Jedno jest pewne, piłkarze mają dziś zadanie znacznie łatwiejsze niż hokeisci.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
2-1. 10 min
Nigdzie nie ma transmisji ? Nawet radiowej?
Niestety 2-1 , 2 bramki stracone w minute :/
A ja czuje, ze to bedzie dobry dzien: ubecja w du pe od Dumy Stolicy, a my do przodu na K1 i Ukrainie! :)
No czy 2:1 to do przodu to ja pewny nie jestem.
a kolega umie czytać ze zrozumieniem?? ;) kolega Twixxx pisał o końcowych rezultatach :)
To wiele wyjaśnia. Przepraszam
Wydaje mi się, czy znowu straciliśmy bramkę w przewadze?
shpreska Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nigdzie nie ma transmisji ? Nawet radiowej?
http://www.radio.rzeszow.pl/
Łączą się co chwilę z lodowiskiem i prowadzą dość obszerną relację na żywo. Tylko nie oczekujcie obiektywnego komentarza bo to jednak nasza podkarpacka rozgłośnia.
Pozdrawiam
No i przegraliśmy 3:1, szkoda ale jutro zwycięstwo, we wtorek kończymy w Krakowie i mamy finał ! :)
Obiektywnie patrząć to Cracovia dziś słabiutko, Fojtik bez sił, Valczak cos próbował ale szarpanina straszna , Leszek bez szału, braknie Wam sił jak dalej Rudolf będzie grał na 2 ataki. dzis Sanok (moja ukochana drużyna :D) zagrał z taka ambicja jak by cały majatek u buka na siebie postawili .
A jakie są te niepotwierdzone informacje ?
Muertes Napisał(a):
> Czy ktos moze potwierdzic wiesci o buraczanym
> zachowaniu miejscowych? -> temat z glosu z trybun
Wieś tańczy i śpiewa, niestety to jest wada utrzymywania sportu na prowincjach - folklor pełną gębą. Trzeba koniecznie przejść cahok, ta rywalizacja to cos więcej niż tylko sport, tu nie chodzi tylko o hokej.
No jest, faktycznie - sorry...
Jeśli to prawda i faktycznie ktoś uderzył naszego zawodnika na ławce kar (?!) - to klub powinien się domagać walkowera i tyle.
Można gdzieś obejrzeć jutrzejszy mecz?
Meczu oczywiście nie oglądałem, ale z relacji na h*j.net wynika, że co najmniej 2 z 3 bramek straciliśmy gdy na lodzie była pierwsza para obrońców.
Leesior Napisał(a):
> Jeśli to prawda i faktycznie ktoś uderzył
> naszego zawodnika na ławce kar (?!) - to klub
> powinien się domagać walkowera i tyle.
Żaden walkower. Jak już coś to mecz bez udziału publiczności, wysoka kara finansowa nałożona na klub itd.
O czym wy piszecie żaden kibic nikogo nie uderzył . Po prostu jak Valcak i Fojtik poszli na karę ten drugi zaczął pokazywać gest podcinania gardła w stronę boksu zawodników Sanoka i w tedy 2 gości podbiegło do pleksy z boku ławki kar i zaczęło coś w ich kierunku krzyczeć - tyle w tym temacie oczywiście był jeszcze środkowy palec Valcaka do kibiców i inne takie więc nie opowiadajcie tu głupot bo sami się nakręcacie.
no tak , i dzieci też jakieś zwichrowane same się pewnie skopały po plecach,
byłem godzinę przed pierwszym meczem u nas , panienka z Sanoka paradowała w koszulce hokejowej pod kasami nikt jej słowa nie powiedział..
nawet przez myśl mi przeszło , może idzie nowe i będzie normalnie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)