Takie moje spostrzeżenia co do biletów
Bilety normalne ciut za drogie ,natomiast bilety po 1 zł na finał to nieporozumienie !!!
w sezonie zasadniczym ok jak najbardziej ale już od ćwierć finału powinny rosnąć
2 zl ćwierć finał
4 zl półfinał
8 zł finał
ulgowe szkolne ok!!
i szkoda ze nie ma karnetu na cały rok ,bo nie każdy ma czas ganiać za biletami , a i klub w ten sposób miałby szybciej kasę i byłby to fajny gest w stronę wiernego kibica
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
Kolega dobrze mówi. Bilety za 1 zł na finał? To niesprawiedliwe bo jeden kupi dla dziecka/żony/dziewczyny za złotówkę a inny za 30 zł.
Wie ktoś czy zostały jeszcze jakieś bilety?
tak zostały bilety , można kupować
Klub się chyba trochę zdziwił, bo pewnie spodziewali się na dzisiejszy dzień sprzedanych wszystkich biletów, a tutaj rzeczywistość okazała się inna. Przy tajemniczym zniknięciu ulgowych, nie każdy uczeń ma 60zł do wydania w dwa dni, tak samo ojciec aby wziąc na mecz syna itp.itd.
Co do biletów dla kobiet za 1zł, również jestem zdania, że jakby były nawet po 10zł to by się nic nie stało.
dokladnie tak 60zł plus pilka nozna dla mnie to duzo liczylem ze pojde na 2 mecze zadowole sie jednym aczkolwiek dziwne jak z biletami na treningi euro
Stan na godzine 11:30:
-środa: +/- 200 biletów
-czwartek: +/- 400 biletów
Zdaje sie ze wysoka cena i dziwne rozpłyniecie sie biletów ulgowych może spowodowac ze kompletów nie bedzie, ale obym sie mylil. Jak stałem w tej gigantycznej kolejce w poniedzialek to myslalem ze jeszcze tego samego dnia braknie biletów.
Odsprzedam jeden studencki na dzisiaj! pw
Mam jeden bilet normalny do sprzedania. Jakby ktoś potrzebował to pw.
Normalny oddam za free sprawdzonemu forumowiczowi, pw
edit: nieaktualne
Witam , mam jeden bilet do sprzedania normlany , jakby ktos chcial to priv .
Myślicie, że uda się wprowadzić 4latka bez biletu?
Daje rade, nie tylko na hokej.
Po pierwszej tercji w kasie zostało niestety ok 20 biletów :(
Bo nie powinno być żadnych biletów za 1 złoty , tylko ulgowe za 15 zeta ( dzieci, młodzież szkolna, studenci do 26 roku życia)
A kobitki powinny normalnie płacić.
15 zł to za dużo za dziecko. Co innego studenci którzy mogą dorabiać a niektórzy pracują na cały etat.Kobiety - 5 zł. Złotówka to jakaś kpina, ale faktem że dzięki temu na hokej przychodzi więcej kobiet.Dawniej gdy nie miały zniżek, kobiety były wielką rzadkością na hokeju!
Nie widzę jeszcze info o biletach na środę ;)
Proponuję jutro przedsprzedaż dla karnetowiczów. W środę od rana dla wszystkich. :)
Po co info jest jeszcze 3 tercja ;)
No właśnie - kiedy i gdzie można kupić bilety na mecz środowy w którym koniecznie nasi hokeiści chca zdobyć w krakowie jubileuszowy 10 tytuł MP.Co własny dom, to własny dom....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)