Zajebisty mecz na Anfield
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
chcialem wyrazić jak bardzo sie ciesze :) jedyny raz gdy bylem za tą szmatą to jak grali ze szmatami z rejmonta i co? oczywiscie dali im dupy i ich szmaty zruchały.
tymczasem kazdy kto zrucha barcwelone jest moim przyjacielem. oczywiscie ze nienawidze milanu zepsuli mi kiedys cudowny sezon w LM gdy przegralismy po karnych a pozatym to kupczyki ktorych nigdy nie zrzucili z ligi. zrobili to tylko nam by w koncu mogli zdobyc jakiegos majstra. oczywiscie to juz sie przez wiele lat nie powtorzy ale było.
Milan dziękuje !
a tymczasem dopiero wrocilem do domu patrze patałachy ze stamford przegrywają 1-0 ciesze sie bo obejrze sobie dogrywke a moze nawet karne a tu ten karzeł hazard musial strzelic w 90tej
Ajax walczy ze Steaua o awans w karnych...tutaj link http://cricfree.tv/update/ch5.php
i po Ajaxie :( 4-2
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chcialem wyrazić jak bardzo sie ciesze :) jedyny
> raz gdy bylem za tą szmatą to jak grali ze
> szmatami z rejmonta i co? oczywiscie dali im dupy
> i ich szmaty zruchały.
Interowi z Milanem raczej nie po drodze. WTF?
a barcwelona wczoraj dostała jeszcze jednego pstryczka w nos i w nexgen (liga mistrzów młodzików) ich szkoleniem można sobie tyłek podetrzeć bo zostały paniusie wyeliminowane przez młodzików Chelsea. [url]http://www.chelsealive.pl/n-31775-nextgen-chelsea-pokonuje-barcelone.php[/url]
chodzilo mi o barcwelone. wiem mozna sie pomylic z tymi szmatami
Dobry mecz w Rotterdamie gdzie ambitny i walczacy Feyenoord pokonuje farmerow z PSV 2:1 (0:1). Zapowiada sie walka na noze o mistrzostwo Holandi.
Pojawiały sie niejednokrotnie wypowiedzi, że Cracovia gra jak Barca. Niestety w tym meczu to Barca zagrała jak Cracovia.
CITY!!!
City przejechało się po Chelsea, gdyby nie Cech, to mogłoby być z 5-1 (licząc karnego Lamparda).
szkoda tylko ze Lampi nie strzelił. reszty spedalonych karłów szkoda komentować. pilkarz musi miec wzrost, ciało i nie ma co tu duzo gadac. lessi to ciota
Santo kiedyś lubiłem Cię za nonkonformizm ale ostatnio się nie da tego czytać. Idź lepiej spać pod swoją kołderką :)
Ten wynik nie jest dziwny, to już bardziej dziwne, że Bełchatów nie wygrał z gieteesem. Kto stawiał na smerfy w pojedynku z City ten ignorant.
sam wynik moze nie ale gra karzełków rodzi pytania. nieumiejętności techniczne BRAZYLIJCZYKÓW tymbardziej
Bale > Messi
halo halo sreal ogrywa to katalońskie coś i nikt się nie cieszy? ja jestem wniebowzięty póki co.
Ja się cieszę :-)
ogladac tak bezradna cwelone to miód na moje serce w najczystszej postaci. nawet rzucanie sie pod nogi karzełków mnie tak nie wkurza jak niegdyś tylko wzbudza potterowy uśmiech politowania :)
Karzełki jakieś zdenerwowane są :-)
hahahaha milion podan cwelony < jedno realu :D hahahahahahaha
piękny wynik dla Realu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
garbus, Niewidoczni (2), Goście (1)