Póki robi robote na boisku to niech baluje nocami ile chce.
-
-
Bartek Kapustka
.
Ja jestem pewny ze dostal od wislaka a bardziej od szarakana...mam tam znajomych co pracuja
a dostal podobno za to ze kozaczyl do wislakow w tych ostatnich derbach co dostal czerwona kartke i tak samo na tych...
a ze we franticu cala bramka to wisla...to tylko sie pewnie patrzyli
Kozaczył? Tym, że klaskał schodząc z boiska jak mu cały stadion cisnął?
Oni kozaka jeden z drugim nie widzieli.
Cóż, ma chłopak nauczkę, żeby rozsądniej wybierać miejsca do zabawy.
dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zibiland no wiesz co, jest na Szewskiej parę
> fajnych miejsc, choćby Piec Art. Choć po
> zamknięciu Zalipianek ulica okrutnie straciła na
> wartości.
Piec to generalnie jazz,nie podejrzewam żeby poszli tam się zrelaksować ;) Jeden Piec Art wiosny nie czyni ...Prawa strona dyskoteki ,lewa do upicia z domem uciech i na otrzeżwienie Wódka i zakąska z fatalną jakością alkoholi ;) Z takimi zarobkami to uważam ,że stać ich na coś lepszego ....
Kapustka twardy jak diament. Bzdura ta cała sytuacja. :)
Też mi afera, chłopak jest młody, aktualnie na topie to poszedł do klubu np.: wyrwać świnie i tyle, nie koniecznie musiał chlać alkohol do upadłego, w zasadzie w dzisiejszych czasach w klubie można dostać w pysk za nic i nie trzeba być wybitnie pijanym a raczej z jego posturą to wątpię, żeby kozaczył do jakiegoś smarksa
Nigdzie w umowie na pewno nie ma klauzuli, że nie wolno mu chodzić do klubu na trzy dni przed meczem z liderem, jeśli tylko nie zaniedbuje swoich obowiązków wynikających z umowy, stawia się na treningach, na meczach daje z siebie wszystko, zaliczył mega awans piłkarski w krótkim czasie, rozwija się w ekstremalnym tempie, ja nie widzę powodu czemu by nie miał iść nawet na to piwo.
qtec Napisał(a):
> zamiast cisnac Kapustke powinniśmy szukac tego
> kundla ktory mu najebał
Zaden kundel...
pasiak07 Napisał(a):
> Ja jestem pewny ze dostal od wislaka a bardziej od
> szarakana...mam tam znajomych co pracuja
> a dostal podobno za to ze kozaczyl do wislakow w
> tych ostatnich derbach co dostal czerwona kartke i
> tak samo na tych...
Bzdury wyssane z palca!!!!
Kolega Ci kitow nawymyslal a ty lykles jak pelikan...
Kto nie zrobił w życiu niczego głupiego - JECHAĆ PO KAPUSTCE RÓWNO.
Reszta - MORDA W KUBEŁ ([small]co niniejszym i ja czynię[/small])
ja p... 4 strony natłukli o jednym
KAPI, JESTEŚMY Z TOBĄ!
Nie przejmuj sie hejterami, którzy mimo, że nie byli i nie widzieli to pierwsi do komentowania.
Kruszyna jak znasz tak dobrze tą sytuację to oświec nas tutaj wszystkich a nie piszesz posty w stylu 'ja wiem ale nie powiem'.
K.ur.wa ludzie, sami moralizatorzy. Czy wiecie jaki on by musiał dostac wp.ierd.ol, żeby nie móc zagrać w następnym meczu? Musiałby być już wcześniej sygnały, że do Gliwic z jakiegoś powodu nie pojedzie i to wykorzystał.
Gość ma 18 lat, w tamtym roku skończył "18", ze znajomymi nabawił się od tamtego czasu, zapewne, tyle co niejeden w tygodniu. Jeszcze niejedną impreze zaliczy.
Fakt, że jest to nieprofesjonalne, jest bezdyskusyjny, ale jak ktoś myśli, że zawodnicy nie wychylą kilku głębszych, nie pójdą nigdzie ze znajomymi, a od 21:00 siedzą w domu w kapciach czytając książkę jest poprostu niepoważny.
Mógł wybrać lepszy termin na zabawe (przerwa w rozgrywkach), oczywiste, ale nie można dramatyzować.
tcf Napisał(a):
> Kruszyna jak znasz tak dobrze tą sytuację to
> oświec nas tutaj wszystkich a nie piszesz posty w
> stylu 'ja wiem ale nie powiem'.
Bedzie chcial to sie przyzna i powie jak bylo... Choc watpie...
A wiem ale nie powiem nauczyli mnie najlepsi z najelpszych z forum...
Wy serio wierzycie, że nie znalazł się w kadrze na mecz z Piastem z innych powodów? :S Mi trudno uwierzyć, że tuż po meczu z PBB Kapi dostał taką informację. Bo niby jak to, gość gra od początku w środowym meczu, jest jedną z wiodących postaci, a tu nagle w szatni zostaje mu oznajmione, że nie jest brany pod uwagę w sobotnim meczu z liderem. Prędzej nie zagrałby w środę, albo byłby na ławce na zasadzie "straszaka".
Co do samego incydentu... Trudno, stało się. Nie ma co histeryzować, na imprezie można dostać i z byle powodu. Każdy zawodnik ma swój rozum i prawo do spędzania wolnego czasu zgodnie z własnym "widzimisie". Tutaj kwestia wieku robi swoje i trudno wymagać, żeby mając naście lat opierać się takim pokusom.
Natomiast moim zdaniem problem tkwi w tym, że Kapi zdecydował się na imprezę w środku trudnego tygodnia, tuż po meczu, mając w perspektywie weekendowy, niezmiernie ważny mecz z liderem. TO NIE BYŁ ODPOWIEDNI CZAS I TYLE.
Chyba że rzeczywiście dostał dyposzycje, że nie zagra w sobotę tuż po meczu z PBB, co wydaje się mało realne.
mlody3xL Napisał(a):
> K.ur.wa ludzie, sami moralizatorzy. Czy wiecie
> jaki on by musiał dostac wp.ierd.ol, żeby nie
> móc zagrać w następnym meczu? Musiałby być
> już wcześniej sygnały, że do Gliwic z
> jakiegoś powodu nie pojedzie i to wykorzystał.
> Gość ma 18 lat, w tamtym roku skończył "18",
> ze znajomymi nabawił się od tamtego czasu,
> zapewne, tyle co niejeden w tygodniu. Jeszcze
> niejedną impreze zaliczy.
>
> Fakt, że jest to nieprofesjonalne, jest
> bezdyskusyjny, ale jak ktoś myśli, że zawodnicy
> nie wychylą kilku głębszych, nie pójdą
> nigdzie ze znajomymi, a od 21:00 siedzą w domu w
> kapciach czytając książkę jest poprostu
> niepoważny.
> Mógł wybrać lepszy termin na zabawe (przerwa w
> rozgrywkach), oczywiste, ale nie można
> dramatyzować.
Zgadzam się z Tobą. Profesjonalny sportowiec nie powinien łazić po nocnych klubach, dyskotykach, ale Kapi ma 18 lat... W tym wieku nie da się żyć w profesjonalny sposób. Jakby chłopak od czasu do czasu nie odreagował gdzieś na mieście, to też by wpłynęło poprzez psychikę na jego formę. Najgorsze jest to, że ta sprawa wypłynęła.
Ludzie!! Co wy piszecie jak możecie nie pisać!
cofam wszystko co napisałem...byłem trochę naprocentowany...nie powinienem,nie znając sytuacji...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)