[quote]
Według naszych informacji, rozmowy z tyskim klubem prowadzi Leszek Laszkiewicz.
[/quote]
źródło: [url=http://hokej.net/pl/news,artykul,5,31048,kotlorz-wraca-do-tychow.html][hokej.net][/url]
[quote]
Przebywający od trzech tygodni w Tychach David Hoda nie przekonał do siebie sztabu szkoleniowego i zakończył testy w GKS.
Tyscy trenerzy przyglądali się młodemu zawodnikowi praktycznie od początku przygotowań na lodzie. Obrońca rozegrał cztery sparingi na Stadionie Zimowym w Tychach oraz wystąpił w Memoriale Pavla Zabojnika. Ostatecznie jednak szkoleniowcy GKS podjęli decyzję o pożegnaniu zawodnika.
[/quote]
źródło: [url=http://gkstychy.info/hokej/135,wiadomosci/5894,david_hoda_nie_wzmocni_tyskiej_obrony/][gkstychy.info][/url]
-
-
Dalsze losy naszych byłych hokeistów, trenerów, smakowite historyjki itp.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Według naszych informacji, rozmowy z tyskim
> klubem prowadzi Leszek Laszkiewicz.
>
> źródło: hokej.net
Leszek, wracaj do nas ! Wszyscy czekamy na Ciebie ! :)
Jak by to było możliwe to wątpie by odchodfził do wyimaginowanego tworu z Krynicy.
Dajcie już spokój z Leszkiem. Do Cracovii jako zawodnik nie wróci i kropka.
Nie bądźcie tego tacy pewni !
na tą chwilę na pewno nie wróci.
http://sport.interia.pl/hokej/news-martin-voznik-chowam-sie-przed-komornikiem,nId,1015011
Właśnie chciałem to wklejać po przeczytaniu. Smutne to.
Okropne... Zycie jest ch***we.
Jozef Mihalik w lidze kazaskiej. [url=http://www.hc-gornyak.kz/news/gornjak_usilili_khokkeisty_iz_slovakii/2013-08-18-174]LINK[/url]
"Były defensor Comarch Cracovii [b]Martin Dudasz[/b] podpisał kontrakt z czeskim ekstraligowcem HC Vitkovice.
W poprzednim sezonie wystąpił w barwach Pasów w 51 spotkaniach, w których zdobył 4 bramki i zaliczył 18 asyst."
za: [i]h*j.net[/i]
12 dni później
Byli czescy hokeiści Cracovii, Martin Dudáš i Patrik Valčák, zostali zawodnikami HC Vítkovice.
za h.net na shoutbox-sie
ale masz szeluś refleksa ;)
Zmeczony po weekendzie;)
4 dni później
Ondrej Raszka podpisał kontrakt z HC GKS Katowice.
żródło: [url=http://hcgks.katowice.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=276:posiki-zza-poudniowej-granicy&catid=1:klub&Itemid=2][hcgks.katowice.pl][/url]
No to chyba wypada pogratulować Katowicom pozyskania Ondreja, jak jeszcze będzie w takiej formie jak u nas na turnieju PK w Doniecku i po nim w lidze, to będzie dla Katowic sporym wzmocnieniem !
Moim zdaniem katowice zakontraktowaly swietnego bramkarza!
1. To jest zdecydowanie świetny ruch kadrowy GKSu.
2. Na forum Tychów (czy może Tych? serio pytam, bo nie wiem, chyba Tychów, prawda?) jest już otwarta dyskusja na temat LL i przeciek, że jak sprawa "Klubu Towarzysza Hałasika" (nazwa nie mojego autorstwa, a kolegi surama, który mam nadzieję nie ma nic przeciwko jej użyciu) nie wyjaśni się przez weekend, to po weekendzie ma podpisać w Tychach wraz z Łopuskim. O dziwo powszechne podejście kibiców jest na "NIE"(!?!). Z wpisów tam płynie też info, że LL w razie przyjścia może rozsądnie liczyć na co najwyżej 3 formację.
