Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> znów bez Suvorova , troche nie zrozumiale, mialem
> okazje porozmawiac z samym pilkarzem i jest
> chlopak zawiedziony tym,tymbardziej ze jest zdrowy
> (przepracowal wiecej okresu przygotowawczego niz
> chodzby Dąbrowski czy Edgar )
to spytaj go jeszcze, jeśli go spotkasz dlaczego nie chce mu się grać.
-
-
[WIKTORIA][4. kolejka] CRACOVIA-Stomil Olsztyn 25 sierpnia 19.45 (sobota)
Suvorow nawet w tych sparingach na Wielickiej wygladal najgorzej ze wszystkich pilkarzy przebywajacych na boisku ... 0 sily, 0 szybkosci, 0 agresji i walki. Sama technika niestety miejsca w 1 skladzie mu nie zapewno. Stawowy to chyba jedyny trener ktory wcielil w zycie "nazwiska nie graja"
Sztab szkoleniowy na pewno widzi Suvorova na treningach, dlatego nie gra, proste. Musi sporo nadrobić przez te kontuzje, bo nie poznałbym go szczerze powiedziawszy, a pokazał, że grać umie.
Na Kałuży coraz większy ruch.Kibice kupują bilety,przedłużają karnety nawet sporo turystów wykazuje zainteresowanie meczem,niestety ci z zagranicy mają problem z dogadaniem się z kasjerkami :) proponował bym przygotowany jakiś gotowy tekst z cenami i zasadami wejscia na mecz,w 3 jezykach.Zawsze to kilka groszy więcej w klubowej kasie.
ciekawe, wczoraj przy mnie bilety kupowali obcokrajowcy... kasjerka plynnie po angielsku wyjasnila koniecznosc zrobienia sobie zdjecia, wskazala droge, w 4 minuty wszysko zalatwili.
ruch przed 18 byl spory, nawet zaloga karetki podjechala kupic karnety:)
sektor I zajety mniej wiecej w polowie.
Pytany o to, jak czuje się przed powrotem na stadion przy ulicy Kałuży w roli szkoleniowca Cracovii w meczu ligowym trener powiedział:
- [i]Skłamałbym, gdybym powiedział, że na czuję dreszczyku emocji. Ten dreszczyk jest i to nie tylko dlatego, że wracam na ten stadion, bo przy Kałuży już byłem, jeszcze gdy Cracovia grała w Ekstraklasie. Natomiast jako trener gospodarzy jestem na tym nowym obiekcie po raz pierwszy w meczu o stawkę. Oczywiście to na mnie robi duże wrażenie. Nie może być inaczej, jeśli człowiek jest związany z Klubem, przeszedł pewną drogę i pamięta obiekt Cracovii sprzed lat, a teraz przychodzi, widzi piękny stadion, na którym ma prowadzić po ligowe punkty zespół Cracovii. [b]Poza tym temu stadionowi towarzyszą emocje. Obiekt się zmienił pod względem wizualnym, ale ten stadion dalej przyciąga. Tam jest taki duch, którego umie wyczuć każdy sympatyk Cracovii. To się na pewno nie zmieniło. Jest taka atmosfera stadionu, którą mogą znać tylko ci, którzy tam wiele rzeczy przeżyli. Osoby, które przychodzą tam po raz pierwszy podziwiają ten kameralny, fajny obiekt, natomiast ktoś związany z Cracovią czuje specyfikę tego miejsca.[/b] Jeśli jeszcze ktoś chce dobrze wypaść, chce żeby drużyna się podobała, żeby swoją grą i postawą przyciągała kibiców, to taki zdrowy dreszczyk emocji jest potrzebny. Mam go ja, mają i piłkarze, czy kibice, którzy przyjdą na ten mecz. Nikt nie przychodzi meczu tylko obejrzeć, każdy żyje tym spotkaniem i przeżywa to na swój sposób.[/i]
edit: do zobaczenia na stadionie!
Prosba do wszystkich "Foreigner-ow" ;) i tych ktorzy beda w domach, napszcie cos czasem gdyz nie dam rady sledzic relacji na biezaco.
