wg relacji TP pierwsza bramka to zasługa Roka...
-
-
(GLOS)Olimpia Grudziadz-CRACOVIA 19 września o 16:30
w cuda nie wierze ze wygramy , niestety stracone kolejne 3 punkty , tymbardziej szkoda bo flota jak narazie przegrywa z gieksa
Staska niech wpuści WS. Jedyna szansa.
Szkoda szkoda, ale w drugiej połowie może coś drgnie. Eh chyba troszkę dłużej posiedzimy w tej 1-lidze.
Taka taktyka, wpuscic frajerskie bramki, uspic przeciwnika, potem podgonic a w 90minucie 2:3 Panowie ;) Spokojnie.
No ale żeby z Łolimpią :)
Dziś nas pewno Termalica i Miedź wyprzedzą.
Pozwole sobie zacytować z oficjalnej:
"[b]- Praca dla MKS Cracovia SSA w charakterze dyrektora sportowego jest dla mnie wielkim wyzwaniem[/b]. Cieszy mnie fakt, iż można tu zrealizować wielkie projekty. Jeżeli chodzi o plany na najbliższą przyszłość, to z pewnością [b]chciałbym rozwinąć w klubie struktury skautingowe[/b] na wysokim poziomie..."
Znów wyzwanie i plany o wielkim skautingu :D nie oszukujmy sie panowie.. ;) Kolejny pionek JF
Teraz jeszcze bardziej zaczynają mnie wk..wiać opowiastki przedmeczowe Stawowego. Po cholerę tyle wywiadów, jak to będziemy gonić czołową dwójkę i takie tam bzdety.............. Prawda jest druzgocąca,że każda drużyna może nam sprawić BĘCKI !
A dla nas sukcesem jest gonienie remisu . Olewam kolejny mecz, sorry.
Z tą Miedzią to może być problem Leesior bo przegrywają z Tychami w 82 minucie.
Źle się ten mecz potoczył, bardzo źle ale nie ma paniki. Pisałem niedawno, że na 3 wyjazdy musimy zdobyć 4 punkty. Dziś w plecy także koniecznie trzeba wygrać z Kolejarzem.
Trudno byc optymista - padake gramy w obronie . Musze te bramki zobaczyc czy czasem nie sa to kopie z poprzednich spotkan ,czyli wrzutka w pole karne ze skrzydla - tam nie obstawiony zawodnik i....znowu gol glowa !
jancrac wywiadów tyle bo mr. wazelina, aż przebiera nóżkami, żeby móc obok swojego guru postać choć przez kwadrans.
jancrac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teraz jeszcze bardziej zaczynają mnie wk..wiać
> opowiastki przedmeczowe Stawowego. Po cholerę
> tyle wywiadów, jak to będziemy gonić czołową
> dwójkę i takie tam bzdety.............. Prawda
> jest druzgocąca,że każda drużyna może nam
> sprawić BĘCKI !
> A dla nas sukcesem jest gonienie remisu .
> Olewam kolejny mecz, sorry.
Ja już praktycznie od paru lat nie czytam wywiadów z zawodnikami ani z trenerami :) Przestałem za Ulatowskiego.
Leesior,ale to Stasinek załatwia sprawy by miał "odsłony" bo inaczej padłby na py..k!
Jurij próbowal zaniechać tych fanaberii ale wszystko wróciło do normy....
Tak jak gra naszych grajków!
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Leesior,ale to Stasinek załatwia sprawy by miał
> "odsłony" bo inaczej padłby na py..k!
> Jurij próbowal zaniechać tych fanaberii ale
> wszystko wróciło do normy....
> Tak jak gra naszych grajków!
Zrelacji LIVE wychodzi na to,ze gramy do dupy....
cośtam próbują wmęczyć, może fuksem się uda
Panowie sięgnijcie pamięcią wstecz. Każdy kolejny nasz treneiro miał 5=kę z gadania.
Czas to zmienić. Mniej gadania, więcej grania { a nie srania ! }
Stawowy to niereformowalny idiota, który zupełnie potrafi dostrzegać własnych błędów.
WYPIERDALAJ WUEFISTO!
Czas chyba już zacząć doceniać fakt braku transmisji telewizyjnej z tych naszych meczów wyjazdowych.......
nic sie nie uda, gramy na wyjazdach padake i klepie nas kto chce.
O przepraszam!Wojciech Stawowy ma najbardziej gadane ze wszystkich :) Mi to nie przeszkadza,ale w kółko gada to samo(od lat 15stu)i niektórych może już to wkurwiać :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)