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1. To jest zdecydowanie świetny ruch kadrowy
> GKSu.
>
> 2. Na forum Tychów [b](czy może Tych? serio pytam,
> bo nie wiem, chyba Tychów, prawda?)[/b] jest już
> otwarta dyskusja na temat LL i przeciek, że jak
> sprawa "Klubu Towarzysza Hałasika" (nazwa nie
> mojego autorstwa, a kolegi surama, który mam
> nadzieję nie ma nic przeciwko jej użyciu) nie
> wyjaśni się przez weekend, to po weekendzie ma
> podpisać w Tychach wraz z Łopuskim. O dziwo
> powszechne podejście kibiców jest na "NIE"(!?!).
> Z wpisów tam płynie też info, że LL w razie
> przyjścia może rozsądnie liczyć na co
> najwyżej 3 formację.
Obie formy są poprawne. "Tych" gramatycznie niby poprawniejsza, ale mieszkańcy zdecydowanie wolą formę "Tychów", co zrozumiałe. ;)
PS Są na "NIE" dla LL ze względu na antypatię (z czasów Unii bodajże), czy ze względów merytorycznych dotyczących jego gry (?!) ?
Piszą o sprawach merytorycznych, ale podszycie pewnego rodzaju antypatią też jest, masz fragmenty:
[small]ich przyjscie zepsuje wszystko! JEST dobrze taj jak teraz....rok temu przerabialismy ten scenariusc gdzie bylo za duzo bardzo dobrych zawodnikow....to bedzie blad!! ich sprowadzenie....NIE POTRZEBUJEMY JUZ ZADNYCH NAPASTNIKOW!....no chyba ze trener ich wsadzi do 3 piatki...bo 2 pierwsze sa nie do ruszenia.
faktycznie są to postacie które bez problemu moga spie... dobrą atmosfere w drużynie, a taki Laszkiewicz za swoje gesty w stosunku do nas nigdy nie powinien powąchać tyskiej szatni gospodarzy
ja jestem przeciwny - wole grać tymi co mamy niż psuć atmosfere zawodnikami ze Snickers Team, po drugie czy taki LL bedzie w stanie zaakceptować gre w 3 piatce? bo innego miejsca dla niego nie widze...
jak większość tutaj, nie chce Leszka, Mikołaja u nas.Lubilem patrzeć na Łopucha jak grał u nas ale wole ten skład i walkę na całym lodzie niż gwiazdy i ich oczekiwania , humory
Właśnie to samo sobie myślę LL może walić fochy jak nie będzie grał w I formacji gdzie cały czas był gwiazdą , a poza tym to stary cwaniak nawet Rudiego ustawił w PO jak grali u siebie JKH nie wpuszczając Go do szatni (pytanie moje, tzn. żk - o jaką sytuację tu chodzi, bo ja osobiście nie wiem co autor miał na myśli?)
wolę patrzeć na Chromicz, Sowę czy Pioruna niż na sprzedajnego Łopucha czy gwiazdora Laszkiewicza. "Gwiazdy" nie gwarantują sukcesu, są drogie i mogą zburzyć dobrą atmosferę w drużynie.[/small]
Całkiem przy okazji - forum Tych jest moim zdaniem bez wątpienia jednym z najlepszych w naszej lidze i naprawdę warto tam zaglądać. Zresztą forma i treściwość wypowiedzi mnie osobiście tam się bardzo podobają i oni dają naprawdę wysoki standard, nieskromnie dodam, że wg mnie nasze i ich forum wybijają się wyraźnie ponad średnią plastikową.
[b][small]Uwaga na wszelki wypadek: mam nadzieję, że nikt z "kuzynów po szalu" tu zaglądających nie będzie miał mi za złe przycytowania powyższych fragmentów z ich forum. Sprawa dotyczy naszego byłego zawodnika, bardzo ważnego byłego zawodnika i dlatego zacytowałem co o nim piszą kibice jego chyba prawdopodobnie nowego klubu, ot i tyle. Bez obrazy mam nadzieję i pozdrowienia dla Was![/small][/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)