No cóż, nie otrzymałem odpowiedzi, jakie barwy są w nadziei. Takie
Twoje prawo i nie mam absolutnie żadnych pretensji w tej materii.
pzdr.
-
-
Juniorzy CRACOVII
KMPasa1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No cóż, nie otrzymałem odpowiedzi, jakie barwy
> są w nadziei. Takie
> Twoje prawo i nie mam absolutnie żadnych
> pretensji w tej materii.
> pzdr.
...łatwiej do Cracovii przyjść, aniżeli odejść. Wszystko po staremu!
Znam przynajmniej jednego mocnego "biznesmena" co to temat zna od podszewki.Ta moja kultura "chłopska"
nie wytworzyła takich szlachetnych zachowań, tak by w prosty sposób zapytać. Gratulacje, za odpowiedź i
wygląda na to że masz szlachetne pochodzenie, ale też moja chłopska prostota i podejrzliwość w mig to chwyciła.
Proszę bez odpowiedzi, bo też nasze gwiazdy są na cenzurowanym.
pzdr
Małopolska Liga Juniorów Młodszych
Jesienią muszą być wyłonione dwa zespoły, które wiosną będą występować w Makroregionalnej Lidze JM. Rozgrywki toczyć się będą w pierwszej fazie w dwóch 10-zespołowych grupach, systemem każdy z każdym, bez rewanżu (w sumie 9 kolejek). Następnie drużyny z miejsc 1-5 z obu grup utworzą grupę finałową o miejsca 1-10 (mecze z drużynami z drugiej grupy, bez rewanżu, w sumie 5 kolejek). Na podobnych zasadach będą grać zespoły z miejsc 6-10 w obu grupach, o miejsca 11-20.
Wiosną, na podstawie kolejności po jesieni, rywalizacja będzie przebiegać o miejsca 1-6 i 7-18, w trzech grupach 6-zespołowych. Każda drużyna rozegra po 10 meczów w grupie i po 4 w fazie play-off, w sumie 14.
Ostateczna decyzja o spadkach z ligi i awansach z lig okręgowych, a także o kształcie rozgrywek w kolejnym sezonie 2017/2018, zostanie podjęta w przerwie zimowej, kiedy już będzie możliwa głębsza analiza nowego systemu rozgrywek.
Podziału na grupy w Małopolskiej Lidze Juniorów Młodszych dokonano tzw. metodą serpentyny:
Grupa 1
AS Progres 2000 Kraków
Cracovia
Sandecja Nowy Sącz
BKS Bochnia
Garbarnia Kraków
Bruk-Bet Termalica Nieciecza
MKS SMS Kraków
Dalin Myślenice (beniaminek)
Dunajec Ostrowsko (beniaminek)
TS Wisła 2001 Kraków
Grupa 2
TS Wisła 2000 Kraków
AP Profi Zielonki
Hutnik Nowa Huta
AS Progres 2001 Kraków
Dunajec Nowy Sącz
AP 21 Kraków
Unia Tarnów
Soła Oświęcim
Tarnovia (beniaminek)
Fablok Chrzanów (beniaminek)
Grupa druga chyba nieco łatwiejsza.
Terminarz dla juniorów młodszych - grupa silna, ale terminarz wydaje się ok
http://www.mzpnkrakow.pl/media/files/info/1104/terMLJM1jesien2016.pdf
W najbliższy weekend rusza Centralna Liga Juniorów:
Motor Lublin - Cracovia 6 sierpnia,(sobota) 12:00
Powodzenia chłopcy (tu)
5 dni później
Od 21 min prowadzimy 1-0 :)
od 74 min 0-2 dla Cracovii
CLJ MOTOR LUBLIN - CRACOVIA 0 : 2 (0 : 1)
0:1 - Żaba 20.
0:2 - Malinowski 75.
Cracovia: Smoleń - Barnaś (65. Zaucha), Dukała, Jarzynka, Kajput, Gawle (55. Mik), Supryn (65. Czerlunczakiewicz), Żaba, Malinowski, Tymoszuk, Struzik (75. Ożóg).
Doskonała informacja, brawo młodzieży .
Mateusz Supryn
http://widok99.futbolowo.pl/news/article/mateusz-supryn-w-cracovii-krakow
Mateusz Supryn - napastnik - Data urodzenia: 1999-04-04
Motor - Cracovia
Foto
http://motorlublin.eu/2016/08/06/clj-motor-lublin-cracovia-02-zdjecia/
Kamil Pestka - spełniam swoje marzenia
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/kamil_pestka_spelniam_swoje_marzenia
CLJ
Korona - Cracovia 3-0
Pieprzyca pograł trochę z Litauszkim i już się czegoś od niego nauczył.
A ten Kajpust to jakiś nowy Kapustka? (sounds similar ;))
4 dni później
Szuwarku jakie zapowiedzi na nowy sezon CLJ? Cos nasi juniorzy ugraja, czy raczej srodek tabeli?
Nowy trener, nowe rozdanie. W niedziele o godz. 12-tej w Wieliczce z CWKS-em, który w dwóch meczach tego sezonu zdobył 2 punkty, oby się nie przełamał na nas.(my wygraliśmy z Motorem, który zremisował w W-wie z CWKS-em) Pół drużyny to nowi chłopcy.Martwią mnie deklaracje naszych WODARZY, wszystkie ręce na pokład IV ligi - szybki powrót do III ligi. A więc CLJ na boczny tor.
Oczywiście pomyłka z mojej styrony. Mecz z CWKS-em przy Wielickiej (dzień i godz. bez zmian) - Przepraszam !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)