Rooook!!!
-
-
[WIKTORIA] [PP] Zawisza-CRACOVIA 11 sierpnia
jest kurwa!! 2-0!!
juuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuu! fantastyczna brama, brawo Rok!!
BRAWO! :)
redaktorku z orange Straus jest Słoweńcem a nie Słowakiem!
Walczymy do końca !
ja chyba śnie, nie wierze w to co widzę:)
Bardzo dobry mecz Żytki, Marciniaka, Stebleckiego, Boljevicja i Żołędzia.
I powiedzcie mi gdzie ten wielki Zawisza z meczu z Sandecją?
NO QRWA nie wierze :D
Brawo Pasy!!! Pewna wygrana!! Czekamy na mecze ligowe z zupełnie innym nastawieniem
.
w końcu mozna czekać na ligę z nadzieją, że na prawdę jakoś to będzie wyglądało, prawo PASY !
Pisałem wam przed meczem jak widzialem sklad ze wygramy !!NIe podpalajmy sie bo to co zrobil Szatalow to kibice powinni go gonic po stadionie :D 92 rocznik na obronie Make daje pomocnika i 1 mecz w lidze hahahaha dal odpoczac komu mogl a 3 z podstawy wpuscil w 65 min i dobrze ze dostali ale czekajmy na lige
Go Cha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bardzo dobry mecz Żytki, Marciniaka,
> Stebleckiego, Boljevicja i Żołędzia.
Ja bym tu nikogo nie wyróżniał praktycznie, bo cała drużyna grała fajne zawody, ale oczywiście znajdą się "trybiki" które pracowały dziś gorzej, np. Danielewicz wydaje mi się, że nie zagrał całkowicie tego, co chciał.
No i w końcu dobry początek sezonu. W KOŃCU. Z taką grą awans z 1 miejsca jak nic, ale trzeba nastawić się na taką rzeźnię, bo przecież np. Okocimski technicznej piłki nie zagra.
Jak dobrze, że mam juz bilet na mecz z Okocimskim! Świeczki w oczach radość w sercu!
Cracovia grająca podaniami, ładne akcje. Gdzieś mam to czy nazywają to tiki taka czy coś w tym stylu. Już zapomniałem, że pasy mogą ładnie grać:) 17 min. dwa fajne podania, rozmontowana obrona przeciwnikia i akcję wykańcza Dudzic. Gdyby rok temu ktos mi to powiedział to bym pomyślał to ukryta kamera. Brawo Panowie.
Pierwsza akcja bramkowa: Steblecki-Boljevic-Dudzic
Druga: Marciniak-Strauss
Nie zapominajcie że mamy jeszcze Zejdlera, Suvorova, Bernharda - Będzie sie działo, oj bedzie :)
Marciniak swietny nie ma co załować Suarta.Seba klasa,samo utrzymywanie sie przy piłce,gra po ziemii a nie na oslep i do przodu.Jest super ciesze sie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)