Z gory wielkie dzieki
No to i ja wychodzę, a nie mam daleko. Ten mecz musimy wygrać!
Bercik Napisał(a):
> No to i ja wychodzę, a nie mam daleko. Ten mecz
> musimy wygrać!
takiemu to dobrze a ja muszę w domu siedzieć, ale środa moja Cracovia & Arka zawsze razem!
Ktoś wie co z transmisją na Sopcaście? Czy tylko mi nie chodzi czy coś jest uwalone? Żadne inne linki do stron www nie działają. Odpada Orange.pl,bo jestem za granicą i nie hula tutaj.
Będę wdzięczny za szybką odpowiedź,może być priv
http://meczelive.com/mecze1.html tu masz kolego relacje live
jak widzę co robi po raz kolejny szeliga nie wiem czy się śmiać czy płakać
Nasi powoli sie rozkrecaja.Coraz smielej zaczynamy atakowac po niemrawym poczatku i atakach Stomilu.
Napinacz narazie nic nie tracisz nieogladajac.
Bardzo kasliwy strzal Strausa ktory jak narazie gra super.Walczy i jezdzi na dupie az milo patrzec!!
Po 30 minutach Budzik niewidoczny praktycznie i dwie powazne straty Szeligi.
Mam nadzieje ,że ciągle faulowany Zejdler nie da się sprowokować i nie wyleci z boiska. Czekamy na 2 połowe.
Rabarbar_1 Napisał(a):
> http://meczelive.com/mecze1.html tu masz kolego
> relacje live
Podziękował!
Stomil bardzo dobrze zorganizowany, zawodnicy wybiegani, nie wybijają na oslep, ładnie wychodzą spod naszego pressingu.
ten na którego liczylismy najbardziej zawodzi, czyli niewidoczny Budzik.
w przerwie jedna zmiana to koniecznosć, Zejdler słabo gra, a do tego jest na cenzurowanym u sędziego.
Pilarz ma masę kłopotów z wrzutkami ze stałych fragmentów na wysokich zawodników Stomilu.
po tym co zobaczyłem to 1:0 biorę w ciemno.
widoczny brak Bartka, nie ma nikogo szybkiego, by rozerwać szyki obronne.
ps. Marciniak gorszy z meczu na mecz. surowy technicznie i rusza się niczym mucha w smole.
niestety muszę oglądać w Orange, a komentuje - jakżeby inaczej - Iwan. a drugi komentator (nazwiska nie znam) pieprzy trzy po trzy, gada takie głupoty, że ja wysiadam. ale jeden tekst w przerwie mnie rozwalił. zdaje się jakieś zwierze pojawiło się na stadionie (nie widziałem ekranu, bo sączyłem drinka na balkonie), i słyszę coś takiego.
Komentator: Co to za zwierze? kot?
Iwan: Może tchórzofretka.
Komentator: Gdyby to był duży pies, to byłoby jasne, że to Andrzej Iwan.
cytuje z pamięci, więc niedokładnie, do tego sączę do meczu drinki. ale taki był wydźwięk - duży pies, znaczy się Iwan :D
a co do meczu, to jeden celny strzał na bramkę to trochę mało.
Od poczatku drugiej polowy nasi agresywnie graja co doprowadza do calkowitego zamkniecia Stomilu na wlasnej polowie.
Szeliga jakby wyszedl inny z szatni!!W odbiorze pilki super i potrafi zagrac do przodu.
Musi byc wiecej strzalow znaszej strony bo wyglada to jakbysmy chcieli wejsc z pilka do bramki..
Ale fart teraz po akcji Stomilu.Ufff dobrze ze zesrali ta sytuacje!!!!!!
KOSANOVIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PIEKNA BRAMKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
powiem tak brakuje napastnika, bedzie ciezko z innymi zespolami bo wiekszosc bedzie murowac bramke ale licza sie 3 pkt
Ciężki mecz ale widoczny jest brak napastnika.. Nikogo nie ma w polu karnym gdy jest centra. Wynik 1:0 po tym co pokazał stomil jest rezultatem bardzo dobrym :D Kaźmierowski to nazwisko które było słyszane cały czas ;) może warto się nim zainteresować ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)