Redcclise Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No niestety chłopaku, może powtórzę to co
> kiedyś napisałem w innym temacie. Ty nie
> potrafisz grać w piłkę, a już na pewno nie
> tak, żebyśmy z Tobą w skladzie walczyli o
> ekstraklasę. Ława czeka i to mam nadzieję na
> długo.
I już piekiełko naszego forum...
Nie ma Wasyluka to trzeba kogoś znaleść?
Dąbrowski ma 20 lat i kilka DOBRYCH wystepów.
Bedziesz go po 1ym słabym skreslał?
A może sam za Szeligę na defensywnym wyjdziesz w sobotę....
-
-
Damian Dąbrowski - witamy w Cracovii!
Nie na każdego napieprzam. Jeśli Pilarz zAWalił bramkę to o tym piszę, jeśli Szeliga zagrał super mecz z ŁKSem to o tym piszę, jeśli Dąbrowski zagrał beznadziejnie z Tychami to też o tym piszę, jeśli Bernhardt zagrał świetnie z Okocimskim to tak samo. Nie chodzi tu o napieprzanie na zAWodników tylko obiektywnie staram się patrzeć na ich grę.
Widzę jaki postęp jest w naszej grze, na WS też nie mówię źle, czy to podstawnie czy bezpodstawnie bo jestem zdania że żaden trener nie wywindował by nas w to miejsce na którym jesteśmy. Nie wiem więc co masz na myśli pisząc o piekiełku.
To nie jest pierwszy słaby występ Dąbrowskiego a na defensywnym chciałbym żeby od poczatku zagrał Budziński.
kto? Budzik?
Budzik błądzi gdzieś myślami tylko jeszcze nie wiadomo gdzie.Jego forma jest żenująca na tą chwilę.Ociężały niemiłosiernie i wygląda tak jakby miał siły na 15 minut.Budzikowi potrzebny psycholog,ale nie Stawowy jako psycholog tylko z prawdziwego zdarzenia psycholog,bo Budzińskiego problem tkwi ewidentnie w głowie.
Jeden słabszy mecz zresztą całej drużyny, to nie powód żeby jeździć po chłopaku bo do tej pory grał całkiem przyzwoicie.
Otóż to!Jak to było siorbanie i mlaskanie na temat jego gry,a teraz rynsztok!Słabo zagrał i to bardzo,ale to naprawdę dobry chłopak z dobrym odbiorem i dobrym przeglądem.Będą z niego ludzie.
jest mlody, whania formy sa czyms normalnym
No to teraz zobaczycie, jak nam idzie bez tego chłopaka.
Bez przesady.
Chyba brakuje mu pewności siebie, którą na tej pozycji powinien mieć. Ale to jest moim zdaniem rola trenera, żeby uaktywniać w chłopakach naturę wojowników.
112 dni później
PROFESOR DĄBROWSKI na boisko !!
Widziałeś może sparing z Garbarnią w wykonaniu "profesora"?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> PROFESOR DĄBROWSKI na boisko !!
wybrany w demokratycznych wyborach kapitan musi grać :(
113 dni później
Damian zostaje, świetna wiadomość biorąc pod uwagę to, że oprócz niego na tej pozycji grać ma Szeliga. Myślę, że zarówno na Dąbrowskim jak i Zejdlerze zarobimy w przyszłości.
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/damian_dabrowski_zostaje_w_cracovii][Cracovia.pl][/url]
Bardzo dobrze że zostaje, dużo lepszy od Szeligi
43 dni później
Dziś 16 min i żółta kartka w wygranym 3:1 meczu eMME U-21 przeciw Turcji.
Wszedł w 74 minucie w momencie, kiedy wynik był już ustalony, żeby dać odetchnąć podstawowym graczom (Pawłowski, Teodorczyk, Wszołek etc.). Szkoda, że grał tak krótko, ale to wyraźnie pokazuje, że jego pozycja w kadrze nie jest taka, jak wspomnianych - bo tę pozycję buduje się grą w lidze.
mial jedno fajne podanie do Milika, i tam troche potruchtal, jak na moj gust dosc pasywnie.
w Turcji bedzie goraco :) mielismy przedsmak pod koniec.
notabene lekko nie fair ze ten Turek ktory zlapa naszego za szyje , za co nasz mu sprzedal liscia tez nie wylecial... hhehe
mialem okazje byc na paru meczach Turcji na euro i przyznam ze nie znam bardziej fanatycznych kibicow :)
10 dni później
super mecz, jeżeli w każdym meczu będzie grał z taką motywacją i zaangażowaniem, będziemy mieli z niego pociechę:)
Mam nadzieje ze tym meczem pokazal Slawkowi i Stawowemu kto powinien grac na tej pozycji!!
Brawo bo w destrukcji wczoraj super!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)