"Edziu", miło Cie było znowu oglądać
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,14962869,Lider_Cracovii_wrocil__choc_napsul_krwi____sasiadom.html
-
-
Edgar Bernhardt - Witamy w Pasach!
9 dni później
Dziś zagrał na jakieś 40% możliwości, trochę mnie to irytowało - jeżeli nie jest gotowy do gry nie powinien pojawić się na boisku.
gimli Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziś zagrał na jakieś 40% możliwości, trochę
> mnie to irytowało - jeżeli nie jest gotowy do
> gry nie powinien pojawić się na boisku.
nic dodać, nic ująć. u WS-sa gra się za zasługi, a taki Żurek nie doczeka się na swoją szansę.
dzisiaj był idealny moment, by pograł.
Niestety taka prawda, ale to już ze Słowakami było widać, że to jeszcze nie ten Edi, musi do siebie dojść po tej przerwie, tylko pytanie czy dziś to była dobra decyzja o jego wpuszczeniu? A Żurek, hmmm widziałem go w tamtym sparingu i powiem szczerze, że na mnie jakiegoś wrażenie dobrego nie sprawił i nie sądzę by coś wniósł do gry.
Edek,trenuj,trenuj i dojdź do formy bo w takiej dyspozycji rozmieniasz się na drobne.
Człowieku on wyszedł po trzech miesiącach pierwszy raz na boisko.
O jakim Ty "rozmienianiu" piszesz?
3lvis Napisał(a):
> Człowieku on wyszedł po trzech miesiącach
> pierwszy raz na boisko.
> O jakim Ty "rozmienianiu" piszesz?
Po raz drugi. W sparingu grał o dwie klasy lepiej.
A dziesięć treningów z pierwszą drużyną też liczyć? W sumie też wtedy przebywał na boisku.
Tak więc wychodzi dwanaście. W takim razie przepraszam. Macie racje.
Toż to wstyd, że wchodząc przy stanie 0-3 nie odmienił oblicza meczu...ehh...
Jeśli zawodnik nie jest gotowy do gry powinien siedzieć na ławce.
nieprawda - zawodnika z pewnymi umiejętnościami, wprowadza się stopniowo do gry po kontuzji. Dotyczyło to Saidiego, Nowaka a teraz Edka.
24 dni później
[url=http://www.youtube.com/watch?v=VOinKgobX3s&feature=youtu.be]ODPINAMY PASY - Edgar Bernhardt - odc. 4[/url]
bardzo pozytywny człowiek :)
hehe był na hokeju raz i zjadł dwie kiełbasy :D
Stawowy jest FBI i CIA :D
WYMAGANIA PIŁKARZ SĄ WYSOKIE - przyznaje Artur Zubel, agent pomocnika Cracovii.
przed kamerami gwiazda, na boisku póki co zawodzi (wiem, że kontuzja)
niech pokaże cos wiosną i dopiero wtedy stawia żądania
Niestety żądania obu zawodników to kosmos. Tak mi się Suvorov przypomina...
Bernhardt w formie jeszcze te piłkę prosto kompie. Ale na co, do cholery, liczy Władek?
rmszar Napisał(a):
> Niestety żądania obu zawodników to kosmos. Tak
> mi się Suvorov przypomina...
Widocznie nie czytają naszego forum, skończą jak ten w/w zawodnik.
My przez to też możemy średnio skończyć jak pół składu się posypie a nie czarujmy się zastąpić lepszymi może być ich ciężko patrząc na to jak się za transfery bierzemy. To jest prosta sprawa płacimy mało to na kolejnych kontraktach chcą dorobić. Tendencja jest prosta wszędzie zarabia się ponad stan umiejętności, ale jak chcemy się dostosować to niestety musimy robić podobnie. Chyba że liczycie że co roku będziemy pozyskiwać młodych zdolnych w liczbie 2-3, którzy nagle zabłysną. Zawodnik ma X chce 5X to trzeba usiąść i rozmawiać by zbić cenę, dodać jakieś bonusy motywujące do lepszej gry a nie płakać że menadżerowie to hieny. Jeśli natomiast upierają się przy swoim to pożegnać. Mało kto odchodząc dla kasy z Cracovii w ostatnich latach zrobił karierę i zarobił, znacznie więcej jest takich co nie zarobiło i nie pograło.
Mam nadzieję,że Edek zejdzie na ziemię ze swoimi wymaganiami i przedłuży kontrakt.A jeśli nie to.....nie będę płakał po nim.Ma chłopak spore możliwości,ale chciałem przypomnieć,że to bez niego w składzie rozegraliśmy najlepsze spotkania w tym sezonie,a on po kontuzji wracając nie dał póki co NIC drużynie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)