obym do końca sezonu zakładał wątki :)
-
-
[WIKTORIA]Kolejarz Stróże - Cracovia 0:1
obys mial dluzsza serie od poprzednikow :)
I tego Tobie i nam zycze.:)
Mecz do wygrania - i niech tak sie stanie . Wiecej Issaca Watkow = mniej rozlamow na Trybunach.
Jak rozumiem, pauzować będą Staus i Kosanović. Jest to pewien problem, ale do rozwiązania. Natomiast na kartkę musi uważać Zejdler. I to jak cholera. Z obowiązkowych młodych jest najlepszy i potrzebny będzie na meczu z Zawiszą.
A czemu mają pauzować Straus i Kosanović? Dostali po trzeciej kartce z Bogdanką więc tak jak i Zejdler muszą uważać przed Zawiszą.
EDIT: Już wiem skąd tak pomyłka. Miałem problemy do południa by dodać post z kartkami i jakoś się to wszystko pomieszało. Już poprawione. W każdym razie. Straus i Kosanović jeszcze nie pauzują.
Coś musiałem źel rozkminić w temacie z kartkami. Mój błąd. W takim razie problem robi się troszkę większy, jeśli trzech zawodników I składu zagrać będzie musiało (a potrzeba jest oczywista) na ostrożno.
Wiadomo, że najważniejsze będzie jak My zagramy, ale dość istotne może być czy zagra aktualnie najlepszy strzelec w lidze M. Kowalczyk. Brak tego zawodnika to może być znaczne osłabienie całego zespołu gospodarzy.
a kto to jest jakis M.Kowalczyk zebym musial sie go obawiać? już nie popadajmy w paranoje
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a kto to jest jakis M.Kowalczyk zebym musial sie
> go obawiać? już nie popadajmy w paranoje
Ty nie - bo nie grasz. Nasza obrona jak najbardziej skoro nie tacy jak " M. Kowalczyk" strzelali bramki Cracovii.
SaNtO Napisał(a):
> a kto to jest jakis M.Kowalczyk zebym musial sie
> go obawiać? już nie popadajmy w paranoje
Już Ci odpowiadam jeśli nie wiesz: taki starszy pan, który akurat teraz dobrze sobie radzi ze zdobywaniem bramek.
Wniosek: ze względu na naszą średnią postawę w obronie i "szczęście" do takich emerytów, lepiej podejść z szacunkiem. A brak w składzie gościa, który zdobył niemal 80% bramek swojej drużyny to chyba jednak znaczące osłabienie.
Obawiać się trzeba murawy a właściwie brak murawy , klepisko będzie cięzko nie chodzi o piłkarskie sprawy
tam jest bardzo dobra płyta ...
BoRut Napisał(a):
> Wiadomo, że najważniejsze będzie jak My
> zagramy, ale dość istotne może być czy zagra
> aktualnie najlepszy strzelec w lidze M. Kowalczyk.
> Brak tego zawodnika to może być znaczne
> osłabienie całego zespołu gospodarzy.
Muszę się zgodzić z Santo, Kowalczyk nie porywa swoją grą, a bramki nastrzelał w jednym meczu z Dolcanem i z karnego. Kolejarz nie gra w tym sezonie solidnej piłki, i mimo że przegrali dwa razy, obydwa na wyjeździe(2:0 z Katowicami, 4:0 z Wartą), to grają w kratkę również u siebie. Sporo remisów. Jest czego się w tym meczu obawiać, ale chyba najbardziej buńczucznych wypowiedzi Koguta.
O ile przed sezonem typowałem że będą walczyć o awans, o tyle muszę ten pogląd zweryfikować. Skończą w górnej połóce tabeli, ale cudów bym po nich nie oczekiwał.
Kowalczyk praktycznie co mecz strzela. I nikt poza nim. Raz tylko nie trafił chyba, ale piszę z głowy więc nie jestem pewien.
Kowalczyk po meczu z Wartą jest kontuzjowany
W tej chwili Kolejarz gra tak jak Okocimski - po stracie bramki są jakby zagubieni i strzelając im drugą jest po meczu. Tylko kto to ma zrobić ?
my
mam jednak cichą nadzieje, ze zmiażdżymy kolejarza... 0-1:)
w końcu wygramy :)
smierdzi mi ten mecz Gorzycam, Boguchwalami, Niedzwiedziami itp gdzie ZAWSZE dostajemy w pale (raz na Niedzwiedziu wygralismy 2-0)... zreszta zawsze mielismy na wsiach pod gore.
na tamtejszej murawie sie klepac nie da, a jak jeszcze wczesniej popada to 0-2 w plecy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)