Dzisiejszego meczu nie ma w telewizji i nie będzie na zywo -tylko późnym wieczorem z odtworzenia
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Jeżeli tak będzie, to szkoda słów! miały być wszystkie mecze finałowe na żywo!
Ale za to jest na żywo mecz towarzyski Brazylia - Włochy :D Co tam mecz o mistrzostwo polski w jakiegoś hokeja.
Dzisiejszy hokej na żywo ma być tylko na stronie internetowej sport.tvp.pl tak wczoraj mówili!
Ale jaja ? Serio meczu na żywo w TVP Sport nie będzie ? Szok..... Maiły być przecież wszystkie mecze finałowe. Mnie to zbytnio nie rusza, bo o 17.00 wyjazd na Siedleckiego, ale jakby ktoś chciał obejrzeć to się może zdziwić.
O zagraniu Zatki jeszcze moje ostateczne, subiektywne oczywiście, przemyślenie: nadmierna ostrość w grze - co najmniej 2 min. kary. No i nie zdziwiłbym się gdyby dziś Zatko złapał wp...ol od np. Dudasa. Choć szkoda, bo to kara meczu, wiec chyba mu się upiecze. Powinniśmy mieć (to już z lekkim przymrużeniem oka) takiego misia postury zapaśnika sumo, który na początku meczu wjechał by na lód, tylko po to aby wyklepać maskę Zatce. 2 lub 5 minut kary by się wytrzymało, a Zatko by miał o czym myśleć. A nasz misio mógłby też być rezerwowym bramkarzem. Stanął by na bramce, ubrany w odpowiedni strój i sędzia odgwizdał by koniec meczu i zwycięstwo Cracovii, no bo przecież nikt nie byłby w stanie misiowi gola strzelić, z racji tego, że zasłaniałby on całkowicie bramkę.
Łatwo dzisiaj nie będzie - to już 12 mecz o stawkę dla naszej Drużyny w krótkim odstępie czasu...
Podoba mi sie pomysł z tym misiem, wiadomo ze to przeczy idei grania w hokej, ale dla rozrywki mozna o takich bzdurach pogadac :) A co do Zatki, to chyba wiadomo jak go dzisiaj przywitamy.
Hokeiści to są twardzi ludzie- Daniela zobaczymy dziś najprawdopodobniej w składzie (o ile coś się nie zdarzy do meczu).
Szkoda że bezmyśle zachowanie Zatki wpłynie na niespotykanie kulturalną dotychczas atmosferę finałów.Swoją drogą to ten Zatką miał chyba chwilowy epizod w sanoku.
rmszar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hokeiści to są twardzi ludzie- Daniela zobaczymy
> dziś najprawdopodobniej w składzie (o ile coś
> się nie zdarzy do meczu).
No to super. :)
Orlean Napisał(a):
> Szkoda że bezmyśle zachowanie Zatki wpłynie na
> niespotykanie kulturalną dotychczas atmosferę
> finałów.Swoją drogą to ten Zatką miał chyba
> chwilowy epizod w sanoku.
Tak, Sanok sciagnal Zatke ze Slowacji na jakas polowe sezonu. Pozniej prezes stwierdzil, ze za te pieniadze znajdzie sie lepszych i obroncow i wlasnie tak Zatko trafil do Janowa.
Transmisja z meczu tylko na stronie w tvp sport. W telewizji meczu nie bedzie ;)
No to kurvvy z tvp się nie popisały znowu
FINAŁ JEST NASZ
jeśli ktoś nie oglądał, koniecznie do nadrobienia!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QIE7u8oiGYM
montaż rewelacyjny!!!!!!!
raf_jedynka Napisał(a):
> Profil Napisał:
> --------------------------------------------------
> -----
> > A na oficjalnej stronie w informacji o stanie
> zdrowia Daniela możemy przeczytać, że tym
> > który go wysłał do szpitala był...Radek
> Prochazka.
>
> Darek sie pomylił ale juz poprawione wiec nie ma
> co robic z tego powodu halo.
