ancymon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kępa i Kmita mieszkali prawie po sąsiedzku,
> chodzili do jednej podstawówki. Kmita pewnie nie
> raz widział Kępę w wiślackim szaliku stąd
> pewnie takie nastawienie TP do trenera.
> jeśli robi dobrą robotę dla Cracovii tak jak
> piszecie to trzeba nawróconemu życzyć
> powodzenia i sukcesów.
A może tak:
Kępa i Kmita mieszkali prawie po sąsiedzku,
> chodzili do jednej podstawówki. Kępa pewnie nie
> raz widział Kmitę w wiślackim szaliku stąd
> pewnie takie nastawienie TP do trenera.
> jeśli robi dobrą robotę dla Cracovii tak jak
> piszecie to trzeba nawróconemu życzyć
> powodzenia i sukcesów.
-
-
Akademia Mistrzów CRACOVIA :)
Fakt pozostaje faktem, że z duetu Kępa i Kmita dobrą robotę dla Cracovii robi co najwyżej jeden.
J i m Napisał(a):
> Generalnie, każdy pozytyw w działaniu AMC jest
> obecnie w momencie torpedowany , bo jak wiadomo
> każdy sukces uwidacznia nieudolność
> poprzedników. AMC jako pierwsza w Klubie
> przedstawiła grafik treningowy dla swoich
> drużyn. Dziwne, że nagle ( nie pamiętam takiej
> checy ) o tych godzinach muszą trenować Juniorzy
> Trenera Góreckiego i Trenera Zegarka i chyba
> czochracze.
Czy ja dobrze rozumiem, że Trenerzy Górecki i Zegarek (którzy jak to mówi jeden z forumowiczów są WIELKIMI PASIAKAMI) działają na niekorzyść swojego klubu?! Oni też są we frakcji wąso-kmito-smalcowo-matecznej?!?!
J I M Napisał(a):
AMC jako pierwsza w Klubie przedstawiła grafik treningowy dla swoich drużyn. Dziwne, że nagle ( nie pamiętam takiej checy ) o tych godzinach muszą trenować Juniorzy Trenera Góreckiego i Trenera Zegarka i chyba czochracze.
I tu się zaczynają jaja.Bo jeżeli nie da się dogadać odnośnie grafiku to już jest skandal.Wiadomo jest ograniczona ilość boisk jest tylko jeden balon a wchodzą na niego seniorzy lub juniorzy i wyganiają grupę z AMC choć mają przewidziany na tę godzinę trening.Żeby jakoś móc potrenować na boisku to ustala się godzinę 15.30 gdzie większość dzieciaków kończy szkołę np o 15-tej.Jak długo jeszcze potrwa ta cicha wojenka i udowadnianie kto jest mocniejszy.Zawsze myślałem,że Cracovia dla wszystkich Pasiaków to jedna miłość i nic nie zrobią jej na przekór...
zle myslales. tu tak bylo zawsze, jest i bedzie!
J i m Napisał(a):
> Kto odradzał 1999, a kto zachecał 2000?
> Też się przysłuchałem i z tego co mówi
> oczywiście anonimowa sąsiadka to z Twojej
> łazienki odchodzą dziwne odgłosy...
1999- nie słyszałeś nigdy o "zajechaniu"?
2000- na zebraniu trener Kępa przekazał info, że porozumiał się z dyr. Gilarskim i właściwie najlepiej byłoby gdyby chłopcy poszli do tej szkoły. Dodatkowo nowy trener przyprowadza z 10 chłopaków więc ci co nie pójdą do sms mogą właściwie się ewakuować.
stach Napisał(a):
> J i m Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Generalnie, każdy pozytyw w działaniu AMC
> jest
> > obecnie w momencie torpedowany , bo jak wiadomo
> > każdy sukces uwidacznia nieudolność
> > poprzedników. AMC jako pierwsza w Klubie
> > przedstawiła grafik treningowy dla swoich
> > drużyn. Dziwne, że nagle ( nie pamiętam
> takiej
> > checy ) o tych godzinach muszą trenować
> Juniorzy
> > Trenera Góreckiego i Trenera Zegarka i chyba
> > czochracze.
>
>
>
> Czy ja dobrze rozumiem, że Trenerzy Górecki i
> Zegarek (którzy jak to mówi jeden z
> forumowiczów są WIELKIMI PASIAKAMI) działają
> na niekorzyść swojego klubu?! Oni też są we
> frakcji wąso-kmito-smalcowo-matecznej?!?!
czemu na niekorzysc? to ze trenują zawodników MKS'u nie ustępując przed Akademią do niego nienależącą?
SaNtO Napisał(a):
-
> czemu na niekorzysc? to ze trenują zawodników
> MKS'u nie ustępując przed Akademią do niego
> nienależącą?
