Pierwszy watek poleciał z powodów regulaminowych, zakładam nowy.
Apeluje do zarządu o ultimatum punktowe dla WSa. Tylko to zmusi go do odejścia od trampkarskiej taktyki.
-
-
Ultimatum dla WSa
popieram - wchodzimy w końcu w serię pojedynków z "górą" tabeli...tu już strat punktów być nie może...
Trzeba było kupić akcję i zgłosić na WZA :P
zubereg Napisał:
-------------------------------------------------------
> Pierwszy watek poleciał z powodów regulaminowych, zakładam nowy.
> Apeluje do zarządu o ultimatum punktowe dla WSa. Tylko to zmusi go do odejścia od trampkarskiej taktyki.
No cóż próbowałem pomóc zakładając między innymi dla Ciebie wątek pt. Wojciech Stawowy musi odejść
Ale założony przezemnie wątek został zamkniety, a Twój wyleciał wogóle
Dotąd tylko słyszałem o rygorystycznym moderunku ale chyba to sie dzieje naprawdę...
Ludzie, moderatorzy nie są Waszymi wrogami, tylko kolegami z którymi chodzicie na mecze i pijecie wódkę...
Popieram, ten trener jest niereformowalny. Będzie u nas to samo co w Arce, Łęcznej i Katowicach, nie tędy droga do powrotu do ekstraklasy.
>
> Dotąd tylko słyszałem o rygorystycznym
> moderunku ale chyba to sie dzieje naprawdę...
Masz ku temu temat w HP (o moderowaniu) nie musisz wypisywać tych oszczerstw w każdym wątku o trenerze
Karvin Napisał:
> >
> > Dotąd tylko słyszałem o rygorystycznym moderunku ale chyba to sie dzieje naprawdę...
>
> Masz ku temu temat w HP (o moderowaniu) nie musisz wypisywać tych oszczerstw w każdym wątku o trenerze
Właściwie nie zaglądam na HP bo w opisie jest że sa tam tematy niecracoviackie a te mnie nie interesują.
A co meritum to co jest wg Ciebie oszczerstwem?
Moderowanie jest faktem i jest to wyłożone explicite w regulaminie forum
Więc może to że jest ono rygorystyczne...
Chyba muszę zwócić honor bo gdyby było to wątek w którym piszę ten post też by juz wyleciał.
Sorry moderowanie nie jest rygorystyczne
ultimatum to nie jest zły pomysł
dobrze też mieć od razu pomysł na życiu po jego nie wypełnieniu
poprzednią razą pomysły były słabe, albo wskazywały na brak pomysłu (Mikulski, Białas)
podobnie po ultimatach dla innego zbawiciela, Stefana (Płatek)
czy Pana Oresta (Ulatowski)
nie wiem, czy juz swoje złote myśli głosiłem na łamach -
jestem i byłem przeciwny wyborowi p. Wojtka,
to jakies banalne i niebiznesowe resentymenty,
że sie nie sprawdzają wskazują dotychczasowe wyniki,
chciałbym sie mylić, ale moim zdaniem ten sezon skończy się większym kacem niż poprzedni
skończymy go na 4-5 miejscu, albo tuż za awansującymi, albo z tragiczna stratą, nie dającą złudzeń że się z nami liczyli
jeśli nie powstanie jakiś spójny pomysł, poza "dajmy Wojtka, on nam to na pewno poustawia, a jak nie to się bedziemy wtedy martwili"
tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
> chciałbym sie mylić, ale moim zdaniem ten sezon
> skończy się większym kacem niż poprzedni
> skończymy go na 4-5 miejscu, albo tuż za
> awansującymi, albo z tragiczna stratą
No i co? Swiat się skończy?
Dawajcie te kandydatury na trenera, pośmiejemy się razem.
Od siebie proponuję Marka Motykę :D
jeśli ultimatum nie zostanie wypełnione, to zubereg oficjalnie zarzuci focha... taki temat jest bezsensu z prostego powodu... nic nie wnosi... a tylko powoduje rzucanie się sobie do gardeł... leczenie kompleksów i zawiści nie koniecznie powinno się odbywać kosztem forum...
szymciu
Sam WS powiedział ze zapaliła mu się czerwona lampka. Widać on widzi to czego jego kibice dostrzec nie potrafią....
