Heh...
Szczerze mówiąc, to nie widzę związku.
To nie jest to żadna wiedza tajemna: zostanie w Cracovii po spadku wiązało się oczywiście z obniżką uposażenia. W przypadku Visnakovsa nie zrobiono wszystkiego, by został. Jaśniej? Jaśniej się nie da. Uprzedzając wiceprezesa, który zaraz roześle privy do forowiczów:)
Ja wiem, że doskonale czujecie się w swoim świecie, w swoim sosie, ale póki to fotum ma jakąś siłę sprawczą, trzeba prostować pewne rzeczy. Tym bardziej, że jest wykorzystywane do kolportażu kłamstw w obiegu oficjalnym i "drugim".
AWB - z czym Twój problem? Bo chyba z czytaniem ze zrozumieniem. Podobnie jak z resztą, która przekręcała tu ostatnio jasno napisane zdania i wylewała na mnie szambo (pozdro Rufusie). "Ludzi od nas", hm? W sensie z forum czy co? Wiceprezes jest wiceprezes. Walisz w Tabisza - jesteś hero, coś napominasz o drugim wiceprezesie - jesteś zły i szkalujesz. Tak? Tak to wygląda?
-
-
inne mecze 10 kolejki
Masz tupet ....
Sam nakłamałeś w artykule i jeszcze masz czelność ....
Kaczmarek swietnie na lini, ale na przedpolu tragedia. Grajac z Zawisza trzeba duzo ciagnac skrzydlami i wrzucac, predzej czy pozniej Kaczmarek jakiegos babola zrobi.
Sam wzywasz do bojkotu i sam pierwszy odpisujesz...:
Ale do rzeczy: gdzie? Zróbmy sobie tutaj spontaniczny kącik listów do redakcji. W Bydgoszczy i tak nudy.
PS. Podoba mi się pisanie z otwartą przyłbicą. Polecam innym:) zwłaszcza tym rozpisującym się z bzdurami na privach:)
Ja tylko jednego nie rozumiem- jeśli Filipiak chciał, to jakim cudem Szałachowski nie gra u nas? A może to jednak tak, że trener chciał, a Filipiak jednak nie chciał? Ja innego rozwiązania nie widzę. Powiedz Macieju, od kogo wiesz, że Filipiak chciał?
Z tego co sam piszesz, to Visniakovs jednak nie chciał u nas grać. Ponoć większość się zgodziła na obniżki, bo chciała u nas grać. Od liczenia słupków jest chyba Tabisz, a nie trener.
Bez kitu. Takie naiwne posty to chyba jednak minus otwartej przyłbicy:D
Raczej Tobie kłania się czytanie ze zrozumieniem plus bardziej wnikliwe ( przykład jest w moim poście na poprzedniej stronie, sprawa była poruszana także w innych wątkach ).
Z mojej strony koniec, nie zamierzam tracić czasu na rozmowy z osobą, która wykorzystuje łamy prasy dla prywaty i wojenki środowiska skupionego wokół TP i przy okazji wali także w Cracovię ordynarnie kłamiąc i nie potrafiąc się do tego przyznać ( Twój artykuł i część o wyznaczeniu celów przez RN Cracovii wedle których w tym roku nie mamy awansować tylko budować drużynę ).
> Stawowy chciał całą trójkę
Stawowy to akurat chciał wszystkich jak leci.
AWB - nie chcę tu pyskówek, bo i tak później bany są wydawane nie do końca sprawiedliwie:) ale wsadź sobie gdzieś takie insynuacje.
Dalej nie widzę rzekomego kłamstwa. Na razie widzę tylko, że się po prostu z czymś nie zgadzasz. Nie chcesz, nie wierz. Chcesz, wierz koleżkom:)
Ja walę w Cracovię? W to nie uwierzy chyba nikt poza Tobą i Tobie podobnym podobnie opętanym.
wracajac do tematu watku ;) licze ze przez te 9 minut slynny kij w dupie Wojtka sie odezwie i Warta wyrowna ;)
Stawowy co chciał to dostał - posadę trenera!
A mecz Zawiszy słabiutki ...ale jakby nie bylo 75 min i dalej ma 3 pkt.
Ale moim zdaniem dobrze, że Visniakovs odszedł, bo przekonywanie go, żeby został za wszelką (po prostu wysoką cenę) nie miało pokrycia w poziomie jego gry w tamtym sezonie. Mówiąc krótko, gdyby grał tak, jak za Szatałowa wiosną 2011, to byśmy nie spadli.
Jak sobie przypominam Szałachowskiego wywracającego się, kiedy chciał zacentrować, to sobie myślę: chwała Bogu, że go tu już nie ma:)
Zibiland - jaki jes Twój problem ze Stawowym, co?
Docent: jak widzisz, każdy gra o niebo lepiej niż pol roku temu...:)
KURWA MAC !
powinno byc 1-1 ..ale w Warcie graja uposledzeni
Jestem naiwny, dlatego mało pisze. Czyytalem ostatnio wywiad z Szatalowem, który narzekał na transfery w Cracovii. W domysle- jak Filipiak kogoś nie chciał, to go nie było (coś tam o dwóch 25 latkach było). Dlatego myślę, że to nie do końca tak, jak Maciej pisze.
Ostatni mój post, bo tylko chce wiedzieć jedno Maciej, z Filipiakiem o Szałacwskim rozmawiałeś, czy tylko z trenerem?
MaciejKmita Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zibiland - jaki jes Twój problem ze Stawowym,
> co?
Mój ? - żaden! Trener jak każdy inny !I!
Natomiast jestem wrogiem określeń :jedyny,zbawca i nieomylny...
No i 2ga brama dla Z.....:(
AWB, a nie zdrowiej by było jednak zignorować...pozdrawiam opętanych.
Czy grają o niebo lepiej? Każdy z nich gra w 2 lidze, czyli mogą mieć ciut lepsze osiągi. Ale czy to jest niebo?
MaciejKmita Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Po drugie: Visnakovs nie chciał u nas
> grać/grać
> > w I lidze, czyli to co napisałem wcześniej.
>
> Chcieć chciał. Nie zrobiono wystarczająco
> dużo, żeby został.
i dzieki Bogu, bo gral pyte.
co do szamba, jak ktos gowniana robote robi to i szambem moze sie oblac, polecam ostroznosc na przyszlosc, szczegolnie w kontaktach ze Smalcem.
z weza boa, grajek z gatunku 'dobry na kontre' , powienien zmienic dyscypline na futbol amerykanski, przyjecia zero, celnosc podan dramat, tylko swiadczy jaka slaba jest nasza liga jak tacy znajduja zatrudnienie, a atutem jest ze gosc szybko biega heh
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)