leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przecież to Ty spędzasz emeryturę na
> wielickiej:) weź się na niego zasadź i
> sprawdź.
??? Niestety nie byłem mundurowym ani górnikiem i jeszcze naście lat zostało.....Ale czujki muszę wystawić....;)
-
-
Saidi wróć? - sonda
Cholera, a ja zaczynałem jako górnik i aż żal pomyśleć, że gdybym kontynuował to za 5 lat byłbym emerytem:), a tak jeszcze 20 się kroi, a prawdopodobnie do końca życia.
Swoją drogą ciekawe dlaczego myślałem, że jesteś już po 60-tce?
Bo Pasy konserwuja.....zwłaszcza po 50 ....pierwszej ;)
Nie liczę na Saidiego bo jemu po prostu nie chce się chcieć. Jednak warto przypomnieć, że Bartosz Ślusarski, który miał podobną operację również w połowie września - wrócił do gry dokładnie 1 kwietnia (kurował się sześć i pół miesiąca). Jeśli więc Saidi nie będzie przygotowany do występów na początku kwietnia to potwierdzi tym samym, że naprawdę mu się nie chce.
Ale tak na poważnie co z naszą czarną "perłą"? Żadnych informacji, czy wogóle rehabilitacja przebiega prawidłowo? Co z nim?
Tak na poważnie to nawet najwięksi szamani nie wiedzą...Jeszcze raz powtarzam-niech spierdala na drzewo banany prostować,bo to jest jakaś szopka z tą jego rehabilitacją.Dlaczego jej nie przechodzi w Polsce?Czyżby medycyna i fizykoterapia w Burundi była na wyższym poziomie?Chyba,że tak to czapki z głów...
Może zgodził się na obniżkę kontraktu w zamian za to, że nie będzie się musiał pokazywać na wielickiej (spekuluję)
6 dni później
Wróć, zdecydowanie wróć
5 dni później
Trener będzie wiedział co z nim zrobić jak będzie chciał grać i angażować się w grę to zostanie, jak nie to poleci "do Afryka zrywać banano" :D
A gdzie on teraz jest?
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A gdzie on teraz jest?
Trenuje na siłowni wg wskazań trenera od przygotowania fizycznego,bywa często na Wielickiej.
10 dni później
Saidi widoczny na stadionie.. Ale jak już sie pokazał to z czapeczką AJ :) heh dobra mina do złej gry ??
http://s1.postimage.org/q8emkmrtr/2013_03_03_Cracovia_Sandecja_8583_galleryfull.jpg
Na stadionie nie wyglądało na to, żeby miał zły kontakt z zawodnikami, którzy nie zagrali w tym meczu...
Chciałbym jego powrotu. Czekam na come back Sidiego.
Saidi wróć?
Rafal nie ladnie odpowiadac pytaniem na pytanie..
niech wraca, byle dobrze kopał na chwałę Cracovii
i juz lepiej :)
a juz myslalem, ze z dalekiej Azji przysadzisz jakiegos news-a..
Saidi był by ogromnym wzmocnieniem na skrzydle.Brakuje jego przebojowych akcji i skupienia na nim uwagi przeciwnika.Oby wrócił na 2 cześć rundy.
[img]http://img9.imageshack.us/img9/6489/save00381.jpg[/img]
dobrze by było .. Saidi wróć ! :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)