ja chciałbym, by Bartek został u nas jeszcze na sezon. A później odszedł, oczywiście po podwyżce dla niego i wyższą kwotę odstępnego.
-
-
Bartek Kapustka
Myślę że to Bartek mógł dziś podejść do 11.
Takie moje zdanie.
Świetny mecz. Szkoda, że nie grał częściej na tej pozycji...
Bartek w 11 kolejki Canal +.
Czy on jest stanu wolnego? Mam córkę na wydaniu i taki zięć by mi pasował.
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy on jest stanu wolnego? Mam córkę na wydaniu
> i taki zięć by mi pasował.
... do żeniaczki to jeszcze małolat :)
Najlepszy mecz ! Rewelacja dzisiaj !
Rewelacyjny mecz!Najlepszy dzisiaj!
Nawałka wstawi go na ME na defensywnego. Dziś odbierał piłkę w końcu nie_byle_jakim grojkom Lechii jak ostatnim patałachom:)
I to całowanie Ziemi Świętej po meczu!!!!!!
SUPER_BARTEK!
Pasiak z krwi i kości. Dziękuję za walkę na boisku, za piękną grę, za wypady z Rakelsem do knajp i najbardziej za szacunek do klubu i kibiców. Za wszystko... Powodzenia Panie Piłkarzu.
... jeszcze go nie żegnajmy
profesorka, stety nie beda mieli juz okazji pierdolic eksperci zbozej laski o tym jak gra slabo, bo to logicznie ostatni wystep Bartka u nas, dziekuje i trzymam kicuki za Euro!
Podziękujemy mu już niedługo na GTS-e, w meczu Kadry
Bartosz Kapustka (Cracovia): ?Na pewno wspaniały sezon dla każdego zawodnika w Cracovii, przed sezonem bralibyśmy ten wynik w ciemno. Dzisiaj lekki niedosyt pozostał, że nie ma tego trzeciego miejsca, ale wszystko leżało w naszych nogach, czy te puchary będą. udało się wygrać i na pewno cieszę się z tego zwycięstwa i tego sezonu. Tremy nie było, zdawaliśmy sobie sprawę, że Lechia będzie podbudowana po wygranej z Legię. Gra tam mnóstwo zawodników o wysokich umiejętnościach. Zdawaliśmy sobie sprawę, że to będzie ciężki mecz. Troszeczkę nam chyba Bozia pomogła, bo przy golach troszeczkę szczęście nam sprzyjało, ale myślę, że na boisku byliśmy drużyną, która walczyła i chciała wygrać ten mecz i się udało. Kibice bardzo pomogli, dzisiaj dało się to odczuć, wspaniała atmosfera, nie wiem czy kiedykolwiek była taka atmosfera jak dzisiaj. Dało się to odczuć, każdy żył tym meczem. Każdy kibic Cracovii zdawał sobie sprawę, że to ważny mecz.?.
Nawet piesek Węgrzyn dziś wygłosił pean na Twoją cześć, w "CWKS-owskim" studio C+
Tak sobie myślę, że obok poprowadzenia drużyny do zwycięstwa efektownie wygrany bezpośredni pojedynek z Peszką w walce o kadrę:)
Niektórzy podkreślali ilość ważnych odbiorów, ja dodam niemal 100% jakość podań, zawsze w właściwe miejsce.
... faktycznie wygrał z Peszko, ale w te 100% skuteczności to trochę odjechałeś;)
Piękne słowa jakże mądrego chłopaka
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/bartosz_kapustka_spelnilo_sie_moje_marzenie_z_dziecinstwa_video
Napisałem "prawie" i nie skuteczności, tylko jakości, co rozumiem jako pomysł - pomijając to, że może coś nie było idealne, skuteczność zależy też trochę od kolegów.
No i jak mamy wybrzydzać, to ten nietrafiony strzał z połowy na pustą:D
Ale ja tam nie wybrzydzam.
Bartek - skąd u Ciebie takie pokłady pewności w grze? Zachowujesz się jakbyś grał 10 lat w piłkę na poziomie seniorskim. SZACUN!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)