Nie poszły na darmo, jesteś sponsorem dzisiejszej relacji. ;) Odbijesz sobie na derbach!
-
-
Juniorzy CRACOVII
5 celnych strzalow i 3 bramki... jakas masakra
4:0
4:0...
0:4 masakra.... Mam nadzieję, że Ruch nie wygra wysoko z Legią, bo jeszcze na 4-te miejsce zlecimy, jak porównają bilans bramkowy.
Mamy brązowe medale, cieszyć się trzeba ;)
Na osłodę gol w 82 minucie.
Szkoda.
Medale ważne, ważniejsze jest jednak aby jak najwięcej z tych chłopaków zadebiutowało w ekstraklasie. Jednym z nich jest natomiast mój sąsiad -jemu i pozostałym tego życzę, czyli debiutu w pierwszym zespole Cracovii.
5:1 - jeszcze się nie skończyło, ale gratuluję BRĄZOWEGO MEDALU MP.
5:1 Pilka juniorska to jest jednak ogromnie nieprzewidywalna, nigdy wiecej nie postawie pieniedzy na takie rozgrywki
Serdecznie gratuluje piłkarzom zajęcia III miejsca w Finale Mistrzostw Polski Juniorów Starszych (po ponad 20 latach juniorzy starsi zaistnieli w finale MP)
Brawo!!! Dojść tak daleko to naprawdę duży sukces, tym bardziej, że mieliśmy młodą drużynę i wydawać się mogło, że bez wybitnych zawodników.
Gratulacje! 3. miejsce w Polsce to wielki wynik!
Gratuluje trenerowi Zegarkowi, gratuluje zawodnikom. Jesteście 3 drużyną w kraju. Mam nadzieję, że mistrzostwo czeka nas w przyszłym roku (znakomita większość naszej drużyny, to roczniki 95 i 96, zatem w przyszłym roku będą mogli zagrać).
Gratulacje dla zawodników i trenera!Po meczach z Ruchem i Legią narobiłem sobie olbrzymiego apetytu na mistrzostwo,ale brązowy medal MP to też bardzo duże osiągnięcie.BRAWO!
Gratulacje dla trenera i piłkarzy , do zobaczenia w ekstraklasie w PASACH .
Gratulacje dla chłopaków i całego sztabu. Jest lekki niedosyt po dwóch dobrych wynikach ale to i tak dobry prognostyk dla naszego klubu.
Gratulacje, za rok odbierzecie co swoje :)
Ważne by zaistnieli w pierwszej drużynie.
Gratulacje!
Brawa dla chłopaków!
Oby 1-2 przebiło się w przyszłości do 1szej drużyny i już będzie nieźle.
Mam oczywiście na myśli nie tylko "pobyt" w szerokiej kadrze, ale częste występy na boisku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)