Tak mnie myśl najszła, czy on się nie uważa w tej chwili za zbyt wielką "gwiazdę". Najpierw w meczu ligowym opie....ał jak burą sukę Jendriska a w czwartek na zagranie Jaroszyńskiego oprócz tego, że się wydzierał jak zwykle to stukał się w czoło do niego. Co to miało oznaczać?
-
-
Damian Dąbrowski - witamy w Cracovii!
Też to zauważyłem ale może wg zasady "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" rośnie nam nowy kapitan?!
Bo na boisku czasami trzeba właśnie krzyknąć a jak do tej pory to u nas nie kto tego zrobić -pytanie jak na to reagują koledzy?
Czy on zostaje po treningach potrenować strzały???? Bo wkoncu nie wytrzymam nerwowo i wbiegne kiedyś na boisko aby mu wykrzyczeć prosto w twarz aby wiecej nie uderzał jak nie umie . Takie samo marnowanie posiadania piłki jak i wykopy Pilarza na auty. Tu chyba trzeba apelować do Zielinskiego aby mu zakazał tych baboli.
Po prostu nie powinien strzelać z daleka.
Na obronę Dąbrowskiego powiem, że akurat byłem w szoku, bo widziałem jak trafił w bramkę chyba pierwszy raz - dobry strzał i róg. Mecz oglądałem nieuważnie więc później pewnie tradycyjnie strzelał standardowo: mocno, bo siłę strzału ma, ale cel w kosmos. Niech strzela, ale niech się do tego przyłoży, lepiej lżej, ale celniej. Krzyczeć można na kolegów, ale bez przesady, bo takie gestykulacje psują atmosfere w grupie wg mnie.
[quote=Camron]
Mecz oglądałem nieuważnie więc później pewnie tradycyjnie strzelał standardowo
[/quote]
Czyli jakbyś później oglądał uważnie, to by strzelał dobrze? :D
Nie wiem. On zawsze strzela dobrze tylko bardzo niecelnie albo przedabrza. Z Zagłębiem wydawało mi się, że było lepiej. :)
jeden bardzo ładny i groźny strzał, to daje całe 2 w tym sezonie.. taaaak
Jak można strzelić dobrze a niecelnie????
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak można strzelić dobrze a niecelnie????
Ja rozumiem, że można strzelić, no może nie dobrze, ale przyzwoicie, tylko niecelnie. Przyjąłbym za taki strzał, który ma odpowiednią siłę, tor lotu piłki jest prawidłowy, ale mija o około metr bramkę. Problem jednak taki, że strzeały Damiana zazwyczaj, może i są mocne, ale tor lotu jest w kosmos, a bramkę mijają o metrów 5 do 20 (zdarza się, że wychodzą na aut) Damian ma obecnie ze strzału tylko siłę. Musiałby sporo indywidualnie popracować nad techniką strzału.
Pytanie jaki strzał mają pozostali, skoro trener jego wyznacza do bombardowania.
moze tez byc tak ze na treningach siada wszystko i rozrywa siaty a na meczach nie idzie :)
widząc jaki ma rozrzut to nie wierzę, że na treningach wszystko wchodzi
tak jak Dudzic był w życiowej formie a w meczach się kopał po czole, co w sumie wcale nie jest sprzeczne ;)
lubię Damiana :) ale konkluzja dla mnie prosta, albo wcale strzałów nie trenuje albo po prostu nie umie i nie będzie umiał
Potrzeba Ćmikiewicza, żeby mu ułożył stopę:)
Edit: Posta pisałem niezależnie od Diabła:)
6 dni później
Mózg drużyny w dzisiejszym meczu - (WIKTORIA)
Najlepszy dzisiaj na boisku.
Szara eminencja środka!!! ;)
Dziekuję że posłuchałeś mnie aby nie uderzać , trzymaj tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Świetny mecz !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)