Po tylu latach pesymizmu szukajmy więcej optymizmu w stosunku do tego co było przez ostatnie 4 lata.
Mam dość narzekania na wszystko - widocznie pisana jest Cracovii taka rola że wszystko musi wywalczyć w bólach.
Jest dobrze mamy wiernych kibiców, zaczęliśmy wygrywać w Cracovie,piłkarze grają coraz przyjemniej dla oka, trzymamy się zasady 3punkty w domu 1punkt na wyjeździe /co da nam awans/,mamy szanse zagrania w ćwierćfinale PP.
W niedzielę idę na mecz dopingować ukochaną drużynę i mam nadzieje że, znowu bardzo dobrze się będę bawił a na koniec cieszył z zdobytych 3punktów.
Proszę o optymistyczne wpisy.
-
-
Optymistyczna CRACOVIA
Rok temu na starcie 5 razy pod rząd wychodziłem ze stadionu wkurwiony i upokorzony.
Teraz 3 mecze i 3 zwycięstwa. Jak dla mnie na razie wystarczy.
Mój temat jest optymistyczny-WS zdobędzie 13 pkt. a ja sie ośmieszę.
i wszyscy tego chcą, by w końcu wąsy team stał się niepokonaną Cracovią
jednakże konstruktywna krytyka jest niezbędna...a wszyscy wiemy że Ws miewał problemy z dokonywaniem korekt poprzednio,nieprawdaż? ;)
Mój optymizm wynika z tego, że zasze jest następny mecz, a potem zawsze jest następny sezon.
Marzą mi sukcesy, uważam, że jako kibic, który żyje meczami, zjeździł tysiące kilometrów za Cracovią i jest bardziej zaangażowany w to wszystko niż przeciętnie, zasługuję na to, żeby zobaczyć swój Klub z mistrzostwem, w pucharach, pojechać na wyjazd do Europy itd.
Ale ważniejsi są dla mnie koledzy, znajomi i klimat, a to się nie zmieni nigdy, dlatego mogę być optymistą :)
gramy w piłkę
O której?
paluch, bardzo dobrze to napisales! podzielam Twoje zdanie, i prosze innych o wiecej optymizu. :)
Byle do niedzieli do 19tej... ;)
Optymistycznie uważam że wygramy z Bogdanką:)
Rok temu o tej porze zamienialiśmy Szatałowa na Pasiekę, tym razem to nam nie grozi. Jest SUPER
Wygramy, wygramy, wygramy ..... jest optymizm ? jest !
Ostatni sukces piłkarskiej Cracovii to MP w 1948 roku, coraz mniej już takich, którzy ten sukces pamiętają, cała reszta wychowała się na doli garbatej, więc nie rozumiem tego narzekania dzisiaj po porażce w Grudziądzu czy remisie w Poznaniu. Wiadomo, że kibice sukcesu chodzą na Reymonta, a na Kałuży przychodzi się dla tej właśnie biednej Cracovii, bo jest Ona czymś więcej niż tylko klubem sportowym, jest przede wszystkim Ideą, której wielkość wyrasta znacznie ponad błahość wyników pojedynczych meczów.
Nieważne, która liga, ważne, że Cracovia.
co nie znaczy, ze nie nalezy dazyc do sukcesow sportowych.
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rok temu na starcie 5 razy pod rząd wychodziłem
> ze stadionu wkurwiony i upokorzony.
> Teraz 3 mecze i 3 zwycięstwa. Jak dla mnie na
> razie wystarczy.
Na farta. Ale racja, wszystko wygrywamy u siebie....
Co z tą piłką ?
Optymistycznie ? Mamy nowego dyrektora sportowego, czyli w końcu zaczęła się budowa pionu sportowego. Uważam, ze jest to najważniejsze wydarzenie ostatnich tygodni w Cracovii.
Bardzo optymistycznie:
Hokeiści pokazali dziś piłkarzom jak się wygrywa mecz przegrywając go na 3 minuty przed końcem
suram Napisał(a):
> Bardzo optymistycznie:
>
> Hokeiści pokazali dziś piłkarzom jak się
> wygrywa mecz przegrywając go na 3 minuty przed
> końcem
A może to piłkarze pokazali hokeistom wygrywając z Stomilem , Arką czy remisując z Wartą
na minuty a nawet sekundy przed końcem? :D
...a w piłce jednak dużo o to trudniej niż w hokeju.
Željezničar Napisał(a):
> Ostatni sukces piłkarskiej Cracovii to MP w 1948
> roku, coraz mniej już takich, którzy ten sukces
> pamiętają, cała reszta wychowała się na doli
> garbatej,
> Wiadomo, że kibice sukcesu chodzą na
> Reymonta, a na Kałuży przychodzi się dla tej
> właśnie biednej Cracovii, bo jest Ona czymś
> więcej niż tylko klubem sportowym, jest przede
> wszystkim Ideą, której wielkość wyrasta
> znacznie ponad błahość wyników pojedynczych
> meczów.
>
> Nieważne, która liga, ważne, że Cracovia.
Eeeechh - piękne czasy - Cracovia to też przyjaciele, koledzy, koleżanki. Tego mi NIKT nie zabierze i żadne miliony nie są tego WARTE :) CRACOVIA :)
p.s
Aaa, teraz zobaczyłem - [b]BIEDNA[/b] Cracovia jest znacznie majętniejsza od bogatej Kr..ak.o..wji
Khalid napisał(a)
A może to piłkarze pokazali hokeistom wygrywając z Stomilem , Arką czy remisując z Wartą
na minuty a nawet sekundy przed końcem?
...a w piłce jednak dużo o to trudniej niż w hokeju.
Jeśli się gra z drużyną relatywnie odpowiadającą Tychom (miejsca 1-3 w tabeli) - to może tak
jeśli się gra z drużynami z dołu tabeli - to wcale nie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)