tak, gorzka pigułka :)
ale mam wrazenie ze Gunners mimo to rozczarowali bardziej niz zawiódł w koncowce Tottenham ktorego nikt tak wysoko przed sezonem nie widział ;)
liczyłem na efekt Skorzy w Wawie, ale nie wyszło, tytuł frajerów roku zgarnia jednak Ajax ;)
-
-
EUROPEJSKI Futbol [Temat zbiorczy]
[img]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13227089_10153583972543837_4694239400295338258_n.jpg?oh=4403b63b5ad66b0f1c03a54f6d337c86&oe=57E10242[/img]
Claudio Ranieri pakował się na Stamford Bridge?
Mam nadzieję, że dzisiaj wszyscy Kibice Pasów, będą dopingować Pasy z Andaluzji, a nie czerwoną hołotę z Merseyside.
F-C Li-ver-pool, wiel-ki q-tas i chooj!
I Three is a magic number!
Ja tam kibicuję Liverpoolowi. W LM musi grać Villarreal :)
Tylko Liverpool! YNWA!
ja Liverpoolowi tylko poto by utrzeć nosa Astonowi. nacodzień nimi gardzę
edit: Terry z nowym rocznym kontraktem. Legend
[quote=gargamel9998]
Ja tam kibicuję Liverpoolowi. W LM musi grać Villarreal smiling smiley
[/quote]
A to nie jest tak, że Villarreal będzie grać w LM niezależnie od wyniku dzisiejszego finału LE?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja Liverpoolowi tylko poto by utrzeć nosa
> Astonowi. nacodzień nimi gardzę
Aż takie poświęcenie tylko dla mnie? Fiu, fiu
Ale doceniam :)
3lvis Napisał(a):
> > Ja tam kibicuję Liverpoolowi. W LM musi grać
> Villarreal smiling smiley
>
>
>
> A to nie jest tak, że Villarreal będzie grać w
> LM niezależnie od wyniku dzisiejszego finału LE?
Oczywiscie ze bedzie gral. Wygranie Ligi Europejskiej nikomu nie zabiera miejsca zdobytego w lidze... takze jesli by wygrala Sevilla Hiszpania bedzie miala 5 zespolow tak jak to bylow obecnej edycji LM.
To samo dotyczy LFC jesli wygra .Wtedy to Anglicy bedamieli 5 zespolow w LM a nie ze 4 MC straci miejsce...
p.s juz to bylo rozpisane kiedys z potwierdzeniem zeszlorocznej tabeli ligowej Primera Division.
[size=large][color=#FF0000][i]LIVERPOOL F.C.[/i][/color][/size]
(tyle w temacie dzisiejszego meczu)
;)
J&B Napisał(a):
> LIVERPOOL F.C.
>
> (tyle w temacie dzisiejszego meczu)
> ;)
:) Dokladnie a nie jakies bycze jadra :)
Jeśli chodzi o Liverpool,to wolę tą prawdziwą stronę miasta,czyli Everton :)
J&B Napisał(a):
> LIVERPOOL F.C.
>
> (tyle w temacie dzisiejszego meczu)
> ;)
tylko !!! NIE dla lewaków z Sevilli !
Sturridge!!! Cudowny gol!!
2 karne powinny byc dla Liverpoolu. Sedzia slepy, rąk nie widzi... Noi tak jak myslalem przekrecili Liverpool.
Santo, tak mi nosa utarłeś, że aż mi się potterowe zajady porobiły.
Nie no, żartuję, wiem przecież, że przedstawiciele "najgalaktyczniejszej z galaktycznych" odpuścili, co tam jakaś badziewna LE...
Ole
Zaraz się posypią argumenty z rękami, a ktoś Liverpoolowi zabronił grać przez 80 minut w meczu? :)
Nikt, teraz wyobraz sobie, że prowadzimy w derbach z rzeka 1:0 i sędzia nie dyktuje dla nas 2 karnych po takich zagraniach. Na koncowy wynik miał wpływ sędzia i to jest niepodwarzalne. Załóżmy, że Liverpool strzela oba karne i na przerwe schodzi 3:0. Zupelnie inny mecz bylby w 2 polowie.
Ale nie piszemy tu o Derbach z ubecją. Liverpool nie wyszedł z szatni dobrze i dostał bramkę. Od tego momentu nic nie zrobili, a była to 18 sekunda 2 połowy. W 1 połowie zagrali dobrze przez może 10 minut w tym świetny gol. Po za tym 1 karnego bym podyktował nie 2, a karny to nie bramka. Prawda jest taka, że L'pool nie zagrał nic w tym Finale i Sevilla zasłużenie zgarnęła puchar.
PS. Nie kibicowałem nikomu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)