pogoda kiepska mająca wpływ na widowisko ? Jejku, przecież my nie gramy na boisku Pasternika Ochojno :( Pomijam fakt, że pogoda jest luks do kopania .
-
-
[WIKTORIA]Cracovia - Łódzki KS 8 września, 19:00
> Jejku, przecież my nie gramy na boisku Pasternika Ochojno
Nie martw sie, moze jeszcze bedzie kiedys okazja sie odegrac!
Pogoda jest dziś super do grania! Nie jest gorąco to raz, a dwa pada deszczyk i to powinien być atut drużyny grającej szybką, techniczną piłkę. Nie mówię tu że będzie nam się lepiej grało jak będzie ulewa, bo oczywiście że nie, ale taki drobny deszczyk sprawi, że murawa będzie fajnie podlana i piłka powinna chodzić szybciej. Pamiętam, że jak dawniej chodziło się na mecze za pierwszej kadencji trenera Stawowego, to gdy przed meczem popadało, to mówiło się że to dobrze ;)
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pogoda kiepska, źle. Będzie się bardziej
> liczyć gra siłowa, niż techniczna.
Mam nadzieję, że to ironia :D
Jakby to ujął klasyk: "jest niedziela, siedemnasta, pogoda też nie sprzyja do grania w piłkę" :D
Złej baletnicy to i rąbek u spódnicy....
Mają grać i wygrywać!!!
I to by było na tyle!
;)
Klubem Łodzi jest Łks. Po tym co zobaczyłem w Ząbkach to remis obstawiam. Choć wygrać musimy jak chcemy myśleć o czołówce.
Wypadli Kosa, Struna i Jarabica i sila rzeczy w meczowej osiemnastce jest az 4, slownie czterech obroncow.
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pasiasty81 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Pogoda kiepska, źle. Będzie się bardziej
> > liczyć gra siłowa, niż techniczna.
>
> Mam nadzieję, że to ironia :D
>
> Jakby to ujął klasyk: "jest niedziela,
> siedemnasta, pogoda też nie sprzyja do grania w
> piłkę" :D
Good one ;)
Pogoda jest bardzo dobra do gry, chociaż na pogodę trzeba uważać:)
http://www.youtube.com/watch?v=9tX__ilbv_g
kurcze żeby tylko Krzysiu Nykiel nie poczuł sentymentu do klubu, w którym się wychował tylko pokaże pełną mobilizację! Cracovia Pany!
Marciniak tez się tam wychował
a dajdaje przyjechali aby wygrać. Z dzisiejszej prasy łódzkiej:
[i]11 września ubiegłego roku, w pierwszym spotkaniu pod wodzą Michała Probierza, wygrali w Krakowie 1:0. Później zespół zdobył 13 punktów w siedmiu kolejkach. - Dobrze byłoby powtórzyć tamten wyczyn, ale czy to realne? - zastanawia się Chojnacki. - Trzeba wierzyć, że do młodych piłkarzy dotrze świadomość, że los stworzył im olbrzymią szansę zaistnienia w pierwszej lidze i muszą tę okazję wykorzystać - mówi trener.[/i]
ŁKS jest w rozsypce organizacyjno-finansowej, no i zaliczył serie porażek więc jesteśmy faworytem (u buków 1,57 na nas :) ). Także mecz bedzie ciezki - jak kazdy zresztą, ale oczekuję spokojnego 2:0 jako rehabilitacji po Dolcanianach hehe.
Fajnie bedzie zobaczyć znów Sasina w akcji :D
Mam nadzieję, że życie nie zweryfikuje mojego proroctwa tak ja kto miało miejsce w wypadku Cierzniaka, ale obstawiam, że Nykiel na stoperze zagra bardzo dobrze i wygryzie ze składu Kosę. Przynajmniej na to liczę bo Milos to tykająca bomba zegarowa i coś mi się zdaje, że już z tego nie wyrośnie.
"Szeliga z 16 metrow i wspanialym technicznym strzalem daje prowadzenie ... " :D Musze to zobaczyc bo nie wierze.
Oby tak dalej Pasy !
chodzi u was transmisja z tego radia gol? bo u mnie nic a nic
Mnie odpaliło z WMP.
U mnie podobnie WMP zadziałał, ale szybko to wyłączyłem, bo poziom komentatora żałosny.
U mnie tez WMP SMIGA ladnie bez zarzutow.A jesli chodzi o komentarz to pozostawie to bez komentarza.Ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma i ja jestem zadowolony ze wogole cos jest ze mozna na zywo sledzic mecze.
2-0
kurwa do szatni 2-1...
No i 2:2...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)