Oklejenie autobusu FC Porto...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/451015396-122127836168301158-5264140813486273332-n-jpg-13628361.jpg[/img]
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
Dobra chopoki, jakieś inspiracje na całosezonowy kuponik? Zagraniczne, polska, chcę połączyć spadek albo coś innego gts, a liga tuż tuż więc trzeba to przed weekendem ogarnąć.
Santuś, co tam wykombinowaleś?
Jesli chodzi o polska lige.
Ekstraklasa:
mistrz: cska
spadek: widzew, Radomiak i Lechia
1 liga:
Stalowka pewne utrzymanie
Spadek: Chrobry, Kotwica i Siedlce
Z ekstraklasy jeszcze zastanawiam sie czy Mielec sie utrzyma ale stawiam na spadek Widzewa
ja jeszcze nic nie mam. szedłbym w majstra Chelsea ;) 20 kursik a Enzo może to ułożyć bo młodzi okrzepli, cwelka za 2,50 pewniak i masz kurs 50 za tysiaka :)
Nasz nowy sponsor płaci 80 za nasze mistrzostwo, tak wspominam tylko 😉
ale my nie chcemy utopić kasy. daj coś pewnego
Southgate odchodzi ze stanowiska selekcjonera reprezentacji Anglii.
- Edytowany
Dobry niusik, jak mnie Angole wqrwiają ;)
Kumpel mi pisał ze chciałby tam Kloopa albo Eddiego Howe (teraz Newcastle)
Santuś, właśnie myślałem o smurfach (sts daje 18), nie że pewniak :D ale atrakcyjny pomysł, nawet myślałem o naszych w top-4 (kurs 7,5 chyba) - tak zeby były emocje. No i spadek rzeki za 250, ale tu to grube SF więc pewnie musiałbym puścić pare innych wersji, coby dodać trochę realizmu - kupinik z ich spadkiem to po prostu mus i Pasiakowi nie wypada nie posłać choć jednego ;)
to combo że Chelsea Pasy majster a gts leci :D jakby taki scenariusz był niewystarczająco piękny to dokładasz sobie 80x20x250 to na szybko w głowie 400 tysięcy kurs :P co drugi na forum gra za dyszkę i to ostatni sezon bukmacherów w Polsce :D
[quote]#post1630488 ale my nie chcemy utopić kasy. daj coś pewnego[/quote]
Mistrz dla Pasów jest bardziej prawdopodobny niż mistrz dla Chelsea
Do końca życia będę pamiętał sezon w którym Leicester City cudem uniknęło spadku, a w następnym świętowało mistrza Anglii! Kurs na to zdarzenie wynosił 5000:1 (za pojawienie się potwora z Loch Ness płacono 2500:1, bo w Anglii wszystko można obstawić)
Porównując to do kursu na nasze mistrzostwo w tym sezonie, to jest to pewniak.
To cos malo ten forbet placi, uwzgledniajac jeszcze podatek ile to wyjdzie? Z 70? Jak chcecie moge Wam kurs 100 bez podatku zaoferowac ;)
"talkSPORT: Sarina Wiegman kandydatką na następczynię Garetha Southgate'a na stanowisku selekcjonera reprezentacji Anglii!
Śmiać się czy płakać ze śmiechu, nie wiem sam...
nawodnij się dobrze i popłacz :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/zrzut-ekranu-24-png-99536207.png[/img]
6 dni później
- Edytowany
Malinowe nosy kopiąc się po czołach przegrywają se 0:1 z jakąś łotewską drużyną, w której gra 8 obcokrajowców, w tym 7 spoza UE.
Może w polskiej ekstraklasie trzebaby znieść ten limit graczy spoza UE...
FC Girondins de Bordeaux wkrótce przestanie istnieć.
6-krotny mistrz Francji ogłosił upadłość
▪️Barwy francuskiego klubu reprezentowali w przeszłości m.in: Zinedine Zidane, Aurelien Tchouameni, Marouane Chamakh, Ludovic Obraniak, Grzegorz Krychowiak, Igor Lewczuk, Rafał Strączek
niezła wyliczanka hahaha
Nowe logo na wyjazdowych koszulkach Leeds United
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/image-png-55242776.png[/img]
O co w nim chodzi? Nie wiem
- Edytowany
To jest stare historyczne, lata 70te jeśli dobrze pamiętam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)