Czyli Tychy są "za a nawet przeciw".
-
-
Dalsze losy naszych byłych hokeistów, trenerów, smakowite historyjki itp.
Fakt faktem że od nadmiaru bogactwa głowa może czasem rozboleć , niemniej patrząć na całą sytuacje kadrową klubów z połączeniem upadku "Klubu Towarzysza Hałasika" Tychy wydają się zdecydowanym faworytem ligi.
Dziś Vitkovice pokonały Karlovy Vary 4:2(gola do pustej bramki wpakował Dudas 10s przed końcem spotkania).
Komentator kilkukrotnie przypominał poprzedni sezon Patrika i Martina u nas.
12 dni później
Valcak wczoraj zrobił to co umie najlepiej - 2 asysty, w tym co ważne, przy golu w dogrywce, brawo!!!
16 dni później
Valcak zagral z Litvinowem a Dudasa chyba przesuneli do 1.ligi?
no zbyt wiele Dudi to nie pograł w ex.
Niestety a Patrik Valcak ostatnio tylko 5,6 minut na lodzie a w pierwszych meczach to było jeszcze około 20 minut
U nas zawsze mile widziani ;)
Jak najbardziej!!!
A Dudas już gra w I-ligowym Sumperk-u -widać że exstraliga to dla niego za wysokie progi.
7 dni później
Czy ktoś wie co się stało z Marianem?
Nie wiem co porabia, ale jakiś czas temu widziałem na trybunie faceta bardzo podobnego do niego. Było to bodaj na meczu z Podhalem.
widzialem Mańka na trybunach na 100% na ktoryms z meczow, chyba z Sanokiem.
jaraduga Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy ktoś wie co się stało z Marianem?
Obiło mi się o uszy, ze będzie busem śmigał.
marcin_ksc Napisał(a):
> jaraduga Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Czy ktoś wie co się stało z Marianem?
>
>
> Obiło mi się o uszy, ze będzie busem śmigał.
A nam obrońców brakuje ! ;)
Mi się wydaje, że nie po to Mańka puszczaliśmy, żeby go brać z powrotem...Zresztą przy naszej podaży obrońców to chyba nie jest przypadkiem, skoro nie ma klubu. Niestety, i piszę to, choć byłem gorącym zwolennikiem jego gry, bo miał chłopak unikatowe inklinacje do gry ofensywnej, jak na obrońcę
Patric Valcak zaliczył dziś asystę przy drugim golu dającym wygraną Vitkovicom z Kladnem 2-1.
marcin_ksc Napisał(a):
> jaraduga Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Czy ktoś wie co się stało z Marianem?
>
>
> Obiło mi się o uszy, ze będzie busem śmigał.
Zawsze to jakaś kasa
5 dni później
Nadal w formie ,doceniany, szkoda że pracodawca szmaciarz bez honoru ! Gracz października w PHL - Leszek Laszkiewiczhttp://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,31567,gracz-pazdziernika-w-phl---leszek-laszkiewicz.html
Każdy kij ma dwa końce, nieraz łatwo pomylić kto szmaciarz a kto nie daje robić się w bambuko....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)