Witaj i Powodzonka !!!
-
-
Michał Zieliński witamy w Cracovii!
Cóż,nie jestem zwolennikiem Twojego "talentu",ale szczerze życzę powodzenia i będę trzymał za ciebie kciuki.Wielu bramek!
Powodzenia Zielak!;)
WITAMY !!
Uwazam ze nie umiesz grac w pilke ale Stawowy z nie takich miernot robił klasowych zawodników więc nadzieja tak dla nas jak i dla Ciebie. Powodzenia
SaNtO, SaNtO, co ty w życiu osiągnąłeś, ze piszesz o drugich -miernota-? Naprawdę to chamskie.
Wierzę, że w 1 lidze będzie dobrym wzmocnieniem a już po awansie da nam dużo jako joker po zakupie lepszego napastnika.
Powodzenia.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Uwazam ze nie umiesz grac w pilke ale Stawowy z
> nie takich miernot robił klasowych zawodników
> więc nadzieja tak dla nas jak i dla Ciebie.
> Powodzenia
Jak można mieć taki brak szacunku do innych? Zastanów się co piszesz człowieku!!!!
czemu brak szacunku? bardzo go szanuje. nie moja ani jego wina, że jest cienki piłkarsko
Bardzo chciałem widzieć Cię w koszulce Cracovii już 4-5 lat temu. Teraz masz szanse pomóc i sobie i nam jak chyba nigdy dotąd. Powodzenia!
Dobry transfer. Mamy teraz dwóch Dudziców. Jeden w pierwszej połowie zmęczy obrońców, a w drugiej wejdzie drugi i wykorzysta swoją szybkość :)
Spokojnie panie Zielinski . Jeszcze w tym roku zagrasz w extraklasie , szczelisz bramke w derbach
i beda Cie nosic w lektyce po miescie .
SaNtO Napisał(a):
> czemu brak szacunku? bardzo go szanuje. nie moja
> ani jego wina, że jest cienki piłkarsko
jesteś ostatnią osobą na tym forum która powinna się wypowiadać nt. umiejęstności piłkarskich :)
Witamy i powodzenia!!!
Witam i życzę powodzenia!
Powodzenia życzę. Goli oczekuję.
A może jest to wzmocnienie - trudno powiedzieć... z twarzy sympatyczny gość.
W zeszłym sezonie miał niezły start, 3 mecze - 3 gole + 1 asysta.... 4 mecz i ławka :)...
Przynajmniej w statystykach ladniej bedzie wygladac ze mamy napastnika
Miszczu2007 Napisał(a):
> Dobry transfer. Mamy teraz dwóch Dudziców. Jeden
> w pierwszej połowie zmęczy obrońców, a w
> drugiej wejdzie drugi i wykorzysta swoją
> szybkość :)
Szybkość,szybkością ....bramkarz ma najlepszy wynik u nas. ;)....ale chyba chodzi o strzelanie bramek....
Co Pasom i sobie życzę....
To było pierwsze miejsce na liście trenera a co z bramkarzem?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)