Uff wygrana :)
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Koniec :)
Brawo :)
GRATULACJE !!!
Rudofl mówi że "paru kibiców" z nimi przyjechało :)
Nuuudaa ;) :D
ładnie, ładnie - gratki!
Rudolf : 100% koncentracja na wtorkowy mecz :D
Ahhh te emocje :D
Jeeeeeeeeeeest!!! Zaczynamy jak z Sanokiem, i oby tak samo skończyć :)
Brawo brawo brawo. Naszych będziemy jeszcze komplementować, dwie rzeczy trzeba powiedzieć raz -przetrzymane ostatnie minuty i sekundy różnie z tym bywało! dwa- b.dobre sędziowanie różnie z tym bywało!
Garść prochów uspokajających (cholera - po wczorajszym meczu piłkarzy zaczyna mi ich brakować) i wytrzymałem na spokojnie jakieś 3 min. meczu :)
BRAWO !
PS. Ciekawe co z Witowskim ,bo widziałem, że Myjak gra w parze z Beschem chyba. Może na środę Dudas się wyleczy - eh. z tymi obrońcami to u nas - ilościowo - nie najlepiej.
Brawo, brawo, brawo.
Pokazujecie kto - mimo osłabień i spartańskich (w porównaniu z piłkarzami) warunków - ma Cracovię w sercu, a nie w gębie i w klapie.
Brawo!!! :)
Ostatnie sekundy to myślałem że na zawał zejdę ;)
A jednak ! Brawo! Proszę o dodatkowy etat dla Rudolfa - doradca trenera u piłkarzyków od kopania skórzanej....;)
Chylę czoła !Szacunek... i życzę trenerowi by MP było NASZE!
Refleksja o charakterze strategicznym. Niezbędny klasowy zmiennik dla Radzika, nie mozna jechać na jednym bramkarzu przez całą rundę.
Piłkarze powinni mieć w ramach obowiązkowych zajęć oglądanie na żywo wszystkich meczów hokeistów.
BRAWO CHŁOPAKI OBY TAK DALEJ W NASTĘPNYCH MECZACH!!!!!!!!!!!!MOJA JEDYNA MIŁOŚĆ TO CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dodatkowy etat dla
> Rudolfa - doradca trenera u piłkarzyków od
> kopania skórzanej....;)
Jaki doradca? Nadtrener! :)
są WIELCY ;)
Brawo dla Rudolfa i Gangu! ;) Pokazują klasę, mistrzostwo czeka nas!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)