w bytomiu bronic sie nie musimy
-
-
(GLOS)Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Cracovia,24.10 (środa) godz.14:00
Zytko kartka to oznacza chyba pauzę w Bytomiu :/ a transmisja dziś super nic nie tnie i nie jest opóźniona.
Pawlus, to był żart, tak? Aktualnie mam komunikat, że portal orange.pl jest chwilowo niedostępny i że przepraszają.
^^ No właśnie też mi coś padło :D
U mnie elegancko idzie mam czas transmisji taki sam jak czas meczu, zero zacinania. Moze masz za slaby net albo coś :/
Z tego, co czytam komentarze, to jednak 90% ma problem z transmisją. Znowu kolejne gówno jak RadioGol.
U mnie troszke tnie, ale nie grymasze, da sie ogladac.
Ja mam super internet(w pracy)i nic...
Ja mam słaby internet i dzisiaj bardzo dobrze idzie.
U mnie działa elegancko. W ogóle zero cięć.
U mnie też bardzo ładnie chodzi.
U mnie nawet powtórki są.
Transmisja mi śmiga. Pierwszych minuty meczu nie miałem możliwości oglądać, więc włączyłem radio kraków. Myślałem, że mnie coś trafi jak gość powiedział, że radosna wiadomość, a za chwilę, że jakiś Termcośtam prowadzi. Co do wyniku to spokojnie, myślę, że przynajmniej remis będzie.
Poza tym że grają kichę i że zlekceważyli Niecieczę po pierwszym kwadransie, w zasadzie nic naszym grajkom nie można zarzucić:D Bramka to chyba zasługa Kosanovica, choć Pilarz też swoje dołożył (brak komunikacji/ostrzeżenia)
Dobra już,nie chwalcie się,bo i tak już jestem zazdrosny... ;)
Ja mam UPC dużej prędkości, ale super to to nie jest. Jest do półdupy i zapewne dlatego wielu z Was ma problemy. Przypominam sobie transmisję z meczu Sanoka z Pasami prowadzoną przez jakąś ichniejszą TV Bieszczady. Ani pół cięcia, wszystko idealnie, żadnych opóźnień. A tutaj znowu amatorszczyzna. Tyle lat w tym kraju żyję i dalej nie ogarniam tej kuwety..
A gramy na stojąco i bez zaangażowania. Mamy duuuże problemy z wyjściem z pola karnego. Symptomatyczne są podanka baloniki Pilarza do Żytki. No bo nie ma do kogo. Może Suvorov z Budzińskim są w stanie odmienić losy tego meczu...??
Jak na razie jestem zdegustowany wynikiem i grą. Żeby z Termometrem Nieświeżym przegrywać.... Koniec świata jednak bliski.
Zero sytuacji, jeden strzał i gra w tempie sparingu. Chyba najsłabsza połówka Cracovii w I lidze. A przy tym przeciwnik zupełnie nic nie pokazuje...
Podania do Pilarza to nie problem, bo to tylko usypianie przeciwnika, gorsze jest niezgulstwo przed polem karnym tamtych. Na razie oddaliśmy 2 celne strzały - w zasadzie podanie Danielewicza i korba Kosanovica. zresztą tamci nie lepsi, a bramka - kuriozum.
Kukurydziani grają na poziomie Stomilu i Okocimskiego.
Jak przegramy ten mecz to będzie absolutna kompromitacja/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)