i szczęście nadal przy nas :)
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
macie transmisje
http://www.ustream.tv/channel/Cracoviasanok tak
FINAŁ JEST NASZ!!!
piękna sprawa :) :) :)
Nie piszę na forum już ale okazja jest
Rudolf, Chłopaki - jesteście wielcy
CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA!!!
Finał jest nasz brawo PASY:):):)):):):)):)
TAK JAK ŚPIEWAJĄ KIBICE FINAŁ JEST NASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PIĘKNIE HOKEIŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FINAŁ JEST NASZ!!!! SIALALALALALA!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Czapki z głów!!!
Pozdrowienia z Sanoka
Jeszcze do mnie nie dotarło... :)
jeeeeestttt:))))
Widzieli tylko sumy na kontraktach, nie widzieli naszej pasiastej dumy. Jastrzębie jest w zasięgu.
Brawo!
Hura hura
I to jest właśnie magia Cracovii.Rzeczy nieprawdopodobne stają się rzeczywistością .... Wielki szacunek i gratulacje !!!
Nie do wiary normalnie!!!!
BRAWO ZA AMBICJE I WALKE Z CALEGO SERDUCHA!!!!!!
JESTESCIE NIESAMOWICI!!!
Przyznam ze nie wierzylem w awans!!!
Brawo mimo przeszkod niedoceniania kolejny raz potwierdzacie ze jestescie niezniszczalni!!!
Ale jaja, to się nie dzieje naprawdę...
Rudi jest wielki, a drużyna niesamowita. nie wiem, kto przed sezonem liczył na finał (ja nie) - tymczasem znów (który to raz?) jesteśmy pozytywnie zaskakiwani.
DZIĘKI!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)