forumowicz Player (7 postów na forum) zarzucił Staremu Kibolowi że "nikt go nie zna na Oświecenia"
zrobił to w temacie o pielgrzymce Trzech Królów Wielkich Miast do nieco mniejszej Częstochowy
postanowiłem dopisać, że o Starym Kibolu nie słyszeli także na Starym Płaszowie i w podkrakowskiej Rząsce,
a na osiedlu na którym mieszkam jest co najmniej kilku starych kiboli,
mam również spore zarzuty do AWB że jest mentalnie nieobecny we Wróblowicach
jedziemy dalej :D
-
-
kto kogo zna
Stary kibol to mój dziadek
Moim zdaniem wyrażenie "Stary kibol" to oxymoron. Kiedyś kiboli nie było.
Ja znam Piaska;)
a ja mam paszport Polsatu:D
Ja na przykład znam Tomka Wróbla z GKS Bełchatów - przysłał mi na Boże Narodzenie i Sylvka życzenia za pomocą telefonii komórkowej.
Poznałem osobiście Krzysztofa Pendereckiego, ale to było 11 lat temu i od tej pory nie miałem okazji z nim rozmawiać, więc nie wiem czy się liczy.
A Krzysiu! Znam, znam. Zagrał na moim weselu. Chopie ile my tego wtedy wyżłopali.
PS Chyba jakieś 2 godziny spałem. Obudziłem się i wracam do gry.
124/76/84. Qrva co jest? Tak wysokiego tętna dawno nie miałem.
Ja znam Shearer'a. :)
Ja kiedyś poznałem Kevina Keegana.
Stałem w kolejce do kibla z Olimpia Ayakaye, która się nawet do mnie uśmiechnęła.
Rozmawiałem z Jamiem Redknappem.
Znam grosse i AWB.
Mam bluzę treningową Maartena Stekelenburga.
Wiozłem Czesława Mozila, Makłowicza, Ziobrę - rozmawiałem z nimi. Liczy się?
Otarł sie o mnie wychodzący z szatni na mecz z Zagłębiem Lubin George Weah...Wtedy absolutna gwiazda światowej piłki.Obsługiwałem w restauracji Sola Campbella i Frederica Liungdberga.Wyjebałem na koniec kolejki w Zarze tego jegomościa http://pl.wikipedia.org/wiki/Gok_Wan ,który chciał się wpierdolić bez kolejki.
piłem drina przy jednym barze z Kylie Minogue na Angel w Londynie w 2007
Stalem kolo Malysza.
koriksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stalem kolo Malysza.
A ja mu zrobiłem zdjęcie aparatem na kliszę pod skocznią w Zakopanem będąc w podstawówce na wycieczce :)
Miałem okazję zamienić parę słów z Blackie Lawless-em, Doug Blair-em i Mike Dudą z kapeli [b]W.A.S.P.[/b]
Ja się całowałem z Natalią Kukulską, ale to daaaawno temu było... No i częstowała mnie pomarańczami, winogronami i czekoladą :) Poza tym paliłem jeszcze fajki z Alicją Bachledą Curuś jeszcze - to się liczy?
A ja rozmawiałem dość długo z Martyną Wojciechowską
Ale Stary Kibol mieszka na Oświecenia, a jednak nikt go nie zna.
rozmawiałem z andrzejem dudą z PISu, kracikiem z PO,
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)