Bravo Milan!!! :)
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Forza Milan! :)
Bardzo dobrze, że Milan wygrał, rewanż będzie wybitny, Barca będzie cisnąć. Ale chyba nadszedł czas na jakąś odmianę, dlatego ucieszę się z awansu Milanu.
Gimbusy w Polsce mają dziś żałobę. Towarzyszka Barcelona dokonała żywota w LM w sezonie 2012/2013
gimbusy w Polsce mają dziś radochę, bo Barcelonie powinęła się noga ;)
tradycyjnie jak Barcelonę sędziowie ruchają jak chcą, to jest wszystko ok, a jak sędzia odgwiżdże jakiś nieznaczący faul w środku pola dla Barcy, to wyzwiska od aktorów, 4-3-3-3 itp.
PS. meczu nie oglądałem.
Barcelonę sędziowie ruchają?
[url=https://www.youtube.com/watch?v=2k3wfgh7I4I]www.youtube.com/watch?v=2k3wfgh7I4I[/url]
Zapata prędzej dostał piłką w twarz niż w rękę, a nawet jeśli dostałby w rękę, to w myśl przepisów nie byłoby to przewinienie.
I chyba można już powoli ogłaszać powrót WIELKIEGO MILANU!
Brawo Milan:)
bukmacherzy to frajerzy!
przecież Barca zagrała tak, żeby "nabić" kasę w bukmacherce przed rewanżem!
Tia, jasssne. Rok temu z Chelsea też nabijali kasę u buków? :D
Barca grała dziś tak jak przez całą rundę jesienną Cracovia :) Czyli jednostajnie, bez elementu zaskoczenia, mało ruchu zawodników, mało prostopadłych podań, mało sytuacji. Mam nadzieję że nasza tiki-taka będzie wiosną wyglądać lepiej bo wczoraj świetnie było pokazane to co my wiemy oglądając Cracovię grającą tiki-takę ;)
A co do samego meczu to słaby, pierwsza bramka nie powinna być uznana i niech nikt nie pisze że to było przypadkowe. To jest właśnie to co mnie denerwuje u komentatorów i kibiców "przypadkowa ręka, więc nie powinno być karnego". Rozumiem przypadkową rękę gdy jest ona przy ciele, wtedy ok, ale jeśli zawodnik ma ją wystawioną w bok czy do góry i niech nawet stoi tyłem do rywala a piłka trafi go w rękę to nie ma czegoś takiego jak "on nie chciał", "to był przypadek", w takiej sytuacji ewidentnie zmienił tor lotu piłki, która mogłaby przelecieć dalej do kolegi z drużyny, albo cokolwiek innego mogłoby się wydarzyć, i należy się karny, wolny.
Wczoraj Milan był lepszy i wygrał zasłużenie, a w rewanżu zobaczymy co będzie :)
Nie kibicuje Barcy ale porównując ich do Cracovii to jednak konkretnie ich obrażasz :)) Oni nie daliby rady oglądać tego co my musimy :)
Jakiś czas temu pisałem że Barcelona nie dałaby sobie rady w lidze włoskiej. Wczoraj zobaczyliśmy dlaczego. Zjedliby ich tam taktyką i cwaniactwem. Wilka Barcelona walczyłaby o puchary ale o mistrzostwie raczej mogliby zapomnieć.
Busquets w swoim stylu co jakiś czas chamsko faulował, typa powinni częściej ścigać kartkami.
żelazną taktyką w obronie jak najbardziej można zatrzymać grającą drużynę w stylu Barcelońskim.
Matthias89 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co do samego meczu to słaby, pierwsza bramka
> nie powinna być uznana i niech nikt nie pisze że
> to było przypadkowe. To jest właśnie to co mnie
> denerwuje u komentatorów i kibiców "przypadkowa
> ręka, więc nie powinno być karnego". Rozumiem
> przypadkową rękę gdy jest ona przy ciele, wtedy
> ok, ale jeśli zawodnik ma ją wystawioną w bok
> czy do góry i niech nawet stoi tyłem do rywala a
> piłka trafi go w rękę to nie ma czegoś takiego
> jak "on nie chciał", "to był przypadek", w
> takiej sytuacji ewidentnie zmienił tor lotu
> piłki, która mogłaby przelecieć dalej do
> kolegi z drużyny, albo cokolwiek innego mogłoby
> się wydarzyć, i należy się karny, wolny.
Poczytaj przepisy gry w piłkę nożną (strona 110): [url=http://www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/lotg_en_55753.pdf]www.fifa.com[/url]
Ewidentna ręka przy pierwszym golu, ale to ma średnie znaczenie, bo Barcelona zagrała fatalny mecz i przegrała zasłużenie. Drugi gol mistrzowski. Liczę na Milan, bo może ożywić (razem z BVB, choć za nimi nie przepadam z powodu psa w składzie) tę edycję LM.
kocham milan
Brawo Milan!
pierwsza bramka prawidłowa...o to dowód...http://babol.pl/kat,1025465,title,Wielka-afera-w-Lidze-Mistrzow,wid,15353931,wiadomosc.html
jeden z najsłabszych meczów Barcy jakie widziałem...rewanż bedzie ciekawy...
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> kocham milan
a mruczałeś jakiś czas temu, ze milan to nie przeciwnik dla barcy.
Ps. Brawa dla milanu
ps2.czekamy na rewanż
Kibic Juventusu "kocha Milan"? :D
PS. Ja oczywiście się cieszę, ale mnie usprawiedliwia to, że z włoskich klubów do Milanu jako jedynego z czołówki czuję sympatię.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)