Rozgonić przegonić po co dzieci mają trenować w Cracovii (czy to AMC czy SWMT) jak można później kupić gdzie indziej do MKS-u.
Brawo Santo !
SaNtO Napisał(a):
> czemu na niekorzysc? to ze trenują zawodników
> MKS'u nie ustępując przed Akademią do niego
> nienależącą?
Papiery do licencji w zakresie szkolenia młodzieży to myślisz, że skąd się biorą? Same spadają z nieba? A roczniki zasilające juniorów w Klubie, to tak sobie, przechodząc Wielicką, się zapisują?
Akurat Górecki i Zegarek, jako trenerzy juniorów, mogliby bardziej zadbać o swoją robotę, bo potem oni dostają tych chłopaków.
Santo, jak masz głupio pisać, lepiej mądrze milcz. Milcząc możesz sprawiać wrażenie inteligentnego gościa. Pisząc bzdury rozwiewasz wątpliwości. W temacie AMC, zależności między Stowarzyszeniem a Klubem, jesteś kompletnym ignorantem.
Co do braku miejsca, to wynika on przede wszystkim z tego, że mamy aurę, jaką mamy. Dwie naturalne płyty odpadają, na jednym sztucznym boisku i pod balonem muszą się pomieścić: drużyna seniorska, rezerwy, juniorzy młodsi, juniorzy starsi i 10 grup młodzieżowych. Do tego jeszcze komercja.
Mieliśmy od początku kwietnia ruszyć z treningiem dziewczynek, ale żywcem nie ma gdzie. Sytuacja powinna się rozwiązać w ciągu najbliższego tygodnia-dwóch (odtają naturalne płyty). Poza tym rozmawiałem z Profesorem i wiadomo będzie, że jak powstanie sztuczna płyta na Cichym Kąciku, to będzie większy luz. Niezależnie od tego rozglądamy się za innymi terenami, gdzie będzie dało się trenować.
rmszar,
trochę tego nie rozumiem. Dlaczego niby Akademia ma się rozglądać za innymi terenami do treningu? Do tej pory co roku dało się wszystko jakoś pogodzić, a teraz nagle jest problem? Co się zmieniło?
Stach nieprawda ciężko jest bardzo ciężko bo boiska są bardzo obłożone i brakuje wolnego terminu albo dogodnych godzin.Dlatego bardzo dobre posunięcie ze strony AMC żeby szukać dodatkowych miejsc do trenowania.
priv Panowie.
jakto skad sie biorą? chyba nie z Akademii która działa od 4 miesięcy, czemu próbujesz robić ze mnie idiote?
przeciez jasnym jest, że Akademia nie jest podmiotem MKS'u - czy moze nie mam racji i jestem ignorantem?
Expercie'11 - nie dalej jak dziś powziąłeś bardzo mądrą decyzję dotyczącą podforum "piłka nożna w Cracovii", którą postanowiłeś się podzielić na HP. Trzymaj się tego. Będzie lżej. I Tobie i nam.
SaNtO Napisał(a):
> jakto skad sie biorą? chyba nie z Akademii która
> działa od 4 miesięcy, czemu próbujesz robić ze
> mnie idiote?
>
> przeciez jasnym jest, że Akademia nie jest
> podmiotem MKS'u - czy moze nie mam racji i jestem
> ignorantem?
Próbować robić z Ciebie idiotę jest faktycznie mega trudno...
Nie wolałbyś się powpisywać w europejskim futbolu? Albo w temacie o Stawowym?
Serio, czytać się tego nie chce, a odpowiadać na to tym bardziej. Chyba nie tylko moje odczucie...
Widzę, że swoim pytaniem do Jima wywołałem stronników jednej z frakcji. Proszę mnie tylko nie łączyć.
mariusz,
ale do tej pory jakoś wszystkie grupy (owszem - ciasno zapewne było) na Wielickiej się mieściły. Poza dziewczynami, które jak pisze pan Radomir, jeszcze nie rozpoczęły zajęć, więcej grup treningowych chyba od tego roku nie ma?
passover
Jakie są frakcje?
zubereg Napisał(a):
> passover
> Jakie są frakcje?
w kwestii szkolenia młodzieży to znam dwie: środowisko AMC (nowy koordynator Kępa) i środowisko związane z TP (stary koordynator Górecki).
rmszar napisał:
< Akurat Górecki i Zegarek, jako trenerzy juniorów, mogliby bardziej zadbać o swoją robotę, bo potem oni dostają tych chłopaków.
Z tego co wiem to Górecki JM prowadzi od Żaków od kilku lat i sam wyszukuje zdolnych zawodników i sprowadza do drużyny którą prowadzi, a nie dostaje gotowców.
A jeżeli chodzi o godziny treningów to zdarzało się, że były o godz.14:30 bo od 17:00 komercja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)