SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak miał oddać jak ma 150 centymetrów wzrostu i
> nie było przy nim xaviego i iniesty bez których
> nawet nie idzie dupczyć?
>
> Hazard bardzo dobrze zrobił, właściwie nic
> wielkiego ja bym takiego frajera skopał a nie
> wykopywał mu piłkę
Jak ja bym był ojcem tego chłopaka to najebałbym takiemu pseudograjkowi (frajerkowi) jak ty czy hazard.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
A ja jakbym był jego ojcem to bym jemu najebał bo czegoś takiego się nie robi. A Hazard zachował się źle tylko z tego powodu, że jako piłkarz powinien dawać przykład gry fair play ale kolesiowi należał się solidny kop.
Ale przecież go nie kopnął, tylko wykopywał piłkę.
Rzeczywiście "afera" godna tabloidu, jak to przytomnie ktoś wcześniej zauważył.
Nie rozumiem tu niektórych. Hazard, który WYBIJA PIŁKĘ spod brzucha jakiegoś chłopaka jest bandytą, chamem i w ogóle powinien dostać bana do końca sezonu. Prawda jest taka, że wszyscy go jebią, bo gra w Chelsea za którą większość nie przepada. Gdyby to zrobiła gwiazdka Barcelony to każdy by obwiniał chłopaczka. Oczywiście nie popieram takich zachowań, bo tacy piłkarze jak on powinni świecić przykładem, a nie odwrotnie, ale też nie przesadzajmy. Jak Messi pluł na przeciwników to nie było tematu. Wyluzujcie.
SROKI !!! :)
piekny meczyk w Newcastle :)
w 94min obronca obronil klejnotami strzal na 3-3 chuechue
vive la France!
kudlatykudikudicini Napisał(a):
> vive la France!
lub ja Darek krzyczy "Alelebleeee"
Ten Francuski Newcastle jeszcze zawojuje lige.Tak na marginesie kibicuje im od czasu mojego idola Alana Shearer-a.
dziękuję, o tak Sroki pokazały charakter ( może 4 raz w tym sezonie ) ale Santo Wam powie, że dla jego Chelsea już jest po sezonie ( wg.mnie mogą być wicemistrzem choć 5-6 miejsce też realne ).
Debiut M.Sissoko u siebie - niezapomniany.
Jak się chłopaki zgrają i latem połowa nie odejdzie to nowy sezon będzie znowu ciekawy. W tym trzeba się utrzymać ( wyrównana stawka )
Wazne punkty WHU w walce o utrzymanie.Szkoda tych tylu porazek boapetyty rosly na poczatku sezonu ale niestety brutalnie sprowadzila PL do mysleia o utrzymaniu a nie o walce o pierwsza 8emke.
dla mnie jest po sezonie wiec ta porazka po mnie spłynełą. mało tego, bardzo dobrze mi się oglądało Sroki, wróże wiele fajnych chwil jeszcze tej drużynce. są jeszcze chyba w LE? warto by bylo nie odpuscic tego pucharu
p.s smieszny sreal przegral chociaz nie bylo strzalu na ich bramke :D
Chelsea ma jeszcze okazje zablysnac w LE, licze na spotkanie z Ajaxem w nastepnej rundzie, o ile londynscy kelnerzy uporaja sie w Pradze, chcialbym na zywo ogladnac ten meczyk i zobaczyc np Terrego. No i niby ten Torres.
Jutro z mlodym od rana bedziemy spiewac
Wij zijn joden motherfuckers JZS ;)
Ciekawy mecz się w Leverkusen zrobił.
ciekawie to bylo na siti. de sreds nieźle wyglądają od kiedy regularnie Suarez gra ze Studgem
Ciekawy mecz w Manchesterze gdzie Liverpol zremisowal 2-2 z City.
Piekne bramki w tym meczu Gerrarda,Sturridge-a i Aguero po bledzie Reiny
Mecz mogl sie podobac i zaczynam byc zwolennikiem Rodgersa ktory robi naprawde dobra robote.
Bramka Gerrarda - palce lizać! Naprawdę miło jest zobaczyć tego wirtuoza piłki nożnej znowu w formie.
SaNtO Napisał(a):
> dla mnie jest po sezonie wiec ta porazka po mnie
> spłynełą.
Już? Przecież tak przed sezonem otwarcie pisałeś, że czelsi jest jakaś tam, mocna czy coś...
Szybko, ledwo się luty zaczął ;)
Gerrard the Legend!