> Powtórki pokazują że zawodnik Jastrzębia
> zaatakował ciałem
> Daniel w ostatniej chwili zdązył się ustawić i
> wyskoczył do góry
> ale upadł nerami na górną krawedz bandy
>
> Przykre i bolesne ale chyba nie ma powodu aby
> kwestionowac interpretacje sedziów
Sznowny Rafie_Jedynko!
Mam nadzieję, iż pomimo, że zacytowałej jedynie fragment mojego postu, to doczytałeś go do końca. Niestety, tak czy inaczej, prawdopodobnie nie zrozumiałeś moich intencji. Nie znam osobiście obwinionego przez Ciebie Darka, który się pomylił, więc najprostszym sposobem dla mnie na zwrócenie uwagi na pomyłkę było to co zrobiłem. Nie wiem czy szybka korekta miała związek z moim postem, czy nie (pewnie nie), ale wyraziłem uznanie dla oficjalnej strony chwaląc szybką reakcję. Jeżeli dla Ciebie jest to "robieniem halo" to pewnie tym bardziej nie warto robić halo o to, że ktoś tę pomyłkę zauważył. A opad moich rąk spowodował fakt, iż oprócz aspektu obiektywnie dezinformującego (to nie ten zawodnik) wiadomość ze strony oficjalnej była ewidentnie krzywdząca dla zawodnika drużyny przeciwnej, który jako pierwszy pospieszył z pomocą Danielowi. Czyli po łbie oberwał nie ten co zawinił, a ten co wykazał sie ludzkim odruchem. Chyba każdy się zgodzi, że wyszło to co najmniej niezręcznie. Na szczęście nikt tego prawdopodobnie nie widział (dzięki szybkiej reakcji wspomnianego przez Ciebie Darka), więc można uznać, że mi się przywidziało. Nawet miałem usunąć posta, ale ten częściowy cytat spowodował, że muszę go zostawić.
A co do oceny zagrania Zatki to zdania nie zmienię i nikt mnie nie przekona, że tam faulu nie było tj. rzucenia na bandę. Sam piszesz, że Daniel [b]upadł nerami na górną krawędź bandy[/b]. Zgodzę się, że samo wejście ciałem, chociaż bezmyślne i zapewne złośliwe, było czyste, tj. zgodne z przepisami, ale w powiązaniu z ustawieniem Daniela na lodzie i późniejszym jego runięciem na bandę oznacza rzucenie na bandę. Kropka. Taki atak można wykonać, jeśli ktoś koniecznie musi, gdy atakowany stoi/jedzie przy samej bandzie, albo tak, że po ataku w nią nie uderza (np. w znacznej odległości od bandy lub w wzdłuż bandy, a nie w jej kierunku, gdy atakowany jest od niej oddalony o 1 metr). Przecież większość ataków kwalifikowanych jako rzucenie na bandę, gdyby miały miejsce na środku lodu, nie byłaby odgwizdywana jako faul. To właśnie niekontrolowany kontakt zaatakowanego zawodnika z trwałą przeszkodą (bandą) stwarza zagrożenie dla jego zdrowia i jest penalizowany w świetle przepisów. Tak moim zdaniem powinno być w tym przypadku. Tyle w temacie.
Transmisja tutaj http://sport.tvp.pl/5189542/inne/zimowe/hokej/polska-liga-hokejowa/wideo/hokej-plh-final-comarch-cracovia-jkh-gks-jastrzebie
Hej Pasy goool !!! :))
Działa Wam ta strona z transmisją? Bo mi wyskakuje jakiś błąd...
U mnie tez lipa. jebana tvp.
Spróbuj w innej przeglądarce. W operze nie włącza mi się strona za to w firefoxie działa.
http://sport.tvp.pl/5189542/inne/zimowe/hokej/polska-liga-hokejowa/wideo/hokej-plh-final-comarch-cracovia-jkh-gks-jastrzebie
Tutaj sprobujcie,Mi leci :)) Cisniemy, ale miernie:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)