Wydaje mi się, że nie za bardzo było po drodze z trenerem . Zapewne coś przeszkadzało we współpracy .
-
-
Krzysiu Szewczyk....młoda nadzieja :)
On chyba zadebiutował w lidze za Stawowego ze Śląskiem we Wrocławiu (3-0 dla nas)? Skoro tak, to czemu, później i za Podolińskiego i teraz za Zielińskiego nie łapie się do 18?
Albo ma zawyżone ego albo nie po drodze z trenerem/trenerami
Kapustka potrafił, Wdowiak potrafi, Szewczyk się nie przebił i strzela focha jak niegdyś Okińczyc czy jak mu tam było. Ja rozumiem, że w klubie rządzi Tabisz, więc generalnie wszyscy są traktowani jak szmaty i na pomoc nie ma co liczyć, ale niech nie sądzi, że w innym klubie na poziomie Ekstraklasy będzie pod tym względem lepiej. Choć na razie to raczej II liga go czeka.
...aby się w klubie przebić, trzeba mieć cwanego menagera, a Szewczyk takiego nie miał (pisałem już o tym)
PS
Gdyby ktoś miał wątpliwości patrz CezaryK.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ...aby się w klubie przebić, trzeba mieć
> cwanego menagera, a Szewczyk takiego nie miał
> (pisałem już o tym)
> PS
> Gdyby ktoś miał wątpliwości patrz CezaryK.
Ani grą nie zachwyca, ani nawet managera nie umie sobie dobrać.... Niech idzie....
Chłopak talent ma, jest młody... Mam nadzieję, że na Mazurach przemyśli sprawę, rozwinie się i wróci do nas jako lepszy piłkarz.
Krzysiek mimo, że nie raz grał na pół gwizdka w III lidze bez problemu został królem strzelców. Wdowiak jakoś dużo częściej jest z pierwszym składem a nie wydaje mi się, że jest dużo lepszy od Szewczyka.
Pasiak04 Napisał(a):
> Krzysiek mimo, że nie raz grał na pół gwizdka
> w III lidze bez problemu został królem
> strzelców. Wdowiak jakoś dużo częściej jest z
> pierwszym składem a nie wydaje mi się, że jest
> dużo lepszy od Szewczyka.
Są podobnej klasy wg mnie
Moim zdaniem błąd, że już. Tydzień później by Stomilu nie zbawiło.
A dlaczego tydzień później?. Otóż z trzech strzelonych w meczach 1. drużyny goli - dwa Krzysiek zdobył w meczach z Ruchem. Można było mu na koniec dać te pół godziny - może by ustrzelił trzecią.
Powodzenia Szewa.
mcz_ Napisał(a):
> Pasiak04 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Krzysiek mimo, że nie raz grał na pół
> gwizdka
> > w III lidze bez problemu został królem
> > strzelców. Wdowiak jakoś dużo częściej jest
> z
> > pierwszym składem a nie wydaje mi się, że
> jest
> > dużo lepszy od Szewczyka.
>
>
> Są podobnej klasy wg mnie
Racja są podobnej klasy więc czemu Wdowiak dostał o wiele więcej szans gry w Ekstraklasie ?
Do Pasiak04
Proste bo jest wychowankiem a według mnie tacy powinni mieć pierwszeństwo,przy równym poziomie.
Ale Szewa wszystkiego najlepszego tobie i obym jak najszybciej oglądał cię w ekstraklasie lub w dobrej
zagranicznej lidze.
Wdowiak dostał więcej szans bo na jego pozycji mamy większe braki. Za kogo Szewczyk miałby grać, za Rakelsa? Jendriska? Szczepaniaka? Trener jako młodego napadziora w zespole wolał Vestenickiego i z takimi wynikami jak do tej pory, ma pełny kredyt zaufania.
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,2191902,page=116
287 dni później
Krzysztof, ostatni mecz, a Ty ładnie się żegnasz z olsztyńską publicznością. Wiemy, że wracasz do Cracovii, bo trener Zieliński widzi Cię w przygotowaniach do następnego sezonu.
- Wyszło na to, że to mój ostatni mecz w Stomilu Olsztyn, cieszę się, że przed własną publicznością. Cieszę się, że mogłem chociaż strzelić bramkę i w jakiś sposób osłodzić sobie pobyt w Olsztynie. Na pewno nie do końca spełniłem swoje oczekiwania, jeśli chodzi o ten sezon. Cóż, trzeba wyciągać pozytywy, trzy bramki dla Stomilu zdobyłem, ostatnio dużo grałem. Na wszystko mam nadzieję przyjdzie czas i będę zadowolony z pobytu w Olsztynie.
Jak będzie wyglądać Twoja przyszłość? Trener Jacek Zieliński powołał Cię do tej grupy zawodników, którzy jadą do Grodziska przygotowywać się z Cracovią.
- Pojadę, chcę jechać na obóz przygotowawczy i dać z siebie sto procent. Jeśli dostanę szansę w sparingach to trzeba ją wykorzystać. Trzeba grać w Ekstraklasie. Do tego będę dążył. Czy się uda? Zobaczymy. Jeśli się nie uda, to będzie trzeba szukać wypożyczenia. Pierwszym celem jest wyjazd na zgrupowanie i pokazanie się. Wszystko zależy od tego.
Jest jakaś możliwość, że jeśli się nie uda przebić do pierwszego składu Cracovii, czego Ci nie życzę, to wrócisz tutaj?
- Nigdy nie mówię nigdy. Zobaczymy co będzie. Chcę na początek dwa tygodnie urlopu. Trochę odpocząć, bo sezon był długi, ciężki i pełen przeciwności oraz pełen pracy. Będziemy myśleć 20. czerwca, gdzie rozpocznie się okres przygotowawczy z Cracovią. Jeśli się nie uda to będę szukał różnych rozwiązań. Zobaczymy co dalej.
64 dni później
https://twitter.com/janekx89/status/894864910185885696
Napastnik Krzysztof Szewczyk z Cracovii wypożyczony do Puszczy Niepołomice.
I prawidłowo :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)