1-Nikt
2,Piotrowski
3,Chmielewski
-
-
MVP Cracovia-Jastrzębie 6 mecz play-off FINAŁU 27 marca
1. Myjak
2. Cieślicki
3. Horowski.
1.Kostecki
2.Piotrowski
3.Besch
Piotrowski
Chmielewski
Kostecki
sterby Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1. Myjak
> 2. Cieślicki
> 3. Horowski.
nie liczę tego bo to złośliwość ,przecież Horowski nie był wystawiony w ogóle w składzie a dwaj pozostali nie grali więc czemu to ma służyc ??
1. Piotrowski
2. Kostecki
3. Chmielewski
1. Chmielewski
2. L.Laszkiewicz
3. Piotrowski
Chmielewski
Piotrowski
Noworyta
1. Chmielewski
2. Piotrowski
3. Noworyta
1. L.L.
2. S. Kowalówka
3. Chmielewski
Piotrowski
Noworyta
Besch
1. Chmielewski
2. Valcak
3. Besch
Piotrowski
Chmielewski
S. Kowalówka
1. Robert Kostecki
2. Michał Piotrowski
3. Aron Chmielewski
1. Piotrowski
2. Kostecki
3. Chmielewski
1.Piotrowski
2.Chmielewski
3.Noworyta
brawo sterby !!!!!!!!!!
revenatorze jeszcze nie załapałeś o co chodzi ?
don pedro chyba mecze ci sie pomyliły, LL był najlepszy w meczu z TKH w Toruniu zdobył tam bodaj 8 pkt w klasyfikacji kanadyjskiej i dzięki temu jest tak wysoko w statystykach, bo jak mu odejmiesz te punkty to LL cieniutko wygląda, a to był jeden z ostatnich meczy TKH w lidze i wygralismy go bodaj 8;2
Kochani więcej realizmu
Myślę, że oceny sterby'ego były naprawdę przemyślane i nie chodziło o żadną złośliwość.
nie pomyliły mi się. brałem pod uwagę zaangażowanie, wypracowane akcje. To, że ktoś strzela gola, a przez cały mecz go nie widać, to nie znaczy, że mam go od razu wymieniać. Piszę co myślę i tyle.
1. Piotrowski
2. L.L.
3. Chmielewski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)