Nie widziałem sytuacji więc oprę się na waszym opisie. W Polsce nie raz w takiej sytuacji nie było kartki bo zawodnik gdzieś musi nogę postawić.
Wydaje mi się, że podobna sytuacja była Miliciem w Gliwicach miał coś takiego i chyba nie było kartki co jest słuszne moim zdaniem.
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
19 latek z Jagi strzela 2 gole i będą przynajmniej emocje w 2 połowie 😋
- Edytowany
Trzy gole 😯
Miałem pisać, że Mazurek idealnie pasuje by przywieźć zwycięstwo z ziemi włoskiej do Polski ale hattricka się nie spodziewałem.
Mają większe szanse bo 3 lata temu jak Lech tam prowadził to Fiorentina była ogólnie lepszym zespołem i nie dołowała jak teraz.
Szansa jest.
No to nazwisko Mazurek jutro będzie latać po całej piłkarskiej Polsce. Mecz życia, a ma dopiero 19 lat..
- Edytowany
Sędziowie delikatnie pomagają Fiorentinie. Np. nabity aut, dla Włochów tak, dla naszych nie. Ciężko... i niestety ładnie to rozgrywa Faggioli.
Tak czy owak, brawo. Jagiellonia odjechała poziomem gry całej naszej lidze.
- Edytowany
@niegramotnyj#21907 Dwumecz przegrany w Białymstoku. Zobaczymy na co będzie stać Jagę w niedzielę ale coś czuję że takiego drugiego meczu w kilka dni nie rozegra.....
To prawda, przegrać u siebie 0:3, przy tym co pokazali dzisiaj, to absurd. Ale ja mówię o jakości gry: da się na to patrzeć.
Dobrze grają, ale nierówno, bo pierwszy mecz zagrali słaby, przegrać u siebie 0-3 z przeciętnie grajacą Fiorentiną, coś jest nie tak, nie da się wygrywać grając co drugi mecz dobrze
barcelona jak zawsze w drabince z frajerami :)
[img]https://cdn.przegladsportowy.onet.pl/1/0aBk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy85ZmU2NzJhYTRjZGJjNjRhOTE4NWRjZjkzNmJiYjE0ZS5wbmeRlQLNB1jNA4bCw94AAqEwB6ExBA[/img]
my robimy PSG potem Galatę, Real i w finale Barcelona albo Bodo. Też fajna ścieżka. Ciekawa i ekscytująca.
Santo ty możesz zrobić co najwyżej rączka pod kołderką z logiem smerfow.
tak się zastanawiam gdzie byłby dzisiaj Arsenal gdyby sędziowie zabronili im faulować przy rzutach rożnych?
- Edytowany
Kibicowanie Smurfom w ich Erze musi być dość zbliżone do Cracovii, przynajmniej w proporcji głodu do wyników ;)
Choć na pewno łatwiejsze bo można wszystkie żale w jednym wątku wylać, hehe ;)
Oglądając ten klasyk zasnąłem, obudził mnie alarm na telefonie, bo mierzyłem Miłej czas na jej farbę do włosów, przy czym odruchowo, jak każdy alarm, go wyciszyłem, i potem mnie coś tknęło, że on był nie dla mnie hehe, farba ok, wyszła ;)
A mecz jak mecz.
Mi nasz mecz zupełnie zabił morale, mam +/- wyjebane.
Oczywiście fajnie jakby Gunners dowieźli prowadzenie, bo chyba bym się porzygał jakby to było znowu to nudne City, ale jakby to była Villa, to ok, w końcu coś innego.
A tak zobaczymy, może to być kolejny zjebany sezon, a może też być najlepszy sezon w historii, bo nie wiem kiedy ktoś wygrał wszystko, Mistrza, LM, 2 puchary lokalne, był ktoś taki? nie sądzę.
No ale jak mawia klasyk, we will say what time will tell, he he he
https://youtu.be/njX58y8zG3E?si=to2E86X5rIh4_oSC
czy Joao Pedro trzymany w pół przez półgłówka salibę tak by nie mógł wyskoczyć w górę, uderzony dwoma pięściami w głowę przez bramkarza to faul czy nie?
to co robi arsenal przy rożnych to kuriozum i nie ma nic wspólnego z jakimkolwiek taktycznym mistrzostwem. to po prostu gra faul, na którą jest jakieś dziwne przyzwolenie.
p.s. my co chwilę coś wygrywamy więc nie mamy problemu z głodem trofeów. w zasadzie nie mieszczą się nam już w muzeum.. może coś oddać jak chcesz ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)