Podanie Lewandowskiego miodzio! ogólnie dwa zajebiste mecze!
Marsylia gra znowu kichę :(
City z Liverpoolem bardzo fajny mecz .. przyjemnie się to oglądało . Kto dziś oglądał Bayern z BVB na pewno nie mógł czuć się zawiedziony .. coraz bardziej przekonuje się do Bundesligi . A podanie Lewandowskiego przy pierwszym golu , to klasa światowa .. cudeńko :)
chyba Bayer nie Bayern.
Bayern to już dAWno zdobył mistrzostwo Niemiec.
A Balotelli sie spłaca :)
i cieszy to fana Kupczentusu :D?
Milan nie jest zagrożeniem więc cieszy :)
Borussie ładnie się oglądało, Lewandowski klasa światowa. Milik wszedł i chyba w ogóle nie powąchał piłki. Cieszy natomiast że w pewnym momencie na boisku było 5 reprezentantów, z czego 4 zagrało na prawdę bardzo dobrze:)
tak tak .. o to mi chodziło :) ale zawsze mam z tym problem i pisze nie tak jak potrzeba ;)
8 dni później
Celtic, pomimo, że zagrał świetny mecz przegrał 0:3. Juventus miał 3 okazje :(
Juventus jako pierwszy wywalczył awans. Coś czuje, że LM w tym sezonie zostanie w rodzinie :)
btw takie cuś znalazłem :D
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/529864_478029955588751_1217303888_n.jpg[/img]
Mecz w Doniecku nudny, ale obydwie brameczki Szachtara eleganckie.
gentlemen Napisał(a):
> Mecz w Doniecku nudny, ale obydwie brameczki
> Szachtara eleganckie.
nudny? nie bądź smieszny. zajebisty mecz!
Chciałbym częściej takie nudne mecze oglądać
i ja tez chce :) Szachtar ma niezly sklad - w rewanzu nie bedzie miala lekko Borussia.
Najbardziej mnie wku&?%al Ulatowski- ale to juz norma. Najwiekszy teoretyk trenerski w Polsce psia mac.
izbik Napisał(a):
> i ja tez chce :) Szachtar ma niezly sklad - w
> rewanzu nie bedzie miala lekko Borussia.
> Najbardziej mnie wku&?%al Ulatowski- ale to juz
> norma. Najwiekszy teoretyk trenerski w Polsce psia
> mac.
jak nie urok to sraczka. ucieszyłem się, że nie ma Szpakowskiego a tu Ulatowski...
Serio tak Wam się podobało? Nie wiem, może się dziadzieję, ale po tej fazie rozgrywek spodziewałem się więcej - w przerwach między golami. Ligowych potyczek Szachtaru nie śledzę, Borussię oglądałem ostatni raz w meczu z Bayerem i odnosząc się do tamtego meczu naprawdę ostrzyłem sobie zęby na dzisiaj. Nie wiem, mi tam ciężko było utrzymać koncentrację.
Mecz Borussi słaby. W telewizorze miałem włączony właśnie ten mecz, a w komputerze Real - MU i jednak częściej patrzyłem w stronę komputera bo w telewizji nic się nie działo poza golami i ze 2 sytuacjami. Zresztą to było oczywiste, że tak będzie i tylko temu, że w tvp pracują debile zawdzięczamy to, że tak słaby mecz szedł w tv. Nawet gdzieś na Łotwie woleli Real z MU tylko u nas musiała iść Borussia bo w końcu tam gra 3 Polaków (ale kompleksy muszą mieć ludzie, którzy wybrali ten mecz).
To nie są kompleksy decydentów z TVP tylko tak im wyszło pewnie z badania opinii. Janusze całego kraju chcą oglądać Borussię, podczas gdy mecz MU - Real ich nie interesuje, bo nie ma tam "polskich akcentów". Jak Polacy nie będą już grać w Dortmundzie to wtedy wszyscy wąsaci fani "polskich piłkarzy" przerzucą się na inną drużynę :)
;) http://img.myepicwall.com/i/2013/02/d0d87337c67a387ab88ceea597f57a68.jpg?1360687150
prawdziwe puchary ruszają dzis :)
Viktoria Pilzno pojechała z Napoli trzy do zera na wyjeździe. Niesamowity jest ten klubik :)
Inna sprawa - rozumiem, że Włosi nie podchodzą z powagą do LE, ale są chyba pewne granice przyzwoitości.
Viktoria to kolejne objawienie - to nie przypadek
Obserwuje ich mecze od poczatku pucharow.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)