[quote=dezydery]
Jest źle Panowie :)
[/quote]
przecież nikt nie napisał ze [b]jest źle[/b]
pozwól jednak, ze jesli ktos widzi problemy taktyczne czy techniczne to o tym napisze
umówmy się, 1-0 w 94 minucie, u siebie, z przeciwnikiem grającym w "10" to żadne halo
punkty cieszą, to oczywista oczywistość
-
-
[WIKTORIA] [2. kolejka] CRACOVIA-Arka Gdynia 29 sierpnia 19.30 (środa)
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bo tam jest "Cracovio strzel gola"
Czytaj sobie te małe literki w iphonie, i spróbuj nie zejść na zawał:)
Krst pod Triglavom Napisał(a):
> punkty cieszą, to oczywista oczywistość
Tak, cieszą i to w piątym kolejnym meczu (liczę oczywiście PP).
Z ciekawości, który trener Pasów miał ostatnio taki start w Cracovii ?
Może odpowie ktoś z krytykantów WS ?
dezydery, a który ostatnio trener miał szansę grać z takimi ogórkami jak Brzesko, czy Katowice, którzy nie mają ciepłej wody ?
dezydery Napisał(a):
> Krst pod Triglavom Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > punkty cieszą, to oczywista oczywistość
>
>
> Tak, cieszą i to w piątym kolejnym meczu (liczę
> oczywiście PP).
> Z ciekawości, który trener Pasów miał ostatnio
> taki start w Cracovii ?
> [b]Może odpowie ktoś z krytykantów WS ?[/b]
moze czas dorosnac i przestac sprowadzac kazda dyskusje do wojenki frakcji pro i anty WS?????
meczace :)
Mnie się podoba, że w tym i w poprzednich meczach jest walka o każdą piłkę, w extraklasie tego brakowało. A te Brzesko czy Katowice to jeszcze nie jednemu odbiorą punkty w tej lidze!
Wygranych się nie sądzi więc przestańcie biadolić. Arka ustawiła 9 zawodników między linią 16 metra a połową boiska i umiejętnie przesuwała się z lewej strony na prawą i odwrotnie (aż do znudzenia). Nam brak kreatywnego zawodnika, który potrafiłby "związać" 2-3 broniących przeciwników w jednym miejscu i zrobić przewagę w innej strefie boiska.Ponadto zbyt wolne przenoszenie akcji ze skrzydła na skrzydło oraz brak wysokiego napastnika powoduje,że wrzutki i z prawej i z lewej strony nic nie dawały.Brak pomysłu na piłki prostopadłe i niedokładne "baloniki" wrzucane w szesnastkę głównie na Bojlevica powodowały, że biliśmy głową w mur. Ale efekt końcowy to 3 pkt i to jest NAJWAŻNIEJSZE. Nie narzekać, więc pasiaki, tylko wspomagać drużynę obecnością na następnych meczach i dopingiem.
Pozdrawiam!
Solnikowo - junior
iskra Napisał(a):
> dezydery, a który ostatnio trener miał szansę
> grać z takimi ogórkami jak Brzesko, czy
> Katowice, którzy nie mają ciepłej wody ?
Kurwa malkontentstwo na każdym kroku, po prostu słodko!
iskra Napisał(a):
Pewnie Stawowy w 3 lidze:)
dezydery - w zasadzie odpowiedziałem w innym wątku (i to sam z siebie). w ramach rewanżu spytam, który trener nas ostatnio przejmował jako najbogatszy klub w lidze i zdecydowanego (wg buków) faworyta do awansu? liczę na odpowiedź równie konkretną jak moja w wątku o taktyce.
Nie wiem :) :) :)
Stawowy ?
Punkty oczywiscie ciesza ... ale styl nie. Rownie dobrze mogli bysmy miec teraz punktow 6
Zdecydowanie potrzeba szybkiego napastnika ... z Dudzicem wyglada to o wiele lepiej.
Mam pytanie, czy do tego piwa nie leją czasem metanolu? Czytam, że parę z Was nie widziało przewagi jednego zawodnika. Że co? Przecież Arka zamurowała bramkę po czerwieni. Praktycznie wszystkie akcje jakie sobie wypracowała to były przejęcia w środku i kontrataki. Naprawdę tego nie widzieliście? Czas się przyzwyczaić, że tak będą wyglądały mecze na Kałuży. Może czołówka się odważy grać otwartą piłkę (jak Arka do czerwieni). Pozostałe mecze to będzie kopanie się po czole i bicie głową w mur.
Wg mnie oczywiście.
solnikowo Napisał(a):
Nam brak kreatywnego
> zawodnika, który potrafiłby "związać" 2-3
> broniących przeciwników w jednym miejscu i
> zrobić przewagę w innej strefie boiska
co Ty pierd..., trener powtarza, że ma samych kreatywnych zawodników.
iskra Napisał(a):
Kuoorwa malkontentstwo na każdym kroku, po prostu słodko!
Ciężko sie to ogląda,bardzo cięzko ,poza zdecydowaną poprawą atmosfery w drużynie i na trybunach, co do gry to delikatnie mówiąc szału nie ma i dopóki nie będzie napadziora z prawdziwego zdarzenia to nic sie nie zmieni.
Ja liczę że w końcu odpalą. Tak naprawdę to strasznie dużo nie brakuje. Deko szybciej deko dokładniej i niech ktoś wychodzi do prostopadłych .
Irytuje mnie trochę to klepanie ale jak mówię drużyna jest nowa potrzebuje czasu, dobrze że szczęście przy nas bo mogło być 0 punktów w meczach u siebie i by zaczęło być nerwowo.
A co do awansu to szanse ocenimy po rundzie.
czerwona kartka nam wcale nie pomogła. jak ktoś z nami zagra otwartą piłkę w końcu to dostanie lanie aż miło :) kiedys wpadnie bramka wczesniej i tez przejedziemy sie po rywalu. spokojnie. druzyna w budowie
knur Napisał(a):
> dezydery - w zasadzie odpowiedziałem w innym
> wątku (i to sam z siebie). w ramach rewanżu
> spytam, który trener nas ostatnio przejmował
> jako najbogatszy klub w lidze i zdecydowanego (wg
> buków) faworyta do awansu? liczę na odpowiedź
> równie konkretną jak moja w wątku o taktyce.
Dokładnie, Ja również chciałbym zapytać o taktykę, bo klona z akcji OKS (zmiany w przerwie: Zejdler i Bernhardt) chyba nie weźmiemy do siebie na poważnie, jako genialnej zagrywki Wąsa zgodnej z linią Staśka z TP. Dziś fart i nic ponadto. Grając od 25 minuty w przewadze, trzeba mecze wygrywać!!! Drżenie do 90-którejś minuty to blamaż totalny.
Lepiej wygrać z Arką w 90 minucie po słabszym meczu niż zremisować w 90 minucie z Gieksą po kontrolowaniu niemal całej gry. Chyba dobrze rozumuję ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)