Zajebisty mecz na Anfield
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
chcialem wyrazić jak bardzo sie ciesze :) jedyny raz gdy bylem za tą szmatą to jak grali ze szmatami z rejmonta i co? oczywiscie dali im dupy i ich szmaty zruchały.
tymczasem kazdy kto zrucha barcwelone jest moim przyjacielem. oczywiscie ze nienawidze milanu zepsuli mi kiedys cudowny sezon w LM gdy przegralismy po karnych a pozatym to kupczyki ktorych nigdy nie zrzucili z ligi. zrobili to tylko nam by w koncu mogli zdobyc jakiegos majstra. oczywiscie to juz sie przez wiele lat nie powtorzy ale było.
Milan dziękuje !
a tymczasem dopiero wrocilem do domu patrze patałachy ze stamford przegrywają 1-0 ciesze sie bo obejrze sobie dogrywke a moze nawet karne a tu ten karzeł hazard musial strzelic w 90tej
Ajax walczy ze Steaua o awans w karnych...tutaj link http://cricfree.tv/update/ch5.php
i po Ajaxie :( 4-2
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chcialem wyrazić jak bardzo sie ciesze :) jedyny
> raz gdy bylem za tą szmatą to jak grali ze
> szmatami z rejmonta i co? oczywiscie dali im dupy
> i ich szmaty zruchały.
Interowi z Milanem raczej nie po drodze. WTF?
a barcwelona wczoraj dostała jeszcze jednego pstryczka w nos i w nexgen (liga mistrzów młodzików) ich szkoleniem można sobie tyłek podetrzeć bo zostały paniusie wyeliminowane przez młodzików Chelsea. [url]http://www.chelsealive.pl/n-31775-nextgen-chelsea-pokonuje-barcelone.php[/url]
chodzilo mi o barcwelone. wiem mozna sie pomylic z tymi szmatami
Dobry mecz w Rotterdamie gdzie ambitny i walczacy Feyenoord pokonuje farmerow z PSV 2:1 (0:1). Zapowiada sie walka na noze o mistrzostwo Holandi.
Pojawiały sie niejednokrotnie wypowiedzi, że Cracovia gra jak Barca. Niestety w tym meczu to Barca zagrała jak Cracovia.
CITY!!!
City przejechało się po Chelsea, gdyby nie Cech, to mogłoby być z 5-1 (licząc karnego Lamparda).
szkoda tylko ze Lampi nie strzelił. reszty spedalonych karłów szkoda komentować. pilkarz musi miec wzrost, ciało i nie ma co tu duzo gadac. lessi to ciota
Santo kiedyś lubiłem Cię za nonkonformizm ale ostatnio się nie da tego czytać. Idź lepiej spać pod swoją kołderką :)
Ten wynik nie jest dziwny, to już bardziej dziwne, że Bełchatów nie wygrał z gieteesem. Kto stawiał na smerfy w pojedynku z City ten ignorant.
sam wynik moze nie ale gra karzełków rodzi pytania. nieumiejętności techniczne BRAZYLIJCZYKÓW tymbardziej
Bale > Messi
halo halo sreal ogrywa to katalońskie coś i nikt się nie cieszy? ja jestem wniebowzięty póki co.
Ja się cieszę :-)
ogladac tak bezradna cwelone to miód na moje serce w najczystszej postaci. nawet rzucanie sie pod nogi karzełków mnie tak nie wkurza jak niegdyś tylko wzbudza potterowy uśmiech politowania :)
Karzełki jakieś zdenerwowane są :-)
hahahaha milion podan cwelony < jedno realu :D hahahahahahaha
piękny wynik dla Realu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)