Przecież roman i jego gówno będzie mieć z tej sytuacji i oprawy radochę jeszcze przez rok a może i dużej. Stadionu nam nie zamkną! Najwyżej trybunę.
-
-
Walka o AWANS :)
Drugi raz w tym sezonie ( i rundzie:) ) jesteśmy na pozycji awansowej. za pierwszym razem spadliśmy po 3 dniach (zamiast się umocnić), obyśmy teraz zostali tam na dłużej (Najlepiej do końca sezonu)
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stadionu nam nie zamkną!
> Najwyżej trybunę.
Skąd ta pewność?
Dla mnie to chyba jednak na jedno wychodzi, bo mam karnet na tą trybunę (A), (chyba, że w przypadku tej mniejszej sankcji będzie jakiś gest w stosunku do karnetowiczów.
nie no zamykaja ta trybune gdzie byl dym bo dymili ci co tam chodza i maja karnety wiec to Leszeczku Ty jestes odpowiedzialny za dym :) ja wiedzialem ze bedzie dym i od dluzszego czasu chodze juz na E gdzie nigdy nie ma dymu :)
Nie stać mnie na E, ty burżuju:)
Miedź nie będzie rywalem do awansu, o awans bedziemy walczyć z Zawiszą i Flotą, z GKSem Tychy i Miedzią wygramy
> chodze juz na E gdzie nigdy nie ma dymu
Brzmi jak wyzwanie. Jeszcze się okaże, że na wiosnę to E będzie się musiało przenieść na rodzinny. ;)
leszeczek Napisał(a):
> Nie stać mnie na E, ty burżuju:)
No mnie tyż nie dymili ....VIP ;)
Słyszałem, że następna sektorówka ma być właśnie na VIP :)
Generał podobno już po cichu przemyca race;)
leszeczek Napisał(a):
> Słyszałem, że następna sektorówka ma być
> właśnie na VIP :)
A ja, że w skyboksie Filipiaka :)
U Filipiaka mają wybuchać same achtungi...Tabisz ma odpalać i trzymać cały czas w ręce ;)
ronnie79 Napisał(a):
> U Filipiaka mają wybuchać same achtungi...Tabisz
> ma odpalać i trzymać cały czas w ręce ;)
Toż to może mu się krzywda stać ;)
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,12824636,Dawna_slabosc_stala_sie_atutem_Cracovii.html
wiadomo, remis najlepszy. Ale gdyby miał ktoś wygrać, to komu życzymy zwycięstwa w meczu Flota - Zawisza ? Idziemy razem z Flotą po awans z drugiego miejsca czy też gonimy Flotę z Zawiszą :)
Najlepszy byłby remis, ale gdyby nie, to chyba dla nas lepiej żeby Zawisza popłynął... Im większy dystans od grupy pościgowej, tym lepiej. To raz, a dwa to słyszałem od kumpla z Bydgoszczy że w szatni Zawiszy się ostatnio gotuje, więc jeżli już, to niech się ugotuje dobrze.
nie.chcę krakac ale pomny różnych doświadczeń przewiduję Cracovii nie tylko dobrą wiosnę, ale.i ewidentna zadyszke jako faworytki. Tak więc teksty z stylu "kupmy kilku dobrych piłkarzy.i spokojnie awansujemy " są mocno na wyrost. A Wy jak myślicie?
Ro Man Napisał(a):
> nie.chcę krakac ale pomny różnych doświadczeń
> przewiduję Cracovii nie tylko dobrą wiosnę,
> ale.i ewidentna zadyszke jako faworytki. Tak więc
> teksty z stylu "kupmy kilku dobrych piłkarzy.i
> spokojnie awansujemy " są mocno na wyrost. [b]A Wy
> jak myślicie?[/b]
A co Cię interesuje nasze zdanie? Przeciez Ty wiesz wszystko najlepiej!
wahania formy (zadyszka) są naturalne dla kazdej z drużyn. GrającY obecnie nędzę Zawisza, może na wiosnę być rewelacją a lider Flota może płynąć. Ja nie patrzę na grę Cracovii poprzez pojedyncze mecze np. marny mecz z Sandecją, liczy się dla mnie wynik końcowy. Ewidentnie widać, że nasza drużyna miała taki szczyt formy na mecze z Flotą czy Zawiszą, teraz jest dołek. Takie amplitudy będą też na wiosnę, bez względu na kopaczy jakich zatrudnią włodarze naszego klubu.
Stawowy trenował Cracovię w trzech rundach wiosennych, i biorąc pod uwagę średnia punktów zdobywanych na mecz, dwie z nich (druga i pierwsza liga) były lepsze od jesiennej, a jedna była taka sama.
natomiast stosując metodologię jednego z forumowiczów, każda z tych wiosennych rund była pod tym względem lepsza od następującej po niej rundy jesiennej :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)