Odszczekuje co pisałem wczesniej!
WALCZYĆ PASY WALCZYĆ!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Pierwszy i kurwa powazny błąd sędziego, za to cos kara?!
...
Gramy dalej Panowie !!! :) Bravo Aron :)
No to tak - pierwsza część drugiej tercji w naszym wykonaniu słabizna, szkoda wogóle o niej pisać. Druga natomiast już dobra, gdyby tak zagrali całą tercje na pewno nie byłoby tych dwóch bramek w plecy. Mam nadzieje, że trzecią zagraja na pełnej kurwie i wcisną bramki wygrywając mistrzostwo.
P.S.
Bardzo ładna Pani prowadząca wywiady na lodowisku :)
...
Przegraliśmy wygrane mistrzostwo. Takiej kompromitacji od daaawna nie było :(
Jaka kompromitacja ? Za dużo się chyba piłkarzyków naoglądałeś. Kompromitację to zrobili kopacze w zeszłym sezonie.
Hokeiści w tym sezonie osiągnęli niezaprzeczalny sukces, choćby się na srebrze skończyło.
PS. Ale tej frajerskiej, kuriozalnej 2.bramki teraz szkoda.
Ale co można zrobić, kiedy lider zespołu bojkotuje grę?
Prowadzić 3:0 i przegrać to JEST kompromitacja, obojętne, jakim osiągnięciem było dojście do takiego wyniku.
A szansa na to, że wygramy w Jastrzębiu jest pomiędzy 0,5 a 1 procentem.
Jeszcze nie przegraliśmy mistrzostwa Vesten.
Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Prowadzić 3:0 i przegrać to JEST kompromitacja,
> obojętne, jakim osiągnięciem było dojście do
> takiego wyniku.
> A szansa na to, że wygramy w Jastrzębiu jest
> pomiędzy 0,5 a 1 procentem.
A ty w ogóle rozumiesz co było osiągnięciem ?
Trzeba to wygrać u nich.. Wszystko jeszcze możliwe, a na hokeju już nie takie cuda widzieli..
Vesten....kurwa....zamilcz ...trzeba wierzyc i ja wierze mocno......Do Boju Cracovia i Swieta beda nasze
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ale co można zrobić, kiedy lider zespołu
> bojkotuje grę?
???????
Docent kogo masz na mysli???
Brawa dla chłopaków. Grali na ile starczyło sił trzem piątkom. Dziś brakło chyba tylko trochę szczęścia, które kopalnia miała.
Dwóch, trzech dobrych zawodników więcej i o złoto można by być spokojnym, a tak to teraz będzie ciężko. No ale się nie dało - przyczyny pominę milczeniem.
I jeszcze PZHL wyznaczył termin decydującego meczu na Wielki Piątek. Rewelacja.
Dziś brakło szczęścia?
Przecież JKH kontrolowało wynik przez cały mecz...
mnie też zastanawiała nieporadność LL pod bramką, ale do takich insynuacji bym się chyba nie posunął. Nie znam się na hokeju, ale myślę, że by to nie uszło uwagi Rudolfa. Chyba po prostu dramatyczne załamanie formy, ale fakt, że tracił pod bramką głowę jak junior.
na h*j.net nie obyło się bez złośliwości [url=http://imageshack.us/f/835/beztytuu1ld.jpg/]KLIK[/url]
Troche przejechalismy sie na tych 2 meczach w Jastrzębiu . Rozumiem ... lepiej świętować w KRAKOWIE , ale odpuśćić dwa mecze (w tym hańiebne 5:0) to jednak budzi pytanie "CZY WARTO BYŁO" .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)