Właśnie wróciłem.Potwierdzam to co napisał DiegoKSC.
Obrona dramat.Dobrze że nie grał Kowalczyk bo nastroje byłyby inne.
Teraz na hokej.
-
-
[WIKTORIA]Kolejarz Stróże - Cracovia 0:1
W sezonie 2003/04 po 10 meczach też mieliśmy 20 punktów:)
Chyba że coś źle policzyłem:)
Z tym że 3 miejsce nie jest już barażowe:)
Tak naprawdę to teraz się okaże ile jesteśmy warci.
Dziś wyglądało to tragicznie jeśli idzie o grę, to nawet momentami przypominało Cracovię trenera Pasieki czyli bez ładu i składu... Jednak najważeniejsze są trzy punkty i tylko to się liczy, za parę dni nikt nie będzie pamiętał o stylu w jakim te punkty wywalczyliśmy. Dziwi mnie, że niektórzy narzekają mimo 3pkt., jeszcze nie tak dawno czytałem tutaj, że powinniśmy na wyjazdach postawić autobus i się bronić i tylko kontry, że nie liczy się styl itd. Dziś własnie tak było, styl okropny, gra fatalna, ale komplet punktów jest i to się liczy. Tak więc jedziemy dalej, choć z taką grą przeciwko Zawiszy będzie cholernie ciężko.
Matthias89,nie będzie takiej samej gry z Zawiszą,bo przecież nie będziemy grać na wyjeździe,tylko u siebie.Przy Kałuży gramy zupełnie inaczej.Jesteśmy trochę jak Dr. Jekyll & Mr. Hyde.Trzeba koniecznie coś zrobić z tą grą na wyjazdach bo od meczu z Okocimskim(druga połowa)wygląda to słabiutko.
teraz 4 mecze prawdy..
Ian zdążył napisać to czego ja nie zdążyłem po meczu, jak kolwiek śmiesznie to by nie brzmiało, twierdza Stróże padła. Pierwsza ich porażka na własnym stadionie. Małe boisko z kiepską murawą, ciężko na nim się gra, co już z resztą Nemec wcześniej mówił. Styl gry słaby, ale czego się spodziewaliśmy? Na takiej murawie z takim przeciwnikiem nie można było liczyć na cudowną gre. Trzy punkty bardzo cieszą, szczególnie że czołówka równo wygrywa i nie możemy pozwolić im uciec.
Santo w temacie o WS dobrze napisał, jest wielu takich którzy najpierw krzyczą że co z tego że coś grają jak tracą punkty, po czym krzyczą że jak zdobywają punkty to źle grają. Zawsze źle:)
Czekamy na Zawisze, moje urodziny to liczę na prezent:D
Jakie urwa Zabki???
Ciężki długi dzień... Proszę o przebaczenie:) Oczywiście chodziło o Stróże.
Bartek Dudzic to niewątpliwie sympatyczny czlowiek i oddany Cracovii. Mial dwie piłki meczowe w końcówce (jak słyszę ze pajac w Orange sport mówił ze powinno być 4:1 dla kogutów to śmiech mnie ogarnia), ale podał idealnie... pomiędzy wszystkich którzy mogli strzelić, a chwile pozniej majac przed soba tylko bramkarza posłał pilke ponad nasze głowy.
Niech ktoś mu zafunduje psychologa, albo chociaż akupunkturę...
A gdy strzelil gola, to sędzia akurat odgwizdał spalonego :| Zresztą chyba siedemnastego.
Brawa dla Pilarza za wyciągnięcie setki pod koniec.
Wracając do Orange sport - w stacji psa basalaja i kundla iwana nie spodziewam się przychylnych opinii na nasz temat. W skrócie nie pokazali dwóch powyższych okazji Dudzica. Chyba ze ich o to poprosił...
Liczą się trzy punkty. Jak się gra o awans to nie styl się liczy....
Miło mi się z Tobą zubergu zgodzić
:)
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Liczą się trzy punkty. Jak się gra o awans to
> nie styl się liczy....
taaaaa a za rok w ekstraklasie bedzie : " Licza sie punkty. Jak sie gra o utrzymanie to nie styl sie liczy" :D
isaac czekamy na dwa nowe wątki
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zubereg Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Liczą się trzy punkty. Jak się gra o awans
> to
> > nie styl się liczy....
>
>
> taaaaa a za rok w ekstraklasie bedzie : " Licza
> sie punkty. Jak sie gra o utrzymanie to nie styl
> sie liczy" :D
Not funny... Po ewentualnym awansie wątpie żebyśmy walczyli o utrzymanie. Przynajmniej przez pare lat;) Nastroje się poprawią, oczyści trochę stęchła atmosfera(już z resztą zaczęła) która została po doktorze laptopie i zobaczymy co będzie dalej. Na razie czekamy co pokaże Zawisza w następny weekend, bo nasza gra jest raczej przewidywalna:)
Chodzi o to ze styl wlasnie jest wazny i kiedy jak nie teraz grajac z gorszymy zawodnikami mamy ten styl szlifowac. Po awansie do ekstraklasy juz nie bedzie na to czasu.
Jesli chodzi o Zawisze jestem ciekaw jak Wojtek ustawi obrone. Nykiel i Struna ponoc nie zagraja, dobrze ze wraca Kosanovic.
Dobrze ze wraca Kosanovic ? po Dolcanie bys tego nie napisał !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)