jurassic Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja składam wniosek, żebyśmy kupując bilety w
> piątek jako karnetowicze, mogli też kupić
> bilety dla swoich dzieci na oba mecze !
>
Albo dla żony czy dziewczyny. Jeden bilecik dla kobiety plus jeden karnetowy :D
Jurassic jak zawsze dobrze mówi ;)
-
-
Karnety i bilety - 2012/2013
Alunta, akurat moje dzieci są jeszcze małe, ale na niejednym meczu hokejowym już były, zaś na mecze o medal chcą iść bez dwóch zdań !
Nie róbcie problemu z niczego. Tak jak napisała Alunta, nikt nie zmusza karnetowiczów, aby szli kupować bilet w piątek. Jak potrzebują kupić dodatkowe bilety to niech idą raz w poniedziałek(np. właśnie ja tak zrobię). A jeżeli ktoś nie może tego przeboleć to niech potraktuje tę informację jak by jej nie było, a bilety są dostępne dopiero od pon.
Zawisz24 ma rację. Zaczynamy tak wydziwiać, że w przyszłym sezonie nie będzie wcale karnetów, bo po co klub ma sobie robić problemy. Gwarancja "swojego" miejsca jest, przedsprzedaż jest. Nie bądźmy zbyt pazerni. Pamiętajmy, że te przywileje są dla karnetowiczów, a nie dla karnetowiczów, ich rodzin, znajomych i znajomych znajomych. Gdyby zamiast tego co jest była możliwość zakupu karnetu na playoffy (dla karnetowiczów przedłużenia) tak ja w latach poprzednich, to nikt chyba nie domagałby się aby na jego "przedłużony" karnet wpuszczać np. 4 osoby bo to rodzina i często chodzili w sezonie. Umiar Panie i Panowie, umiar !
mam pytanie do "kumtych" czy mam po co isc w poniedziałek o 11 jesli chodzi o bilet studencki?
Koleżanka Alunta i koledzy zawisz24 i Profil bardzo mądrze napisali. Ja pozwolę sobie dodać od siebie: ludzie, wyłączcie w głowach problematory. Prawda moim zdaniem jest taka, że poszli nam na rękę i to bardzo, gość jest otwarty, chce z nami współpracować, dał ułatwienie karnetowiczom, dał ograniczenie na jednorazowy zakup ulgowych, wszystko nie dla różnego rodzaju krewnych-i-znajomych-królika, tylko po to żeby nie powtórzyła się sytuacja z tego poniedziałku, a teraz mówiąc wprost jak tu wejdzie spojrzeć, to zamiast zwykłego, prostego "dzięki" przeczyta narzekania i uwagi, echhhh...
Nic nowego te narzekania i jęki. Zawsze tak było i będzie. Nie ma co dramatyzować.
Ja mimo karnetu wybiorę się po bilet dopiero w poniedziałek - liczę, że go dostanę! Życie! Nie płaczcie już, jesteśmy Cracovia!
Jak ktoś ma karnet to dostanie jutro ulgowy czy dopiero w pon na Siedleckiego?
Jak tam Panowie? Bilet ktoś już zakupił? Ja idę w poniedziałek rano. Jak ktoś chce to mogę mu wziąć bilety dla kobiet/dzieciaków :)
No ja mimo posiadania karnetu również wybieram się w poniedziałek rano.
bilety ulgowe dla kobiet i studentów będą do nabycia tylko w kasach na Siedleckiego, czy na Wielickiej też?
Tylko Siedleckiego.
Byłem na Wielickiej kupiłem bilety normalne, miałem też karnet ulgowy syna z rundy zasadniczej i niestety biletów ulgowych nie było. Co ciekawe pani sprzedająca bilety, miała też listę karnetów ulgowych :-(
Ile się sprzedało tych karnetów na zasadniczy? Podejrzewam, że max 300, a ukłon ze strony klubu elegancki. Nie marudźmy tylko cieszmy się z każdego kroku do przodu. Może zacznijmy już krytykować ceny i system sprzedaży na przyszły sezon?
Nie dajmy się zwariować....
Bardzo ładnie sprawili się karnetowicze. Ogromna większość kupiła bilety w przedsprzedaży.
I dlatego Klub powinien wyciągnąć z tego właściwe wnioski, tzn. że warto ludziom dawać karnety :)
swoją drogą to miło, że akcja się przydała :)
Można jeszcze kupic bilet?
Tak. Przedsprzedaż ogólna rusza jutro (poniedziałek). Szczegóły masz tutaj - [url=http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/dzis_przedsprzedaz_biletow_dla_karnetowiczow_z_sezonu_zasadniczego_1]KLIK! [Cracovia.pl][/url]
Czas biec po bilet :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)