Zeljeznicar
Duszan Radolski-w przeciwieństwie do WSa miał wyniki w wielu klubach i pokazał że potrafi zbudować drużynę.
Co złego jest w tym temacie? Dziwi mnie że obrońcy czci WSa nie mają problemu w deprecjonowaniu umiejętności piłkarzy.
Wy uważacie że mamy piłkarzy na środek tabeli, ja uważam że WS jest na środek tabeli.
Utlimatum brzmi ciulowo, profesjonalnie powinno byc tak, że Pan Stawowy dostał cel (np. miejsce 1-4 do zimy ze strata nie wieksza niz 6 pkt). Pytanie czy tak bylo. Jak wiadomo ze stawianiem celow bywalo roznie. Podejscie "co ma byc to bedzie" srednio sie poki co sprawdzalo.
Otóż to
Dostał cel od Filipiaka - budowa drużyny i awans w ciągu dwóch lat (na tyle jest kontrakt podpisany)... nie twierdze że nie ma błędów, nie twierdze że ten lub tamten jest gorszy czy lepszy... liczy się praca długo terminowa, a nie panika po kilku meczach... cel jest, więc temat jest bez sensu...
szymciuKSC Napisał(a):
> Dostał cel od Filipiaka - budowa drużyny i awans
> w ciągu dwóch lat (na tyle jest kontrakt
> podpisany)... nie twierdze że nie ma błędów,
> nie twierdze że ten lub tamten jest gorszy czy
> lepszy... liczy się praca długo terminowa, a nie
> panika po kilku meczach... cel jest, więc temat
> jest bez sensu...
taaaa... przecież już sam system premiowy pokazuje to czego się oczekuje w klubie (ale głośno i tak nikt tego nie powie).
Zubereg, zamiana Stawowego na Radolskiego to absolutna rewolucja w stylu grania, szanuję Radolskiego, ale zanim wdrożyłby własne koncepcje tracilibyśmy już 20 pkt do Floty. Styl, jaki chce narzucić drużynie Stawowy wymaga czasu i pracy. Czasami trzeba zaryzykować ten czas, Cracovia nie upadnie jak nie awansuje w tym roku.
Ale co to za brednie z jakimś budowaniem drużyny i celem awansu w ciągu DWÓCH LAT ? Przytoczysz jakieś zródło tych informacji ?
Taki cel to mu może Król w Katowicach stawiał ale jak zobaczył gdzie to zmierza ( najpierw były zwycięstwa a potem drużyna została rozszyfrowana i zaczęło się to samo gówno co u nas a antidotum nad-trenera wciąż było jedno czyli gramy konsekwentnie to samo ) to sobie podziękowano .
Ubzduraliście sobie sami historie o jakimś budowaniu i w koło to samo powtarzacie . W Katowicach tak budował że zrujnował budżet kontraktami dla emerytów i na nową budowę do dzisiaj nie mają , a że Króla już nie ma to mieć nie będą . Tylko po co my mamy powielać błędy innych ?
P.S koniec z pieprzeniem o braku celu albo awansie za dwa lata . Tutaj wszystko zostało jasno wyjaśnione http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/303816/janusz-filipiak-celem-awans-do-ekstraklasy i czy się komuś podoba czy nie trener podpisując kontrakt wiedział w co gra.
Co to jest za argument z kontraktami dla emerytów w "Gieksie"? Akurat do Cracovii nie ściągnął żadnego emeryta w okienku letnim, a w zimowym nad transferami ma pracować nowy dyrektor sportowy, także argument do kosza.
Wolę zaufać Stawowemu, bo widzę poprawę stylu gry i wolę oglądać Cracovię w I lidze grającą przyjemny dla oka futbol niż oglądać porażki w fatalnym stylu jakie urządzali nam poprzedni trenerzy (mecz z Zagłębiem za Pasieki to było oficjalnie najgorsze gówno jakie widziałem w ciągu ostatnich 10 lat). Nikt z Was nie zagwarantuje, że zmiana trenera da większe zdobycze punktowe na wyjazdach, za to cała robota jaką wykonał WS pójdzie na marne.
Zeljeznicar
W tychj meczach żadnego postępu nie widać, sam WS to zobaczył. Więc ja wolę by drużynę budował np. Radolski, ona daje szansę na uratowanie tego sezonu...chyba że WS się obudzi i zmieni swoją karykaturalną trampkarską taktykę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)