dzięki tej zasadzie w NHL Oliwa był chętnie rozchwytywanym zawodnikiem i nawet pierścień mu się trafił...w przeciwnym wypadku raczej farma to byłby dla niego max, a i w to wątpię, bo z niego był tam taki napadzior co strzelał bramkę raz na ćwierć setki spotkań przecież...
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2013 (temat zbiorczy) - Gramy o złoto! (GLOS) | Daniel Laszkiewicz prosi o fanatyczny doping!
Cracovia - TO JE ONO!!!
a raczej jej druga piątka. Pytanie brzmi czy Czesi przy niewielkim wsparciu ze strony trzeciej i czwartej piątki są nam w stanie zapewnić brązowy medal?
Bramka strzelona przez Leszka Laszkiewicza nie zmienia mojego zdania co do zaangażowania pierwszej, tfuu tzw. pierwszej piątki w grę.
Gdyby tak budować zespół na nowy sezon w oparciu o czeski atak...(tu się rozmażyłem i pewno wszyscy Czesi po sezonie od nas odejdą).
Przypominam o kąciku małego Pasiaka :) Jak zwykle będzie można wziąć udział w konkursie plastycznym:) wraca również konkurs strzelecki :)
Także rodzice - brać maluchy pod pachę i na lodowisko :) Wspierajmy Cracovię całymi rodzinami :)
Zapraszamy do szatni ślizgawkowej :)
Ludzie zabeirać znajomych na wieczór hokeja są play-offy plus po meczu na piwko, grzańca na kazimierz nie widze lepiej. I widze żę kącik dla młodego Pasiaka się zaczął.Nic tylko dzisaj wszyscy na mecz!!!
Brawa za wygraną.
Tyle o meczu już napisano, że nie mam prawie niczego do dodania :)
...
Alko D`Bier Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Prawda jest taka:
> (oczywiście poza tej o Puzio i Klisiaku)
>
> gdyby w naszej lidze dopuszczone by były walki
> 1:1 (jak w NHL - po bitce po 5 min kar dla
> uczestników - a nie dyskwalifikacje) to Valcak
> skatował by Mahboda i może panu z nr 21
> odechciało by się ponownych prowokacji,
>
> a ponieważ się rozmarzyłem, do tego
> zainspirował mnie podpis tomka1906,
> to wyobraziłem sobie w 4 piątce braci Radzkich,
> którzy wychodziliby na takich prowokatorów :)
Oglądałem ostatnio fajny film hokejowy
http://www.filmweb.pl/film/Zabijaka-2011-601817
Polecam go obejrzeć :D Tak mi się skojarzyło odnośnie Twojego posta :D
o mordobicie to ja jestem spokojny ,jak ich już będziemy z bezpiecznym wynikiem mieli to nawet Rudi nie utrzyma Dudasa w ryzach
Leesior Napisał:
> Nadal tajemnicą pozostaje czemu gramy na 7 obrońców.
To jest suwerenna decyzja trenera
Skoro Rudi woli grać na 7 obrońców i trzymać Kmiecika w odwodzie (jako 13 wojownika)
to znaczy że ta hipotetyczna czwarta para obrońców w jego ocenie była by większym zagrożeniem dla wyniku drużyny
niż jest nim zmęczenie graniem na 3 pary plus ten jeden wychodzący w róznych konfiguracjach
czy ktoś z Was wyłapał wczoraj moment kiedy spiker przedstawiał naszego trenejro z komentrzem (coś w tym klimacie w każdym razie)
" trenerem Cracovii wciąż jeszcze Rudolf Rohacek"
mam nadzieje że to tylko przejęzyczenie..
to chyba brzmiało tak: "trenerami Cracovii nadal niezmiennie panowie Rudolf Rohacek i Andrzej Pasiut"
Dobrze, że nie słyszałem tego co tomek1906, bo bym na zawał zszedł jeszcze przed meczem.
raf_jedynka Napisał(a):
> Leesior Napisał:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nadal tajemnicą pozostaje czemu gramy na 7
> obrońców.
>
> To jest suwerenna decyzja trenera
> Skoro Rudi woli grać na 7 obrońców i trzymać
> Kmiecika w odwodzie (jako 13 wojownika)
> to znaczy że ta hipotetyczna czwarta para
> obrońców w jego ocenie była by większym
> zagrożeniem dla wyniku drużyny
> niż jest nim zmęczenie graniem na 3 pary plus
> ten jeden wychodzący w róznych konfiguracjach
Zastanwiam się czy to dezycja trenera, czy kontuzje, cze jeszcze coś innego....
Sznotala przecież nawet w reprezentacji młodzieżowej gra.
fajna mucka :)
Eh,ech te transmisje....:(
ta cisza na hali mnie poraża.....jak w trumnie
Takiej transmisji klatka po klatce dawn nie ogladalem... Brawo Radzik i caly Team !! :) Sciaganie flag z band po ,przed zakonczeniem dogrywki i przed karnymi, troszke ujowe..
Graty za kolejną drugą wygraną ,ale było to czego spodziewałem się po wczorajszym spotkaniu ze Katowice zaczną wyeliminowywać naszych najlepszych zawodników ,przecież to ze Gwiżdz fizol z czwartej czy trzeciej formacji oraz co prawda Sucharski ,ale zupełnie jak na razie w PLAY-OFFACH bez formy startują do naszej najlepszej piątki i eliminują jednego z najlepszych obrońców i napastnika ,TO ICH TAKTYKA ,bo na lodzie są po prostu słabsi !!
Powinniśmy uczulić naszych najlepszych zawodników,to zadanie dla trenera by mimo takich prowokacji odpuscili ,bo lepiej wygrać całą wojnę niż poszczególne bitwy !!!
Swoją drogą szkoda ze najwięksi nasi fighterzy to też najlepsi zawodnicy na lodzie !!!!to tak odnośnie kolejnego sezonu ?
Ciekawe czy Dudas i Valcak zagrają w Katowicach ?
Niestety Czesi dali się sprowokować i przez to na wygrana trzeba było czekać aż do karnych. Katowice juz wczoraj mieli taka taktykę żeby wyeliminować nasz drugi atak. Choć im się to udało to na szczęście mamy swój cel czyli 2-0. Teraz trzeba zakończyć to w pierwszym meczu w Katowicach i w spokoju przygotować się na wojnę z Sanokiem, w której nie jesteśmy bez szans jak pokazały mecze w zasadniczym i PP którego na pewno nie odpuścili!
Mecz masakra.
Bijatyka wygrana przez Dudasa, ale co nam to dało... Po dwie kary meczu i wyraźnie słabsza gra od tego momentu. Może przynajmniej paru grajków Katowic będzie mieć nauczkę.
Leesior Fojtik zagra ale co z Valcakiem ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)