Czyli znowu nie da się oglądnąć meczu :/ żal...! Pod tym względem szkoda ekstraklasy :/
-
-
(GLOS) Warta Poznań - Cracovia 14 września, 16:00
Ale dzięki temu nie ma wymówki, żeby zostać w domu, gdy na Siedleckiego hokeiści będą podejmować gości z Katowic. Tak więc wszyscy na HOKEJ !!
NA WYJAZDY ZACZNIJCIE JEZDZIC A NIE NA ŁATWIZNE W DOMUU !! i jeszcze do komentowania pierwsi przed telewizorami
jedziemy, nie krzycz
Ta tak połowa to chce jechac do pokoju na orange tv !!! tylko a relacja a relacja bedzie relacja na zywo w Poznaniu a nie płaczki w domach i po meczu do klawiatury i komentowanie meczu
Tymonek - spokojnie, biletów mamy 300, w piątek na 16.00 mało kto będzie mógł się wyrwać z Krakowa.
brak transmisji jest dla mnie niezrozumiały, bo grają dwie największe przedwojenne firmy tej ligi.
a z innej beczki: wbijajta się ludzie na oficjalną Warty obadać lans tej ichniejszej pani prezes. to jest dopiero żenada. nasz boss przy niej to poważny prezes klubu piłkarskiego, z zerowym parciem na szkło.
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> brak transmisji jest dla mnie niezrozumiały, bo
> grają dwie największe przedwojenne firmy tej
> ligi.
Knur ty tak na serio, a kogo we współczesnej TV mają obchodzić przedwojene potęgi? Generlanie to słabo zapowiadający się mecz... Spadliśmy bo graliśmy gorzej niż źle do I ligi a te pare transmisji w Orange na sezon to jakiś luksus jest i tak. Chciałbym zobaczyć dane z oglądalnością tych transmisji i czy da się na nich zarobić na reklamach.
[b]Z Wartą warto wygrać[/b] - choćby dla tego aby zdenerwować tą ich tępą blond strzałe, która jest równie intelektualnie żenująca jak Siwiec czy Doda...
Ta głupia dupa powinna wrócić do tego co najlepiej umie ---> czyli ---> do rozbierania się :)
Było by zdecydowanie przyjemniej - dla niej, a już napewno dla nas :P
a piłkę nożna niech zostawi ludziom od siebie mądrzejszym!
aaaa tak na marginesie - Wojtek zawsze umiał grać w Poznaniu, więc licze znowu na 3 punkty
kobieta calkiem niczego sobie, tylko co ja uzarlo w gorna warge?
Jakiś wyjątkowo wredny owad z silikonowym jadem.
A Wy poważnie myślicie,że to ona zarządza klubem,czy tylko ja nie dostrzegam w Waszych postach ironii?:)
Padłem jak zobaczyłem główną Warty:D
Ciekawie się jaki przydomek ma wśród kibiców Warty, na "El Comendante" nie wygląda:D
Tymonek Napisał(a):
> Ta tak połowa to chce jechac do pokoju na orange
> tv !!! tylko a relacja a relacja bedzie relacja na
> zywo w Poznaniu a nie płaczki w domach i po meczu
> do klawiatury i komentowanie meczu
Człowieku a zdajesz sobie że niektórzy o tej porze w pt siedzą w pracy? Jak łazisz do gimnazjum to sie ciesz bo szkołę nie jeden z nas odpuszczał by iść na mecz, a z pracą nie jest już tak łatwo. Nie spinaj się i pozdrów Poznań w moim imieniu.
Z tego co pamiętam przed rozpoczęciem rundy(zanim przesuwali mecze) miała być transmisja z Okocimskim i z Areczką.Wychodziło z tego,że
większość naszych meczy będzie transmitowana.Potem zaczęła się lipa.Być może Orange obawiała się,że ktoś im zarzuci(albo to zrobił)faworyzowanie tylko jednej drużyny spośród 18.Jaka prawda????
Peterps Napisał(a):
> Tymonek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ta tak połowa to chce jechac do pokoju na
> orange
> > tv !!! tylko a relacja a relacja bedzie relacja
> na
> > zywo w Poznaniu a nie płaczki w domach i po
> meczu
> > do klawiatury i komentowanie meczu
>
>
> Człowieku a zdajesz sobie że niektórzy o tej
> porze w pt siedzą w pracy? Jak łazisz do
> gimnazjum to sie ciesz bo szkołę nie jeden z nas
> odpuszczał by iść na mecz, a z pracą nie jest
> już tak łatwo. Nie spinaj się i pozdrów
> Poznań w moim imieniu.
Tym bardziej wiek forumowy 28 dni uprawnia Cie do pouczania reszty :-)
Ciężki argument o stażu na forum - lubię takie. A swoją drogą jak chodzicie do pracy, to chyba w niej i tak nie oglądalibyście meczu skoro ten jest o 16, a wtedy zazwyczaj się pracuje, lub dopiero zmierza ku końcowi. W takim razie jaką różnice robi brak transmisji? Bardzo dobrze, niech będzie jak najmniej transmisji, to przynajmniej może względny spokój na forum po meczu będzie, chociaż i tak niektórzy są takimi mecenasami że potrafią ocenić zawodnika po komentarzu radiowym tudzież zapisie relacji live, co już jest dla mnie wyższym stopniem wtajemniczenia.
A co do pani prezes to mi się podoba. Lepiej mieć jej zdjęcia na stronie, niż tak jak w naszym przypadku chorowitego turystę z Burundi przebywającego w Krakowie...
dejan Napisał(a):
> Ciężki argument o stażu na forum - lubię
> takie. A swoją drogą jak chodzicie do pracy, to
> chyba w niej i tak nie oglądalibyście meczu
> skoro ten jest o 16, a wtedy zazwyczaj się
> pracuje, lub dopiero zmierza ku końcowi. W takim
> razie jaką różnice robi brak transmisji? Bardzo
> dobrze, niech będzie jak najmniej transmisji, to
> przynajmniej może względny spokój na forum po
> meczu będzie, chociaż i tak niektórzy są
> takimi mecenasami że potrafią ocenić zawodnika
> po komentarzu radiowym tudzież zapisie relacji
> live, co już jest dla mnie wyższym stopniem
> wtajemniczenia.
> A co do pani prezes to mi się podoba. Lepiej
> mieć jej zdjęcia na stronie, niż tak jak w
> naszym przypadku chorowitego turystę z Burundi
> przebywającego w Krakowie...
JEŚLI MASZ TELEPORTER DO POZANANIA TO RZECZYWIŚCIE NIE ROBI RÓŻNICY. Chyba by dostać się na mecz do Poznania na 16 to z krk trzeba wyjechać wcześnie rano. A jak kończysz pracę w Krk o 16 i jedziesz do domu na transmisje to w najgorszym wypadku obejrzysz całą drugą połowę geniuszu.
Co do transmisji to jak najbardziej się przydaje.. Nie każdy mieszka w Polsce ;)
zreszta transmisje mozesz obadac w pracy jak pracujesz przy kompie :)
Albo i nagrać i obejrzeć później. Nie zawsze ma się możliwość wyjazdu, nie mówiąc już o samym Poznaniu do którego nie jest najbliżej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)