Ile jeszcze?! Już wolę Sandomierskiego.
-
-
Krzysztof Pilarz - Witamy w Pasach !!!
Mam nadzieje że siądziesz na ławce.
Siadaj gosciu na lawce bo tego juz za wiele
Zlitujcie się. To wciąż jeden z najlepszych bramkarzy tej ligi. Ratował nas niezliczone ilości razy.
Jak był w formie. Teraz nie jest. Przed bramką na 2:0 miał 2 równie złe wykopy.
Jakoś nie pamiętam jego wybronionych meczy tak jak to robił Kaczmarek czy Cabaj
Sandomierski do pierwszego składu!!!
Ja pierdole wyjdziesz kurwa kiedyś z tej jebanej linii??
Na ławę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zlitujcie się. To wciąż jeden z najlepszych
> bramkarzy tej ligi. Ratował nas niezliczone
> ilości razy.
Kiedy nam cos wybronił?
Raczej nie ma co liczyć na to, że go Zieliński posadzi na ławie.
pawlus17 Napisał(a):
> Vesten Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Zlitujcie się. To wciąż jeden z najlepszych
> > bramkarzy tej ligi. Ratował nas niezliczone
> > ilości razy.
>
>
> Kiedy nam cos wybronił?
2 sezony temu! ;)
Krzysiek zawsze był przyspawany do linii bramkowej, ale to co się dzieje od 3meczy, to jest kryminał. Właściwie można na jego konto zaliczyć chyba ze 4-5bramek na 8straconych. Czas dać szansę Sanodmierskiemu.
Matthias89 Napisał(a):
> Krzysiek zawsze był przyspawany do linii
> bramkowej, ale to co się dzieje od 3meczy, to
> jest kryminał. Właściwie można na jego konto
> zaliczyć chyba ze 4-5bramek na 8straconych. Czas
> dać szansę Sanodmierskiemu.
Jaki trener bramkarzy taki i bramkarz.... nie mam pojęcia dlaczego nie reaguje na fatalną dyspozycje Pilarza! Od kilku spotkań nie broni nic...
To wpływa także na "psyche" obrońców:D
Czas dać szansę Sandomierskiemu.Na pewno nic nie stracimy,a jedynie można zyskać.
Ławka Panie Krzysztofie, Pana czas już minął.
Daleko jestem od stwierdzenia, że przegrał nam dzisiaj mecz.. przegrała cała drużyna z człapiącym Sretenem i Covilo (co się z nimi dzieje!?) na czele..
ale ja nie o tym - jak to jest że bramkarz zespołu ekstraklasy nie wychodzi w ogóle na przedpole? To nie ten mecz, nie ten sezon, ale od początku gry w Cracovii Pilarz przyspawany jest do linii i choćby centra leciała na 5 metrze jedynie patrzy się na piłkę.. ktoś wcześniej pisał, że kilka razy ratował nam tyłek.. zgadza się, ale też ile razy nas pogrążał słabymi interwencjami, głupimi błędami (vide dzisiejszy wykop przy bramce na 2:0) albo w ogóle brakiem interwencji (wspomniane czekanie na linii).. tak jak wcześniej miał więcej szczęścia, a może też momentami graliśmy ze słabszymi przeciwnikami tak teraz wychodzi co wychodzi..
pasowałoby dać szansę Sandomierskiemu.. jego akurat kojarzę jako gościa który nie boi się wyjść i wyczyścić przedpole.. do stracenia dużo nie mamy..
Wzrost panowie, wzrost. Mega skoczny nie jest więc brak centymetrów trzyma go na linii...
A co trzyma go w Cracovii?
Rock Napisał(a):
> A co trzyma go w Cracovii?
kontrakt
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)