Oczywiście że dobrze.
Zapytałem tylko, czy się nasza czarna perła nie obrazi. :)
Uznał po spadku, że jest zbyt wielkim piłkarzem na 1 ligę, to co będzie myślał o 4 ?
-
-
Saidi wróć? - sonda
TAK. To dalej jest nasz najlepszy zawodnik. Sądzę że potrzebna jest mu rozmowa z trenerem i powinien byc gotowy do gry. Taki zawodnik jest nam potrzebny. A to że chciał grać w lepszym zespole... Moim zdaniem to normalne. Suworow nie odszedł bo nie miał lepszej perspektywy.
NIE.Bóg Wybacza Cracovia Nigdy!
TAK
17 dni później
niech wyp.....la
24 dni później
jak perłowa nóżka naszej perełki?
leczy się w KRK, Holandii czy Burundi?
pzdrw
Początek przygotowań zaplanowano na 14 stycznia
Jesli milusiński sie nie pojawi i nie dostarczy L-4 (chocby z burundyjskiego)
to się odetnie od słynnego koryta
W Styczniu za dzimno dla mudzin , mudzin zostac w domu .
Ha, ha, najpierw się sam naucz pisać po polsku.
Zdaje się,że przebywa w domu.
[url=http://pokazywarka.pl/zyyh9c/]LINK[/url]
Ciekawe, czy zechce jeszcze zarobić na koszulkę Cracovii dla drugiego dziecka? Bo jak się nie pojawi 14 stycznia, to finansowo beknie, bez dwóch zdań. Już w tym głowa Jakuba:):)
Zdecydowanie powinien bo tak biednie wygląda przy tej wyjazdówce Pasow :) A swoją drogą może sprawa się wyjaśni i Saidi przestanie gwiazdorzyć,bo do obecnej gry Cracovii pasowałby idealnie.Myśle też,ze jego gra mogła by nas jeszcze cieszyć jak kiedyś.Pytanie czy chce tego Stawowy no i my kibice.
Jak dla mnie to on powinien spadać da drzewo...nie chce się grać(a ewidentnie tak jest) to wypierdalać!Tylko kto go zechce?
ronnie79 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak dla mnie to on powinien spadać da
> drzewo...nie chce się grać(a ewidentnie tak
> jest) to @#$%&ć!Tylko kto go zechce?
A ja się zastanawiam skąd ten run na Saidiego, że gwiazdorzy, że mu się grać nie chce itd.
Chłop złapał kontuzję, kolana mu wysiadały, drużyna pod koniec jego występów u nas grała totalnie do dupy, bez koncepcji, bez wiary, bez zaangażowania. Saidi się na tym tle nie wyróżniał. Po spadku chciał odejść by grać na wyższym poziomie - nie on jeden. Podobne marzenia miał Suvorov, na którego nie ma takiej jazdy - z tą różnicą, że Saidiego ktoś chciał, tylko zdrowie nie pozwoliło odejść. Zgodził się na obniżenie kontraktu. Teraz może widzi, że gra zaczyna się układać, że jest szansa na powrót do E-klasy. Ja wierzę, że Saidi najnormalniej w świecie stawi się na treningu 14 stycznia i będziemy z niego mieli jeszcze sporo pociechy, a jest też szansa, że dodatkowo będziemy go mogli sprzedać i odzyskać część kasy w niego zainwestowanej. Tutaj wielu chciało by się go natychmiast pozbyć, ciekawe czy uwzględniają, że niegrający od pół roku zawodnik, to może w najlepszym razie odejść za darmo. Ciekawe czy gdyby wam się zepsuł 3 letni samochód, to oddalibyście go na złom, czy jednak zdecydowali się na naprawę?
Ja nie jestem w szatni i nie wiem jak go odbiera drużyna. Czy jest takie odczucie, że lepiej żeby nie wracał. Jeśli tak jest to szkoda, ale nadal uważam, że Saidi by się tej drużynie przydał, a zadaniem trenera jest go tak wkomponować w zespół by wszyscy na tym skorzystali.
Szatnia go nie chce ...Poza tym nieraz wracał "opóźniony".Oczywiście napisałem o tym żeby spadał w kontekście jego ewentualnego spóźnienia.
ronnie79 Napisał(a):
> Szatnia go nie chce ...
Wiesz czy Ci się wydaje. Ale jeśli tak jest, to jest to powód najeżdżania na "szatnię", a nie na Saidiego. No chyba, że zbytnio zadzierał by nosa, to sprawa jasna
> Poza tym nieraz wracał
> "opóźniony".
Różnie bywało z połączeniami lotniczymi. Chłop latał bardzo daleko na mecze reprezentacji, więc i wracać było trudno. Ja nie przypominam sobie jakiegoś tak spóźnionego powrotu, żeby nie można go było uzasadnić terminem meczu i połączeniami lotniczymi.
> Oczywiście napisałem o tym żeby
> spadał w kontekście jego ewentualnego
> spóźnienia.
Tutaj pełna zgoda. Gościu jest po tak długim urlopie, że już powinien siedzieć w samolocie, żeby przypadkiem nie spóźnić się na pierwszy trening. Wszystko co wyżej pisałem o nim pozytywnie straci znaczenie jeśli spóźni się na rozpoczęcie sezonu przygotowawczego i niech w takim przypadku Tabisz zje go na śniadanie. Gościu jest zawodowym piłkarzem, a nie studentem, który sobie może stwierdzić, że na pierwsze zajecia może się spóźnić, lub wg iść na piwo, bo na pewno nic ciekawego nie będzie.
Leszeczek napisał :[i]Chłop złapał kontuzję, kolana mu wysiadały,[/i] ...prawda jest taka,ze nikt przed podpisaniem kontraktu tych kolan nie sprawdzał.....ktoś o to sie postarał...;(
To jest zupełnie inna kwestia zbadał nie zbadał. Jakie kolana miał takie miał, ale na początku swego pobytu u nas grał dobrze u żadne problemy z kolanami nie były widoczne, To się dopiero później pojawiło/ujawniło. Nie ten wątek na roztrząsanie tego problemu.
Co do niechęci szatni do zawodnika, to (o ile jest kwestia jego powrotu) sprawa trenera, żeby tak ustawił zespół i zawodnika, żeby współpraca się układała. Równe zasady, ostre zasuwanie na treningach i grasz tylko wtedy, gdy jesteś lepszy od konkurentów. Chcemy nie chcemy na dzień dzisiejszy zawodnik jest na naszej liście płac i w naszym interesie jest, żeby grał dobrze, a grając dobrze promował się do sprzedaży. I jak drużyna chciałaby strzelać focha, to musi mieć świadomość, że działa na szkodę klubu.
raf_jedynka Napisał(a):
> Początek przygotowań zaplanowano na 14 stycznia
>
> Jesli milusiński sie nie pojawi i nie dostarczy
> L-4 ([b]chocby z burundyjskiego[/b])
> to się odetnie od słynnego koryta
to chyba od szamana
http://m.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,117195,13172166,Saidi_Ntibazonkiza_dostanie_szanse_w_Cracovii_.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)