przesadzacie...dajcie im ze 45 minut...
Ale fakt faktem ,że jak zobaczymy tą żenadę co w Ostródzie to po raz pierwszy od dawna
rozlegną się z trybun wielkie gwizdy.
Dokładnie to co napisali poprzednicy.
Zero wywiadów i pieprz... solenia przed meczem, zarówno ze strony Stawowego jak i zawodników. Pełna koncentracja od pierwszej minuty do ostatniego gwizdka, walka o każdy metr i W KOŃCU GRA DO PRZODU!!! a nie w poprzek boiska. Ma być ofensywa, strzały i bramki dla nas.
To zadanie na najbliższą sobotę, o późniejszych celach na razie nie ma co myśleć.
Pamiętam mecz z Dolcanem w 97-05-28.Na trybunach widzów 500.. śmieszne ale zajebiste czasy heh.Po 16 latach znów przychodzi się zmierzyć z podwarszawskim zespołem na pozionie 2 ligi.Nie będe miał więc nic przeciwko jak powtórzy się wynik z tamtego meczu 2-0 dla Pasów :)
[img]http://img526.imageshack.us/img526/582/80958609.jpg[/img]
Miszczu2007 Napisał(a):
> Haha Puzigaca za Marciniaka i będzie spokój -
> najlepszy prima aprillisowy żart dzisiaj :D
Nie widzę w tym nic śmiesznego . Śmiać się mogłeś w Ostródzie jak podrzędny pomocnik mając dwa metry dalej od piłki niż Marciniak dobiega do niej szybciej i tracimy bramkę . Adaś który piłkarskim orłem nigdy nie był , nie jest i nie będzie powszechnie znany był z tego że walczył za dwóch mając żelazne płuca czym nadrabiał braki techniczne - problem w tym że tak było do okresu w którym WS zabrał podopiecznych na obóz/sory wczasy w Turcji . A co się na tych wczasach działo ? Tego nikt nie wie . Nasze żółwie są nie do poznania , Marciniak obok Edka i Władka zawodzą najbardziej - SĄ KOMPLETNIE NIE PRZYGOTOWANI DO RUNDY ( podobnie jak większość zespołu ) i coś z tym trzeba zrobić - np. dać szansę Puzigacy ...
boniekKrK jeśli Cracovia wygra z Dolcanem to tylko tradycyjne 1-0 ;)
TEODOR deej że spokój z tym Puzigacą.Wg. mnie najsłabszy spośród obrońców. Pożegnam go bez żalu.
runkle Napisał(a):
> TEODOR deej że spokój z tym Puzigacą.Wg. mnie
> najsłabszy spośród obrońców. Pożegnam go bez
> żalu.
A spotkaniu z GKSem pokazał się całkiem przyzwoicie i uważam ze nalezy mu sie szansa!
Puzigacy z Katowicami dobrze się przyjrzałem i do przodu okej ale w obronie strasznie daleko i "na radar". Bardziej z niego pomocnik niż obrońca. Tyle, że chociaż jak stracił piłkę to o nią walczył.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)